تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 964 از 1298 اولاول ... 46486491495496096196296396496596696796897410141064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    از حدود یک هفته پیش تا الان قطعی نت من فوق العاده زیاد شد و افت سرعت هم خیلی شدید حدود دو سه ساعت در روز قطع
    می خواستم ببینم بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟

2. این کاربر از pb2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان چند سوال دارم لطفا هر کی می دونه جواب بده..

اول اینکه خط ما فیبر نوری هست حدود 4 تا 5 سال مشترک مخابرات هستم تا چند ماه پیش پورتم مثل بقیه فیبر نوری ها روی 2 مگ بسته شده بود ولی بعدش 5 مگ بستند ولی از اون موقع تا به حال من که توی این چند سال اصلا قطعی نداشتم قطعی پیدا کردم روزی چندین بار به صورت چند دقیقه ای چراغ دیتا و چراغ Adsl خاموش میشه( مثل حالت ریست شدن مودم) و چند دقیقه بعد دوباره وصل میشه این اتفاق در روز بعضی مواقع هر چند ساعت یکبار می افته و رو به به شب بیشتر میشه ولی بعضی از روز ها اصلا خوبه و قطعی نیست!! به 2020 که زنگ می زنم می گه از سیم کشی داخلی نویز دارید ولی اصلا nsr خوبه و مثل قبل 35 و 24 هست و نویز ندارم..

سوال دومم اینکه من اوایل که طرح اعتباری حرفه ای اومده بود یه سه ماه گرفتم و دیگه تمدید نکردم تا چند هفته پیش می خواستم تمدید کنم گزینه تمدیدش بی رنگ بود و نمی شد تمدید کرد زنگ زدم 2020 گفت باید از اول از قسمت رزو ثبت نام کنی..من هم همین کار کردم و بعد از پرداخت انلاین پیام داد ""پرداخت شما انجام شد ولی به دلیل مشکل فنی ادامه عملیات ناموفق صورت گرفت و 2020 زنگ بزنید و یه کد رهگیری داد"" خلاصه ما چند هفته پیگر کاراش شدیم و چند بار مخابرات ردانی پور رفتم پرینت حسابم را بردم اونجا گفتن درست میشه ولی خبری نشد من هم دیگه قیدش زدم و پولم را خردند رفت..و از نوع رفتم حضوری مخابرات منطقه خودمون با با فیش و واریز به بانک برام دیروز یه سه ماه تمدید کرد..تا دیشب که سرعت شبانه دیدم حداکثر 200 کیلوبایت بود وخیلی نوسان دارم در حالی سرعت روزانه روی 5 مگ بود ...دیگه اعصاب برام نمونده...

حالا دوستانی که شبانه رایگان حرفه ای دارند مگه سرعت روزانه و شبانه یکی نبود؟؟ دیشب اینطور بوده یا همیشه همینطوره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تست سرعت اینترنت 10 مگ مخابرات طرح مخصوص حرفه ای ها

همین الان مودم رو خاموش ، روشن کردم قبل از خاموش کردن تست سرعت و پینگ خیلی افتضاح بود ولی بعد از روشن کردن مجدد رنج آی پی از 37.255 به 5.221 تغییر کرد که هم وضعیت پینگ و هم سرعت عالی شد.

مسیر 5.221 مال کجاست ؟؟؟

5. این کاربر از pb2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    از حدود یک هفته پیش تا الان قطعی نت من فوق العاده زیاد شد و افت سرعت هم خیلی شدید حدود دو سه ساعت در روز قطع
    می خواستم ببینم بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
    بله، یک هفته ای هست که اینترنت من هم خود بخود چندبار در روز قطع و دوباره وصل میشه

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان مقدار vci و vpi چند هستش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان مقدار vci و vpi چند هستش؟
    Vpi = 0

Vci = 35

9. این کاربر از pb2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

برا سرویسهای کوتاه مدت مخصوص حرفه ای ها که شبانه رایگان داره یوزر و پسوورد جداس یا همونه و خودش از 2 شب با تخفیف 99 درصد حساب میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

برا سرویسهای کوتاه مدت مخصوص حرفه ای ها که شبانه رایگان داره یوزر و پسوورد جداس یا همونه و خودش از 2 شب با تخفیف 99 درصد حساب میکنه؟
    یوزرنیم و پسورد جدا نیست و در ساعت دو تا هفت با نود و نه درصد تخفیف حساب میکنه

12. این کاربر از pb2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان بامن تماس گرفتن که ادرستون رو بدین تا بیایم کارای نصبشو بکنیم منم گفتم فقط یوزر پس میخام گفتند کارت ملی رو ببربد مرکز استقلال تا بهتون یوزر بدن. حالا چندتا سوال

مدارک ثبت نامو به اسم خودم زدم اما شماره کارت ملی مادرمو زدم همون اول کار. حالا کارت ملی مادرو خودم ببرم مشکلی پیش نمیاد؟
    و اینکه بعد از گرفتن یوزر پس میتونم به نت وصل شم؟
    وسوم اینکه من ادرس استقلال رو بلد نیستم، بیزحمت یکی ادرسشو از سمت دروازه شیراز که مخام برم و برام بفرسته.+ ساعت کاری اونجا. من بهارستانم
    تشکر پیشاپیش

14. این کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یه مدتی بود برای اینکه dns مخابرات خراب شده بود از dns گوگل در تنظیمات مودم استفاده میکردم.مودم هم گاهی اوقات قاطی میکرد و چند ساعتی نت قطع میشد.و گاهی اوقات هم موقعی که روشنش میکردم علامت e دور میومد.
    حالا گذاشتم روی dns مخابرات مشکلی که نیست؟
    شنیدم dns مخابرات ترافیک بیشتری مصرف میکند.آیا واقعیت دارد؟
    مشکل dns مخابرات آیا به تازگی رفع شده؟

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2
    Last edited by bahram360; 24-01-2015 at 15:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •