تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 964 از 1291 اولاول ... 46486491495496096196296396496596696796897410141064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه Bento's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من 1 سالی بود که از تعرفه 6 ماهه استفاده می کردم. یعنی 256 نامحدود می گرفتم برای 6 ماه 200 هزار تومن. (با این تعرفه 256 نامحدود 33 تومن در می اومد در ماه)

الان این تعرفه از سو ایرانسل برداشته شده؟ من سایت رو زیر و رو کردم اما چیزی نبود.
    الان که قیمت تعرفه ها رو بعد از 6 ماه دیدم سرم سوت کشید. چه خبره آخه؟ برای 5 گیگ 256 باید 25 تومن بدم و برای نامحدودش 48 تومن!!

کلا قید ایرانسل رو بزنم که بهتره.

الان ایرانسل برای سرویس محدود خودش شبانه رایگان گذاشته؟! این سرویس فقط برای تابستون هست یا بعد ار تابستون ادامه پیدا می کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 1 سالی بود که از تعرفه 6 ماهه استفاده می کردم. یعنی 256 نامحدود می گرفتم برای 6 ماه 200 هزار تومن. (با این تعرفه 256 نامحدود 33 تومن در می اومد در ماه)

الان این تعرفه از سو ایرانسل برداشته شده؟ من سایت رو زیر و رو کردم اما چیزی نبود.
    الان که قیمت تعرفه ها رو بعد از 6 ماه دیدم سرم سوت کشید. چه خبره آخه؟ برای 5 گیگ 256 باید 25 تومن بدم و برای نامحدودش 48 تومن!!

کلا قید ایرانسل رو بزنم که بهتره.

الان ایرانسل برای سرویس محدود خودش شبانه رایگان گذاشته؟! این سرویس فقط برای تابستون هست یا بعد ار تابستون ادامه پیدا می کنه؟
    بله تعرفه های بلند مدت برداشته شده و فقط برای بعضی از استان ها هست. من هم میخوام ولی یکی دو بار زنگ زدم و درخواست کردم که گفتن نمیشه و امکان نداره و این حرف ها.

قیمت ها هم که خیلی بالاست درسته. من 512 میخوام بگیرم فقط 4 گیگش هست. اگه 2 گیگ هم بود راضی بودم بگیرم. اصلاً سیاستشون اینه که محدود کردند

شبانه رایگان هم اخیراً در جشنواره هاشون قرار میدن که احتمالاً بعد از تابستون هم ادامه داره. قبلاً از ساعت 2 تا 6 بود این تابستون کردن از ساعت 1 تا 7. معلوم نیست بعدش چی بشه دوباره

3. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا یه چند وقته وقتی ایینترنت رو وصل میکنم آدرسی وارد میکنم ارور میده و اینترنت کانکت هس ولی آدرس هیچ صفحه ای رو بالا نمیاره ولی بعد از یکی،دوبار قطع و وصل کردن درس میشه مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه mohandes66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

آقا یه چند وقته وقتی ایینترنت رو وصل میکنم آدرسی وارد میکنم ارور میده و اینترنت کانکت هس ولی آدرس هیچ صفحه ای رو بالا نمیاره ولی بعد از یکی،دوبار قطع و وصل کردن درس میشه مشکل چیه؟
    با راه حل گفته شده تو پست زیر مشکل شما برطرف میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از mohandes66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان یک مشکلی که بر خوردم
    ،ایرانسلم میزنه limited access,وقتی هم diagnose میکنم میگه doesnt have a vali IP adress ,
    من همون تنظیمات اولیه را دست نزدم اهش چرا همچین پیغامی میده و برای حل این مشکل چه کار میشه کرد ؟
    دوستان این مشکل من خیلی اعصاب خورد کن شده،کسی راه حلی داره؟

Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بچه ها جدیدا یاهو مسنجر را نمیتونم با ایرانسل باز کنم، چی کار کنم ؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان این مشکل من خیلی اعصاب خورد کن شده،کسی راه حلی داره؟

Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
    اگر درست فهمیده باشم....
    احتمالا عدم هماهنگی بین مودم و سیستم رخ می ده باسه ست کردن ip ( اگر رو سیستم ست ip اتومات هست ) و یا یکی دیگر با همان ip به شبکه وصله .
    اگر اولی است دستی برو تو کانکشن یک ip بده که این مشکل حل شه و اگر دومی هست بررسی کن کدوم سیستم مثل شما ip داره عوض کن.

با سلام. من بطور تصادفی برای پیدا کردن پلن مناسب وایمکس شروع به خوندن پست های اخیر کردم. متوجه شدم که دوستان خیلی مشکلات رو بیان کرده بودن که متاسفانه باید بگم همشون از بی تجربگی خود کاربرا هست و اغلب راه حل هایی هم که دوستان پیشنهاد کردند همگی بطور مقطعی مشکل رو حل میکنندو کلی نستند. معلومه کسی حتی متاسفانه ناظرین انجمن هم از اطلاع کافی اصول شبکه ها ندارند. بیخود نیست مردم پیشرفت نمیکنند. یعنی یک نفر توی این فروم نمیتونه این مشکل ها رو روی فروم های تخصصی انگلیسی زبان هم دنبال بکنه؟ باعث تاسفه.

برای مثال مشکل dns و همچنین باز نشده سایت های ایمن مثل گوگل که خیلی ها گفته بودند در اصل ریشه در MTU داره که در واقع تعداد پاکت های اطلاعاتی ارسالی توسط روتر هست. عوض کردن dns به گوگل مشکل رو برای 1/2 هفته حل میکنه. اما برای حل شدنش باید میزان MTU رو از دیفالت که احتمالا حدود 1400 هست به 1100 کاهش داد تا مشکل حل بشه.

راستش نمی دونم سر چه موضوعی بحث mtu رو کشیدین وسط ( چون نقل قول نگرفتین باسه کدوم مشکل است ) .... تو مودم 105 من امکان کاهش mtu با اینکه وجود داره کار نمی کنه و با زدن عدد پایین تر باز هم رو 1400 ست می شود. ( علت نا مشخص - نمی دونم ایرانسل دستی ست کرده حتما این باشه یا مسئله چیز دیگری است )
    عوض کردن mtu تو ویندوز هم تاثیر ندارد ( من باسه کاهش پینگ تست کردم - نمی دونم این راه حل شما باسه کدوم مشکل است.)

پ ن :
    اگر شما تجربه دارید لطفا تجربیات خودتون رو در اختیار دیگران بگذارید
    ممنون
    Last edited by zed2; 31-07-2013 at 16:39. دليل: -

10. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[QUOTE=zed2;7785101]اگر درست فهمیده باشم....
    احتمالا عدم هماهنگی بین مودم و سیستم رخ می ده باسه ست کردن ip ( اگر رو سیستم ست ip اتومات هست ) و یا یکی دیگر با همان ip به شبکه وصله .
    اگر اولی است دستی برو تو کانکشن یک ip بده که این مشکل حل شه و اگر دومی هست بررسی کن کدوم سیستم مثل شما ip داره عوض کن.
    [/QUOTE
    ip automatic هست،چه IP,DNS,subnet gateayبدم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا من اصلا نمیتونم دانلود کنم....هیچ فایلی از هیچ سایتی دانلود نمیشه...کمک...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان الان512 دارم ماه بعد میخوام256 بگیرم.سوالم اینه که سرعت باز شدن صفحات هم کم میشه یا نه فقط سرعت دانلود کم میشه؟ ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •