با توجه به سال 88
9000 تا 10000
با توجه به سال 88
9000 تا 10000
Last edited by bnmnb; 03-07-2010 at 18:59.
[QUOTE][/QU اگه فرض كنيد دوباره كنكور بديد چه اشتباهي را تكرار نميكنيد؟!
OTE]
ریاضی خیلی میخونمممم
من واقعا تو ریاضی کم کاری کردم
چون همه درسام خوبه نسبتا
گیرم همیشه تو کنکور ریاضی بوده ... اونم بخاطر اینکه خوندنش حوصله مو سر می بره !
من تو حوزه که بودم خیلی دوستامووووووو دیدم واسه سومین بار اومده بودن کنکور بدن وقتی دیدمشون کلی خنده م گرفت ... سال اولی خیلی کم دیدم اکثرا پشت کنکوری بودن ...
به به آلمانم گل دومم زد![]()
من همه ی اشتباهاتی که داشتم تحت تاثیر جو حساس کنکور بوده و مطمئنم تا قیام قیامت هر چند بارم که کنکور مهم و جدی داشته باشم بازم همه رو تکرار می کنم همون طور که 7-8 سال تو قلم چی هر آزمون این اشکالات رو داشتم و برای آزمون بعد بازم تکرارشون می کردم![]()
فقط ریاضی و عربی میخوندم ! این دوتا درسو هیچوقت درست حسابی نخوندم !اگه فرض كنيد دوباره كنكور بديد چه اشتباهي را تكرار نميكنيد؟!
كارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون غيرپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در دو نوبت صبح و عصر روزهاي يكشنبه تا سهشنبه هفته آينده 10 الي 12 تيرماه توزيع ميشود.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ناصر اقبالي رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلامي اين خبر گفت: جدول توزيع كارت، روزهاي سه شنبه پنجم و دوازدهم تيرماه در هفته نامه فرهيختگان و روزهاي پنج شنبه هفتم و يكشنبه دهم تيرماه در روزنامه آفرينش منتشر ميشود.
جدول توزيع كارت همچنين بر روي سايت اطلاع رساني مركز آزمون به آدرسقرار ميگيرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وي افزود: داوطلبان براي دريافت كارت ورود به جلسه خود بايد به واحد دانشگاهي انتخابي اول خود مراجعه كنند.
رييس مركز آزمون تاكيد كرد: كارت ورود به جلسه آزمون تنها به شخص داوطلب و در مقابل ارائه قبض رسيد پستي ارسال مدارك و شناسنامه عكس دار يا كارت شناسايي عكس دار تحويل داده ميشود.
وي با بيان ايكه در تهران هفت حوزه جهت توزيع كارت خواهران و 3 حوزه جهت توزيع كارت برادران در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: داوطلبان بايد با توجه به حرف اول نام خانوادگي و و شماره شناسنامه و بر اساس نوبتهاي مندرج در جدول توزيع كارت نسبت به دريافت كارت ورود به جلسه خود اقدام كنند
من صفحه های قبلو ندیدم ! فکر کردم نفر اولم @!![]()
این خبر رو از کجا اوردی دیگه؟! توزیع کارت که اینترنتیه:كارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون غيرپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در دو نوبت صبح و عصر روزهاي يكشنبه تا سهشنبه هفته آينده 10 الي 12 تيرماه توزيع ميشود.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ناصر اقبالي رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلامي اين خبر گفت: جدول توزيع كارت، روزهاي سه شنبه پنجم و دوازدهم تيرماه در هفته نامه فرهيختگان و روزهاي پنج شنبه هفتم و يكشنبه دهم تيرماه در روزنامه آفرينش منتشر ميشود.
جدول توزيع كارت همچنين بر روي سايت اطلاع رساني مركز آزمون به آدرس کد:
www.azmoon.net
قرار ميگيرد.
وي افزود: داوطلبان براي دريافت كارت ورود به جلسه خود بايد به واحد دانشگاهي انتخابي اول خود مراجعه كنند.
رييس مركز آزمون تاكيد كرد: كارت ورود به جلسه آزمون تنها به شخص داوطلب و در مقابل ارائه قبض رسيد پستي ارسال مدارك و شناسنامه عكس دار يا كارت شناسايي عكس دار تحويل داده ميشود.
وي با بيان ايكه در تهران هفت حوزه جهت توزيع كارت خواهران و 3 حوزه جهت توزيع كارت برادران در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: داوطلبان بايد با توجه به حرف اول نام خانوادگي و و شماره شناسنامه و بر اساس نوبتهاي مندرج در جدول توزيع كارت نسبت به دريافت كارت ورود به جلسه خود اقدام كنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه تا غلط عربیم تو 4 سوال اول درک مطلب بود!حالا به نظر شما درک مطلب عربی چطور بود؟؟![]()
کارتو از کجا باید دید؟
من azmoon.net رفتم ولی نبود!!!
اگر اونی رو میگه که پشت میلاد نوره تهران مرکز ، اما اگر اونی که بالاتر از میدون پونکه تهران شماله .
فکر کنم من 3 نفرشون و میشناسم. اگر احیانا دستگیرشون کردنخبرتون میکنم.
Last edited by ramin 69; 03-07-2010 at 20:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)