تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 964 از 1024 اولاول ... 4648649149549609619629639649659669679689741014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پلیز یکی تخمین بزنه !فقط قلم چی نباشه!ممنون میشم!

ادبیات 58
    عربی 61
    دین وزندگی 62
    زبان 42
    ریاضی 18
    فیزیک 21
    شیمی 42

منطقه 2_قم

-------
    با این شاهکارا میشه چکار کرد؟
    با توجه به سال 88
    9000 تا 10000
    Last edited by bnmnb; 03-07-2010 at 18:59.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[QUOTE][/QU اگه فرض كنيد دوباره كنكور بديد چه اشتباهي را تكرار نميكنيد؟!
    OTE]

ریاضی خیلی میخونمممم

من واقعا تو ریاضی کم کاری کردم

چون همه درسام خوبه نسبتا
    گیرم همیشه تو کنکور ریاضی بوده ... اونم بخاطر اینکه خوندنش حوصله مو سر می بره !

من تو حوزه که بودم خیلی دوستامووووووو دیدم واسه سومین بار اومده بودن کنکور بدن وقتی دیدمشون کلی خنده م گرفت ... سال اولی خیلی کم دیدم اکثرا پشت کنکوری بودن ...

به به آلمانم گل دومم زد

3. 4 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اگه فرض كنيد دوباره كنكور بديد چه اشتباهي را تكرار نميكنيد؟!
    من همه ی اشتباهاتی که داشتم تحت تاثیر جو حساس کنکور بوده و مطمئنم تا قیام قیامت هر چند بارم که کنکور مهم و جدی داشته باشم بازم همه رو تکرار می کنم همون طور که 7-8 سال تو قلم چی هر آزمون این اشکالات رو داشتم و برای آزمون بعد بازم تکرارشون می کردم

5. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه فرض كنيد دوباره كنكور بديد چه اشتباهي را تكرار نميكنيد؟!
    فقط ریاضی و عربی میخوندم ! این دوتا درسو هیچوقت درست حسابی نخوندم !

كارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون غيرپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در دو نوبت صبح و عصر روزهاي يكشنبه تا سه‌شنبه هفته آينده 10 الي 12 تيرماه توزيع مي‌شود.

به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ناصر اقبالي رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلامي اين خبر گفت: جدول توزيع كارت، روزهاي سه شنبه پنجم و دوازدهم تيرماه در هفته نامه فرهيختگان و روزهاي پنج شنبه هفتم و يكشنبه دهم تيرماه در روزنامه آفرينش منتشر مي‌شود.

جدول توزيع كارت همچنين بر روي سايت اطلاع رساني مركز آزمون به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قرار مي‌گيرد.

وي افزود: داوطلبان براي دريافت كارت ورود به جلسه خود بايد به واحد دانشگاهي انتخابي اول خود مراجعه كنند.

رييس مركز آزمون تاكيد كرد: كارت ورود به جلسه آزمون تنها به شخص داوطلب و در مقابل ارائه قبض رسيد پستي ارسال مدارك و شناسنامه عكس دار يا كارت شناسايي عكس دار تحويل داده مي‌شود.

وي با بيان ايكه در تهران هفت حوزه جهت توزيع كارت خواهران و 3 حوزه جهت توزيع كارت برادران در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: داوطلبان بايد با توجه به حرف اول نام خانوادگي و و شماره شناسنامه و بر اساس نوبت‌هاي مندرج در جدول توزيع كارت نسبت به دريافت كارت ورود به جلسه خود اقدام كنند

7. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند بار خبر کارت رو میزارین ؟

فکر کنم کافیه !

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند بار خبر کارت رو میزارین ؟

فکر کنم کافیه !
    من صفحه های قبلو ندیدم ! فکر کردم نفر اولم @!

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

كارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون غيرپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در دو نوبت صبح و عصر روزهاي يكشنبه تا سه‌شنبه هفته آينده 10 الي 12 تيرماه توزيع مي‌شود.

به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ناصر اقبالي رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلامي اين خبر گفت: جدول توزيع كارت، روزهاي سه شنبه پنجم و دوازدهم تيرماه در هفته نامه فرهيختگان و روزهاي پنج شنبه هفتم و يكشنبه دهم تيرماه در روزنامه آفرينش منتشر مي‌شود.

جدول توزيع كارت همچنين بر روي سايت اطلاع رساني مركز آزمون به آدرس کد:
    www.azmoon.net
    قرار مي‌گيرد.

وي افزود: داوطلبان براي دريافت كارت ورود به جلسه خود بايد به واحد دانشگاهي انتخابي اول خود مراجعه كنند.

رييس مركز آزمون تاكيد كرد: كارت ورود به جلسه آزمون تنها به شخص داوطلب و در مقابل ارائه قبض رسيد پستي ارسال مدارك و شناسنامه عكس دار يا كارت شناسايي عكس دار تحويل داده مي‌شود.

وي با بيان ايكه در تهران هفت حوزه جهت توزيع كارت خواهران و 3 حوزه جهت توزيع كارت برادران در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: داوطلبان بايد با توجه به حرف اول نام خانوادگي و و شماره شناسنامه و بر اساس نوبت‌هاي مندرج در جدول توزيع كارت نسبت به دريافت كارت ورود به جلسه خود اقدام كنند
    این خبر رو از کجا اوردی دیگه؟! توزیع کارت که اینترنتیه:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا به نظر شما درک مطلب عربی چطور بود؟؟
    سه تا غلط عربیم تو 4 سوال اول درک مطلب بود!

12. این کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

فقط ریاضی و عربی میخوندم ! این دوتا درسو هیچوقت درست حسابی نخوندم !

جدول توزيع كارت همچنين بر روي سايت اطلاع رساني مركز آزمون به آدرس
    کد:
    قرار مي‌گيرد.

کارتو از کجا باید دید؟
    من azmoon.net رفتم ولی نبود!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تهران شمال هست اگه اشتباه نکنم.
    اگر اونی رو میگه که پشت میلاد نوره تهران مرکز ، اما اگر اونی که بالاتر از میدون پونکه تهران شماله .

خبر فوري! :
    عصر ايران: 5 تقلب در آزمون كنكور سراسري 89 تاكنون گزارش شده است...

ابراهيم خدايي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اين‌كه تا كنون كمتر از 5 تقلب داوطلبان كنكور 89 به سازمان سنجش به صورت شفاهي و تلفني گزارش شده است، افزود: گزارش‌هاي ارايه شده از تقلب داوطلبان كنكور از سوي مسئولان حوزه‌هاي امتحاني گزارش شده است.

وي گفت: گزارش‌هاي تقلب داوطلبان كنكور 89 بايد به صورت كتبي به سازمان سنجش ارايه شود و پرونده داوطلباني كه تقلب كرده‌اند در كميته تخلف و تقلب كنكور 89 مورد بررسي قرار گيرد.

معاون سازمان سنجش آموزش كشور اظهار كرد: كنكور همچنان در كمال آرامش در حال برگزاري است و تا كنون هيچ گزارشي مبني بر بروز كوچكترين مشكل در برگزاري كنكور گزارش نشده است.

خدايي اظهار كرد: در كنكور امسال يك ميليون و 286 هزار و 813 داوطلب ثبت‌نام كرده‌اند كه از اين تعداد بيش از 55 درصد در دانشگاه‌هاي كشور پذيرش مي‌شوند.

اقا فردا تجمع جلو سازمان سنجش!
    شعارها ا: توكلي توكلي--- كنكورمو پس بده!
    فکر کنم من 3 نفرشون و میشناسم. اگر احیانا دستگیرشون کردن خبرتون میکنم.
    Last edited by ramin 69; 03-07-2010 at 20:20.

15. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •