سلام به همگی
توی این pes 2010 یه سری آهنگ هست که وقتی توی منو هستیم پخش میشه
آیا میشه این آهنگ ها رو از بازی استخراج کرد و با مدیا پلیر گوش داد
آیا فرمتش mp3 هست یا نه ؟
سلام به همگی
توی این pes 2010 یه سری آهنگ هست که وقتی توی منو هستیم پخش میشه
آیا میشه این آهنگ ها رو از بازی استخراج کرد و با مدیا پلیر گوش داد
آیا فرمتش mp3 هست یا نه ؟
خیلی متشکرم.
میشه با همون برنامه Pro-Evo Editing Studio میشه ضبط کرد
سلام بكس
ميشه يه چنتا دريبل آموزش بدين
و همچنين سيستم پيشنهاديه شما براي چلسي چيه(لطفا كامل توضيح بدين )![]()
سلام
من از وقتی فصل جدیدم رو در bocome a legend شروع کردم کریستیانو رونالدو و کاکا از ترکیب تیممون غیب شدن.گفتم شاید یه تیم دیگه رفتن ولی وقتی گشتم تو هیچ تیم دیگه ای نبودن.بعدش وقتی رنکینک کلی پاس گل رو نگاه کردم دیدم هر دو هستن.تیمشون هم زده رئال مادرید یعنی تیم خودم.خوب پس چرا تو ترکیب نیستن و در هر جایی که میرم اسمشون رو نمیاره؟؟با تشکر
خوب مشخصه اون بازیکنا خداحافظی کردن اگه دقت کنی جلو اسمشون تاریخ خداحافظیشون رو زده...بازیکنا تا 37 سالگی بازی میکنن بعدش دوباره از 17 شروع میکنن بازی کردن البته تو تیمای کوچیک تا دوباره اورال ریتینگشون میره بالا این چرخه همین جور ادامه داره...مثلا من خودم الان تو بارسا بازی میکنم از ستاره هاش فقط مسی و بویان موندن...
Last edited by ashe; 26-01-2010 at 15:54.
در مورد دریبل برام سخته بهت توضیح بدمچون من کلا دریبل های خاصی میزنم
در مورد ترکیب چلسی که تیم مورد علاقه من هم هستمن خیلی میتونم برات توضیح بدم و هر سوالی داشتی حتما بپرس.در مورد ترکیب به نظر من سیستم چهار-چهار-دو خوبه .به نظر من همون سیستمی که خودش پیش فرض گذاشته خوبه و شما فقط دو تا هافبک گوشه رو به پست هافبک وسط یا CM تغییر بدی که در این صورت انعطاف زیادی داری.فصل اول رو میتونی با همون هافبک های وسط بازی کنی که خیلی خوب هستند ولی فصل بعد صد در صد بازیکنی مثل بالاک رو بفروش چون سرعتش خیلی کم میشه و تا 55 هم میرسه
من پیشنهاد میکنم هافبک های ترکیب اصلی به این صورت باشه که اسین رو بذار هافبک دفاعی بعد لمپارد هافبک وسط مایل به چپ باشه و شما حالا باید یک هافبک وسط خیلی خوب دیگه بخری که من بهت بازیکنانی مثل گورکوف(بوردو) که خیلی بازیکن عالی هست و بهترین هافبک کل ای نبازی هستش و همین طور میتونی بازیکنی مثل اینیستا یا ژاوی رو بخری که خریدنشون سخته.حالا میمونه یک هافبک نفوذی پشت دو مهاجم که انتخاب های زیادی داری که حتی بازیکنانی مثل لمپارد یا گورکوف توی این پست خیلی خوب بازی می کنند ولی من بازیکنانی مثل جووینکو(یویونتوس) که سرعت و تکنیکش فوق العاده بالا میشه و همین طور سیلوا(والنسیا) که من بهش میگم مسی اسپانیایی
رو بخری.البته در این پست بازیکنان خیلی خوب زیادی وجود داره.همچنین یه جور دیگه میتونی بچینی به این صورت که اسین رو بذار هافبک وسط مایل به راست و یک هافبک دفاعی خوب بخری.
دوست عزیز اگر بخوای در مورد پست های دیگه همه میتونم کامل توضیح بدم در ضمن این سیستم که من گفتم دیگه قید هافبک و مهاجم های گوشه رو بزنی که شاید سخت باشه و اگر این سیستم برات خوب نیست میتونی چهار-سه-سه بذاری که اونم سیستم خوبی برای چلسی هست و اگر بخوای میتونم توضیح کامل بدم.
دستت درد نکنه
ولی من می خوام کامل استخراج کنم
یعنی کامل بگیرم
این برنامه می تونه تمام آهنگ ها رو برای من از فایل pes استخراج کنه ؟
طرز کار این برنامه کجاست ؟
چند مگابایته ؟
Last edited by pezhmantoop; 26-01-2010 at 19:07.
وحيد ممنون از توضيحاتت
به نظر من 3-3-4 براي چلسي بهتر جواب ميده اگه ميشه همين 3-3-4 رو كامل توضيح بدي ممنون ميشم
پست ها رو كامل توصيح بدي ممنون ميشم
در مورد اديت پوزيشنشون هم بگي كه عالي ميشه
بازيكنايي كه ميشه رو سرعتشون حساب وا كرد رو هم بگو
در كل ممنون از توضيحاتت
اخه مشکل این که رونالدو الان باید 24 سالش باشه و کاکا فکر کنم 28.یعنی انقدر زود خداحافظی کردن؟؟امکان داره که به خاطر مصدومیت یه فصل رفتن؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)