تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 964 از 1135 اولاول ... 46486491495496096196296396496596696796897410141064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

باز دوباره ر ی د ه شد تو شبکه بیست نت پینگ داغووووون
    Last edited by bhrooz555; 10-09-2013 at 12:18.

2. این کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EZIO AUDITURE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من یه ADSL از شرکت مخابرات 2020 گرفتم با سرعت 512 ولی وقتی می خوام بازی انلان کنم می فهمم که پینگم حدود 500 هست باید چیکار کنم بیاد پایین

4. این کاربر از EZIO AUDITURE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز من در منطقه ی مدرس - پودنک شیراز هستم و پیش شماره ی 740 خوساتم بدونم این پیش شماره پشتیبانی می شه ؟ اگه کسی از دوستان هم گرفته اطلاع رسانی کنه ممنون

6. این کاربر از hunter_sdk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

درود
    کسانی که خط 740( فیبر نوری) دارند و از اسیاتک سرویس دارند و ناراضی اند بریم پیش رئیس مرکز مدرس و تقاضای اینترنت از یک شرکت دیگه کنیم یا خطمون را عادی کنند یا یه خط بگیریم که فیبر نوری نباشه و از جای دیگری بجز اسیاتک سرویس بگیریم چون اسیاتک حدود یکی دو ماه هست تو مرکز مدرس پینگش رفته بالا و کیفیتش افتضاح شده و قطعی اش زیاد شده پهنای باند هم اضافه کردن ولی بازم در بعضی ساعت پینگ بالای 1000 میره
    فعلا دو نفر شدیم
    امروز به خیلی از بچه های مرکز مدرس پ.خ دادم بیان توی تاپیک اعلام حضور کنند تا یکی از روزهای زوج ساعت 10صبح بریم ملاقات رئیس مرکز مدرس
    اگر هم مرکز مدرس به نتیجه نرسیدیم همه بچه های شیراز که از اسیاتک سروبیس دارند و ناراضی هستند را جمع کنیم حضوری بریم اسیاتک خیابان ابیاری

با دست رو دست گذاشتن به نتیجه ای نمی رسیم!
    هر کس پایه هست اعلام حضور کنه!

بنده سابقه شکایت از شاتل را در تنظیم مقررات / فرمانداری/اداره بازرگانی/تعزیرات حکومتی/اداره بازرگانی را دارم

یک نفره کار به جایی نمیرسه همه باید با هم متحد بشیم!
    داداش من هستم و همین مشکل افتضاح رو دارم اگه می تونی ایدیت رو بذار یاهو در ارتباط باشیم

8. این کاربر از hunter_sdk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی شبانه مخابرات نداره؟!
    سرعتش چجوریه؟!

10. این کاربر از hesehabib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی خیلی ضروری... ببخشید مرکز مخابراتی حافظ کدوم قسمت شهر میشه دقیقا ... کدوم خیابونا و محله ها رو شامل میشه ... بعد اگه امکانش هست و کسی اطلاعی داره لطف کنه بگه که پیش شماره 227 که مال مرکز حافظ هست قبل از 7 رقمی شدن پیش شمارش چند بوده .. پیشا پیش تشکر ...
    Last edited by arashsard; 10-09-2013 at 23:43.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قیمتها که تغییر نکرده البته برا مشتری های قدیمیشون که یکیش خودمم قیمت سابق رو حساب میکنند، مثلا 256 که الان زده ماهیانه 22 تومن برای من همون 15 تومن سابق حساب میکنند
    قیمت سرویس های سراسری تغییر کرده برای مشترکین جدید ظاهرا. توی سایتشون می تونید ببینید!
    سلام من یه ADSL از شرکت مخابرات 2020 گرفتم با سرعت 512 ولی وقتی می خوام بازی انلان کنم می فهمم که پینگم حدود 500 هست باید چیکار کنم بیاد پایین
    چاره ای نیست!
    جز اینکه از یه شرکت دیگه بگیرید که وضعیت پینگش خوب باشه!
    کدوم مرکز مخابراتی و با چه پیش شماره ای هستید؟!
    با سلام به دوستان عزیز من در منطقه ی مدرس - پودنک شیراز هستم و پیش شماره ی 740 خواستم بدونم این پیش شماره پشتیبانی می شه ؟ اگه کسی از دوستان هم گرفته اطلاع رسانی کنه ممنون
    متاسفانه فقط اسیاتک ساپورت میکنه چون کافو هست یا همون فیبر نوری
    داداش من هستم و همین مشکل افتضاح رو دارم اگه می تونی ایدیت رو بذار یاهو در ارتباط باشیم
    زیر عکسم روی ایکون یاهو کلیک کنید.آی دی یاهو ام اونجا نوشته شده

با این شماره که گذاشتم تماس بگیرید و بگید وضعیت اسیاتک اینجور هست و درخواست بدید که تجهیزات شرکت مخابرات را در مرکز برای کافو شریف آباد نصب کنند.

دوستانی که در مرکز مدرس هستند و خط 740 دارند لطفا با مهندس توکلی تماس بگیرند و درخواست بدید که مخابرات تجهیزاتشو برای پیش شماره 740 در مرکز مدرس بیاد نصب کنه.

مهندس توکلی رئیس ناحیه ای هست که ما داخلش هستیم شمارش هم اینه 2283333

منم زنگ زدم باهاشون صحبت کردم امروز.گفتند شکایتتون را به شماره 2279090 فکس کنید

گفتند اسیاتک طرف قرارداد ما هست و من برای مدیریت شکایت را میفرستم و جلوگیری میکنیم از همکاریشون
    Last edited by ahriman323; 11-09-2013 at 00:00.

13. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز با همین شماره تماس گرفتم یه اقا گوشی برداشت مث این که می گقت درخواست دادن حالا کی رسیدگی می کنن خدا می دونه دیگه کی :| من نمیدونم مگه می خوان چی کار کنن یه سرور بذارن پشت خط دوستانی که حضوری مایلن برن مرکز مدرس اعلام امادگی کنن و روز رو مشخص کنن وقت کردیم بریم

15. 2 کاربر از hunter_sdk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad2O's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز من در منطقه ی مدرس - پودنک شیراز هستم و پیش شماره ی 740 خوساتم بدونم این پیش شماره پشتیبانی می شه ؟ اگه کسی از دوستان هم گرفته اطلاع رسانی کنه ممنون
    داش من خودمم پودنک هستم 20متری هفتم
    ولی پیش شمارم 720 هست و 740 هم فک کنم مخابرات ساپورت میکنه یه سری به سایتش بزن
    در ضمن دوباره 20نت ر ی ده

17. 2 کاربر از mohammad2O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داش من خودمم پودنک هستم 20متری هفتم
    ولی پیش شمارم 720 هست و 740 هم فک کنم مخابرات ساپورت میکنه یه سری به سایتش بزن
    در ضمن دوباره 20نت ر ی ده
    خیر 740 مخابرات ساپورت نمیکنه!
    داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز با همین شماره تماس گرفتم یه اقا گوشی برداشت مث این که می گقت درخواست دادن حالا کی رسیدگی می کنن خدا می دونه دیگه کی :| من نمیدونم مگه می خوان چی کار کنن یه سرور بذارن پشت خط دوستانی که حضوری مایلن برن مرکز مدرس اعلام امادگی کنن و روز رو مشخص کنن وقت کردیم بریم
    دوستانی که 740 هستند لطفا با مهندس توکلی با شماره 2283333 تماس بگیرند.درخواست بدند که تجهیزات نصب کنند روی کافو شریف آباد

و همچنین با شماره 6282168 مهندس حداد تماس بگیرید که تجهیزاتشونو در کافو شریف آباد واقع در مرکز مدرس در مرکز مدرس بیارند نصب کنند!

19. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •