ش.تینگ یه مزیتی که داره هم کارهای خوبی برات باز میشه هم بعدش میتونی یه دوئلر خفن بشی
نظرت در این مورد چیه ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ش.تینگ یه مزیتی که داره هم کارهای خوبی برات باز میشه هم بعدش میتونی یه دوئلر خفن بشی
نظرت در این مورد چیه ؟
سلام
می گم یه سوال...این wasimo city که یه زمانی جزئی کوروش بود چرا با ما دشمن شده؟
البتهش.تینگ یه مزیتی که داره هم کارهای خوبی برات باز میشه هم بعدش میتونی یه دوئلر خفن بشی
نظرت در این مورد چیه ؟
ولی این رو هم در نظر بگیر که شوتینگ فقط و فقط در هر کاری یه بار شمارش میشه و کارهای خوب یکم دیر باز میشن البته میتونی از دوئل هم کنارش استفاده کنی . کوئست های کلاس سرباز رو هم براحتی میتونی پاس کنی .
فکر جالبی بود![]()
چه وعظشه یک دونه دینامیت نمیده فقط شمشیر و تفنگ میده
وقتي يه شهر ضعيف باشي زمين و زمان باهات دشمن ميشن چون زورشون بهت ميرسه!! ولي وقتي قوي باشي ... !!سلام
می گم یه سوال...این wasimo city که یه زمانی جزئی کوروش بود چرا با ما دشمن شده؟
بده مگه؟!! برا من كه چماق هم نميده! بهترين كار از نظر شانس كه برا من باز شده 33 درصد شانس داره كه كوزه ميده البته اونم بعضي وقت ها!!چه وعظشه یک دونه دینامیت نمیده فقط شمشیر و تفنگ میده
===
Coal Mining هم كه بيشتر از 50 دلار پول نميده!! Clearing the Forst هم كه باز نشده بسته شد!! كلا دارم قطع اميد ميكنم از پخش اسكيلام!!
Last edited by Haj_Amoo; 11-06-2009 at 13:23.
چه وعظشه یک دونه دینامیت نمیده فقط شمشیر و تفنگ میده
حرفی برای گفتن ندارم !
میرم با زنجیر و سیم بکسل خودمو میندم به ضریح دخیل میشم بلکه فرجی شد .
==
متن زیر را بخوانید امید است که به راه راست هدایت شوید (سوره وست آیه ورد9)
Quick reminder about passwords:
It is a violation of our rules to know another player's password. If you are playing on a shared connection with people know you must not know their password and you must not share your password with them.
Logging in to another player's account is illegal, even if just to set tasks for them.
Controlling multiple accounts on the same world will normally result in a permanent ban from that world and possible the entire game.
Please remember to have a secure password. We suggest you don't use any dictionary words, that the length is at least 8 characters long and that there is an even mix of letters and numbers.
If your account suffers losses (such as items sold) due to being compromised we will NOT restore your items or anything else on your account.
مثل اینکه دعا ها مستجاب شد بعد از دو هفته اولین آیتم رسید !
![]()
![]()
5 تا دینامیت میخوام تا بشم لول 39بده مگه؟!! برا من كه چماق هم نميده! بهترين كار از نظر شانس كه برا من باز شده 33 درصد شانس داره كه كوزه ميده البته اونم بعضي وقت ها!!
======================
مچ بند سبز هم موثرهاااااحرفی برای گفتن ندارم !
میرم با زنجیر و سیم بکسل خودمو میندم به ضریح دخیل میشم بلکه فرجی شد .
================
لامسب 3 نفر به من با هم حمله کردند یکشون فقط منو برد بقیه رو با 700-600 بردم.
اونی که منو برد با اختلاف 20 تا دمیج برد.
دوباره 1 ساعت بعد حمله کرد منو پس اوت کرد.
لامسب من همه اسکیل هامو بخش کرده بودم.
از الان دارم روی دفاع هم کار میکنم.
اگه من بهش حمله کنم پس اوتش می کنم
کیه ؟ بگو برم حالشو بگیرملامسب 3 نفر به من با هم حمله کردند یکشون فقط منو برد بقیه رو با 700-600 بردم.
اونی که منو برد با اختلاف 20 تا دمیج برد.
دوباره 1 ساعت بعد حمله کرد منو پس اوت کرد.
لامسب من همه اسکیل هامو بخش کرده بودم.
از الان دارم روی دفاع هم کار میکنم.
اگه من بهش حمله کنم پس اوتش می کنم![]()
ورلد 6 هستکیه ؟ بگو برم حالشو بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)