تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 964 از 1138 اولاول ... 46486491495496096196296396496596696796897410141064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این مدت فرصت شد تا مطالعات و تحقیقات بیشتری در مورد کارایی رادیاتورهای آلومینیومی و مسی انجام بدم....

خیلی جالب بود دست مریزاد ، این صحت داره که شورلت های موتور قرمز بطور فابریک 5 لول و موتور آبی 3 لول هستش؟ یه بار در نت دیدم که دمای کاری شورلت موتور قرمز 50+ و 20 - برای ایالتهای جنوبی و موتور آبی 40+ و 30- برای ایالتهای شمالی و کانادا طراحی شدن و با توجه به دمای کاری در مناطق گرم و سرد براشون رادیاتور 5 لول و 3 لول نصب شده. با تشکر فراوان

متشکرم
    در مورد تفاوت رنگ موتور و نوع آلیاژ ساخت و مقدار توان تحمل حرارت و... من هم چیزهای زیادی شنیدم، اما حقیقتا تا الان هیچ فرق خاصی توی این دو مدل که ثابت بکنه واقعا چنین چیزی هست، ندیدم.
    چندبار هم توی انجمنها و وبلاگ و کلوپهای مختلف کشورهای دیگه بخصوص آمریکا جستجو کردم ولی مطلبی در این مورد نوشته نشده بود . بعضیها میگفتند این فقط یک نوع تفاوت در رنگ هست و فرقی نداره.

رادیاتور نصب شده روی نوا من سه لوله بود که حتی در صورت سالم بودن بازهم خیلی کم ظرفیت به حساب میامد و ناچارا عوض شد چون زنگ زدگی و پوسیدگی زیادی هم داشت.
    شاید اگر چنین تفاوتی واقعا وجود داشت، در اولین مورد باید تفاوت در مقدار نشانگرهای حرارت در صفحه پانل دیده میشد که مثلا بخش قرمز در دامنه حرارت کمتر قرار میگرفت و یا چراغ اخطار حرارت در دمای کمتر روشن میشد که عملا چنین چیزی ندیدم
    در شورلت کامارو ال تی که داشتم و بصورت استاندارد موتور نارنجی داشت، نشانگر حرارت در سمت راست بالای پانل نصب بود و مقدار حرارت به فارنهایت مشخص شده بود

همانطور که می بینید درجه حرارت از 100 درجه فارنهایت ( 37/77 سانتیگراد) شروع میشه و مرز منطقه قرمز که حدودا باید چیزی بین 220 تا 230 درجه فارنهایت باشه ( 104/44 تا 110 درجه سانتیگراد) قرار دارد میرسه.

با این حساب دماهای کمتر از این مقدار برای موتور مشکلی نداره بخصوص که دمای حد وسط 210 درجه فارنهایت ( 98/88 درجه سانتیگراد ) مشخص شده که از نظر من حرارت خیلی زیادی برای موتور محسوب میشه، حتی برای بعضی از خودروهای امروز مثل پژو 206 که بطور عادی دمای موتور حدود 90 تا 92 درجه هست ،ولی گویا این موتورها برای این مقدار حرارت مشکلی ندارن.

البته این موضوع را هم باید در نظر بگیریم که فرسودگی قطعات و بخشهای مختلف موتور عملا باعث میشه تا حد تحمل حرارت موتور کمتر از چیزی باشه که در زمان نو بودن داشته.

به هر حال با توجه به تجربه هایی که داشتم، تحقیقات و مطالعه و جستجوهایی که انجام دادم، بهبود دادن توانایی خنک کنندگی رادیاتور میتونه به کارایی بهتر موتور اضافه کرده و باعث بشه تا با ریسک کمتری از نظر صدمات وارد شده به بخشهای مختلف موتور، بخصوص سرسیلندر مواجه بشیم.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید عزیز خسته نباشید
    یه سوالی داشتم اینکه غربیلک شورولت نوا رو چجوری میشه از سمت جعبه فرمون صاف کرد؟ بعد از تعمیر جعبه فرمون .غربیلک خیلی کجه ممنون میشم کمک کنید

4. 4 کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید عزیز خسته نباشید
    یه سوالی داشتم اینکه غربیلک شورولت نوا رو چجوری میشه از سمت جعبه فرمون صاف کرد؟ بعد از تعمیر جعبه فرمون .غربیلک خیلی کجه ممنون میشم کمک کنید

تا جایی که من متوجه شدم تعمیرکار ، جعبه فرمان را تنظیم نکرده و باید دنده مارپیچ فرمان ( شماره 2 ) با دنده تاج خروسی( شماره 1 ) در وضعیت مناسبی قرار میگرفته که این نکته رعایت نشده، یعنی باید ضمن قرار گرفتن تایرهای جلو در حالت کاملا مستقیم ،و تنظیم کاملا مساوی سر روت های هر دو سمت چرخهای جلو، وضعیت قرار گیری این دو قطعه دنده مارپیچ و دنده تاج خروسی هم جوری باشه که دنده تاج خروسی دقیقا در وسط دنده مارپیچ باشه و نه اینکه دنده مارپیچ در حالیکه به سمت چپ یا راست تمایل بیشتر داره، نصب شده باشه.

اگر خود شما انجام دادید باید دوباره جعبه فرمان را باز کنید و تنظیم کنید و اگر کار تعمیر کار دیگه ای بوده مسلما وظیفه خودش هست که کار درست انجام بده و باید به خودش مراجعه کنید.
    تنظیم از سمت میل فرمان هم فقط تا حد بسیار کمی مقدور هست و از یک مقدار بیشتر دیگه امکان نداره.

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دیشب اویل پمپ گیربکس مونتاژ شد اورینگها ، واشر ، بوش ، کاسه نمد تعویض شد برای مونتاژ نیاز به بست دور پمپ بود که گیر نیاوردم وقت درست کردنش هم نبود تا اونجا که متوجه شدم این بست بخاطر اینه که دو قطعه پمپ دقیقا روی هم باشه و به یک سمت نکشه البته هنگام مونتاژ پیچهای مربوطه را جا زدم اما جای پیچها حدود 0.3 خلاصی داره و این امکان بود که یکی از پوسته های پمپ هنگام مونتاژ به یک سمت بکشه برای همین منظور پمپ را روی چهار نظام بستم برای سفت کردن پیچهای پیستون اویل پمپ ، سازنده 17 فوت پوند و برای پیچهایی که بدنه پمپ به پوسته گیربکس بسته میشه 1/2-18 فوت پوند توصیه کرده که از ترکمتر استفاده شد
    توربین را که قبلا سفت جمع کرده بودم دوباره قسمت جوشکاری شده تراش شد و اندازه توپی (شفت) تا استاتور به اندازه توصیه شده سازنده در نظر گرفته و روی دستگاه جوشکاری شد خوشبختانه هنگام جوشکاری شفت به یک سمت نکشید که باعث لنگی بشه الان مقدار لنگی حدود 0.13 هست که تقریبا نزدیک صفره که مقدار مجاز 0.25 هست بعد بستن پمپ روی گیربکس توربین را جا زدم که بدون صدا به هر دو طرف میچرخه حالا مونده موتور و گیربکس را سر فرصت سرهم کنم .
    جا داره اینجا تشکر کنم از جناب camaro ltو جناب MJ1970که تجربه های ذی قیمتشون را در اختیارم قرار دادن تا این گیربکس را جمع کنم با آرزوی موفقیت روز افزون برای هر دوتایشان

Last edited by kcnc; 29-09-2016 at 18:16.

8. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    اقای عزیز این عکس توربینی که عکسش را قرار دادید مطمئنید برای شورلت نوا هست؟
    اگه بله توضیح بدهید؟
    بارها هم مدیریت و هم من تذکر دادیم، و در امضاء هم این تذکر با خط قرمز مشخص شده که باید از وضعیت نقل قول استفاده کنید، اگر هم نشد حتما با copy , past این کار را انجام بدید، اما بازهم شما نادیده میگیرید.
    پستهایی که رعایت نکنند پاک خواهند شد،

توضیح:
    این توربین گیربکس TH350 و متعلق به آقای KCNC هست که قبلا از روی شورلت نوا خودشان باز کردن و برای سرویس و تعمیرات ،کارهای لازم را روی توربین و پمپ روغن گیربکس انجام دادن و شرح تعمیرات را در بخشهای قبلی کلوپ نوشتند.

Last edited by camaro lt; 29-09-2016 at 20:43.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

در سایتی مطلبی دیدم نظرم را به خودش جلب کرد پوسته گیربکس قسمتی که به موتور پیچ میشه تاب داره که دارند ماشینکاری میکنند تا90درجه و تراز بشه

همین طور پمپ روغن گیربکس در بعضی از قسمتهایش خط عمیق افتاده که با ماشینکاری برطرف می کنند

12. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود برهمگی
    مدتی هست که دربهای جلویی خوب بسته نمیشن باید یکی دوبار محکم درب را بکوبم تا بسته بشن چطوری میشه تنظیمشون کرد

14. 4 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود برهمگی
    مدتی هست که دربهای جلویی خوب بسته نمیشن باید یکی دوبار محکم درب را بکوبم تا بسته بشن چطوری میشه تنظیمشون کرد
    باید ببینید مشکل از کجاست و چرا درست بسته نمیشه؟

متداولترین و اولین مورد ،شل شدن و از رگلاژ خارج شدن زبانه قفل درب هست که در تصویر پایین با فلش نشان داده شده.

این زبانه یک پیچ بزرگ هست که با آچار خورشیدی باز میشه ( تا جایی که امکان داره از انبر قفلی استفاده نکنید) و با شل کردن و جابجا کردن مختصر این زبانه، و آزمایش وضعیت باز و بسته شدن در میشه فهمید در کجا بهترین وضعیت را داره و در همان حالت سفت کنید.
    قفلها و لولا ها را هم روغنکاری کنید ،
    در مراحل بعد ممکنه مشکل از فرسودگی بوشهای درب باشه که تا حدی با تنظیم مجدد همین زبانه قابل رفع شدن هست اما از حد خاصی که بیشتر شد باید بوشها تعویض بشه که روش کار در این بخش توضیح داده شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

///////////////////////////////////

خطاب به تمامی اعضاء محترم چه جدید و یا قدیم:

همانطور که متوجه شدید به دلایل مشخصی قوانین سختگیرانه تری برای این کلوپ در نظر گرفته شده که توسط مدیران وضع و به مرحله اجرا گذاشته شده و هیچ استثنایی هم وجود نداره و همه از جمله خود من باید به این قوانین متعهد و پایبند باشیم.
    بر این اساس هر نوع بحث و گفتگوی خارج از مبحث اصلی کلوپ ، بخصوص جدال لفظی و مشاجره، ممنوع هست و تمام پستهایی که حاوی اینجور مطالب باشه، حتی در صورت داشتن بار علمی در بخشی از اونها ، پاک میشه.
    این قوانین برای همه یکسان بوده و اگر ملاحظه کرده باشید هر پستی که در این مورد وجود داشته پاک شده و در ادامه به کاربر مربوطه بصورت خصوصی تذکر دادم و اونهایی هم که امکان دریافت پیام خصوصی ندارن در همینجا تذکر مستقیم دریافت کردند.
    بنابراین بازهم خواهش میکنم به هیچ وجه وارد مباحثی غیر از بحث اصلی کلوپ نشوید و به قوانین احترام بگذارید.
    مجددا توجه شما را به توضیحاتی که در امضاء آورده شده جلب میکنم و تقضا دارم حتما رعایت کنید، همینطور مطالعه این بخش که شامل قوانین کلی کلوپ هست را توصیه میکنم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متشکرم

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام و سپاس و خسته نباشید
    ماشین من یه مشکلی داره که قبلا هم تا حدودی مطرح کردم و اساتید پاسخ هم دادند اما به نتیجه نرسیدم.
    هر وقت هوا سرد باشه، هنگام شروع حرکت با چرخیدن گاردان صدای شبیه (کیف کیف) تولید میشه. هنگام توقف این صدا وجود نداره و با گرم شدن ماشین صدا از بین میره.
    تابستان ها اصلا صدا وجود نداره و با خنک شدن هوا داره بیشتر میشه.
    اگه ماشین دو سه ساعت جلوی آفتاب پاییزی باشه و گرم بشه باز همصدا بوجود نمیاد.
    خودم فکر کردم اگه مال توربین باشه بایستی چه در حرکت و چه در توقف صدا بده.

نظر شما چیست؟
    آیا ممکنه با آچار کشی جایی مشکل حل بشه؟

سپاسگزارم
    Last edited by hamid-r-s; 30-09-2016 at 20:59.

18. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام و سپاس و خسته نباشید
    ماشین من یه مشکلی داره که قبلا هم تا حدودی مطرح کردم و اساتید پاسخ هم دادند اما به نتیجه نرسیدم.
    هر وقت هوا سرد باشه، هنگام شروع حرکت با چرخیدن گاردان صدای شبیه (کیف کیف) تولید میشه. هنگام توقف این صدا وجود نداره و با گرم شدن ماشین صدا از بین میره.
    تابستان ها اصلا صدا وجود نداره و با خنک شدن هوا داره بیشتر میشه.
    اگه ماشین دو سه ساعت جلوی آفتاب پاییزی باشه و گرم بشه باز همصدا بوجود نمیاد.
    خودم فکر کردم اگه مال توربین باشه بایستی چه در حرکت و چه در توقف صدا بده.

نظر شما چیست؟
    آیا ممکنه با آچار کشی جایی مشکل حل بشه؟

سپاسگزارم

مورد نسبتا پیچیده ای هست، البته با توجه به اینکه در حال حرکت صدا میده و بخصوص زمانی که هوا سرد هست، بنابراین یک قطعه چرخنده که خنک باشه این صدا را تولید میکنه.

در میل گاردان بیشتر شک به دوتا چهارشاخه ای هست که در ابتدا و انتهای این قطعه نصب شده و معمولا در موقع خراب شدن، در یک سرعت مشخص صدا میده ولی اینکه فرم صدا چطوری باشه فرق میکنه و بیشتر شبیه " چَق چَق " کردن هست که نشان از خلاصی بین رول برینگها با کنسهای چهارشاخه است.

یک مقدار من به تایرهای ماشین شک کردم چون این صدایی که گفتید به نظر نمیرسه که از برخورد فلز با فلز بوجود بیاد و انگار یکجور سائیده شدن و کشیده شدن لاستیک باید باشه.
    تقریبا شبیه این صدا را در بعضی ماشینها شنیدم و دقیقا متوجه شدم از تایر اونهاست که ظاهرا دو پوسته شده و موقع حرکت تقریبا همین صدا را میده و ممکنه تاثیر سرما و گرما هم اثر داشته باشه.

بهتره که با سرعت کم حرکت کنید و یکنفر کنار ماشین راه بره و ببینه صدا از تایرها هست یا جای دیگه؟
    جک زدن زیر چرخهای عقب و روشن کردن ماشین و گردش چرخ هم یک آزمایش دیگه هست که اگر از تایر باشه با بلند شدن تایرها از روی زمین و قطع شدن صدا میشه فهمید.

اگر امکان داشت صدا را ضبط کنید و یا یک کلیپ بگیرید که صدا را در اون بشه شنید

20. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •