تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 964 از 1004 اولاول ... 464864914954960961962963964965966967968974 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

به تغییر سرعت و سرویس اشاره کردید یه سوال داشتم خوشحال میشم پاسخ بدید .
    این گزینه تغییر سرویس یا همون بعبارتی تغییر سرعت که در پنل کاربری آسیاتک وجود داره چگونه عمل میکنه ؟ برای امتحان خواستم سرویس رو تغییر بدم که نوشت حجم فعلی سرویس شما صفر خواهد شد . حالا مثلا اگر من سرویس دیگه ای رو انتخاب کنم حجمی که تو این سرویسم مونده به سرویس جدیدم منتقل میشه یا بکل میسوزه ؟! وقتی تغییر سرویس رو زدم که با سرعت فعلیم فرق داره در همون لحظه حجم و سرویس جدید اعمال میشه یا باید از مرکز فروش اسیاتک تایید و بعد فعال بشه ؟! باز منظورم اینه که در این جابجایی و تغییر سرویس اینترنتم قطع میشه یا در همون لحظه تغییرات اعمال میشه ؟
    مرررسی
    همون لحظه اعمال میشه اگه نشه هم با ریست مودم حتما میشه.
    اولا تاریخ هیچ تغییر نمیکنه یعنی سرویس قبلی هر تاریخی تموم بشه سرویس جدید هم همون روز تموم میشه.
    ثانیا فقط میشه تغییر سرویس رو برای سرویس هایی که قیمتشون کمتر از سرویس جدید باشه اعمال کرد.
    محاسبه حجم: حجم سرویس قبلی رو از حجم سرویس جدید کم میکنید تقسیم بر 30 میکنید تا حجم یک روز به دست بیاد بعد تو روز های باقیمونده تا اتمام سرویس ضرب میکنید.
    مسلما اگه حجم سرویس جدید کمتر از سرویس قبلی باشه حجم جدید منفی میشه و اگه حجم ها برابر باشن صفر میشه و در غیر اینصورت با همین روشی که گفتم حساب میکنید. حجم سرویس فعلی هم معلومه به کل به فنا میره
    محاسبه قیمت: قیمت بدون مالیات سرویس قبلی رو از قیمت بدون مالیات سرویس جدید کم میکنید تا اختلاف قیمت به دست بیاد بعد تقسیم بر 30 میکنید تا قیمت هر روز به دست بیاد و بعد ضربدر تعداد روزهای باقی مونده میکنید و در نهایت قیمت به دست اومده رو ضربدر 1.09 میکنید تا مالیات لحاظ بشه.
    یه نکته ای که هست این روش هیچ تفاوتی با سرویس های معمولی نمیکنه فقط وقتی به نفع تموم میشه که سرویس جدید رو از سرویس های یکساله مثلا 120 گیگ 12 ماهه سرعت 512 انتخاب کنید دلیلش هم اینه که تاریخ اتمام سرویس فرقی نمیکنه. یه نفع دیگه که داره اینه که سرویسهای 10 مگ اونایی که شبانه دارن خیلی گرونن و با این روش میشه مثلا برای 3-4 روز مونده به اتمام سرویس از اون سرویس ها استفاده کرد و لذت برد
    یه نکته دیگه اینه که اگه روزهای باقی مونده کمتر از 3 بشه امکان تغییر سرعت برداشته میشه.
    امیدوارم مفید بوده باشه
    Last edited by android500; 22-12-2015 at 01:19.

2. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای وبگردی و کارهای دم دستی تقریبا همه شرکتا لنگه همدیگن هیچ فرقی ندارن ( پینگ ، تک کانکشن و ... )
    پس همین مخابرات رو نگه میدارم ، چه کاریه کلی هزینه کنم شرکت عوض کنم وضعیتم هیچ فرقی نکنه شاید بدترم بشه

دانلودحجیم هم با بسته شبانه همراه اول انجام میدم

با سرعت 1مگابایت از 2 تا 7 راحت 12گیگ می گیرم

از نظر هزینه هم وقتی با تعرفه های adsl و وضعیت شبانه شرکتها مقایسه کنیم کاملا به صرفه ست این بسته هزارتومنی

موفق باشید

4. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

همون لحظه اعمال میشه اگه نشه هم با ریست مودم حتما میشه.
    اولا تاریخ هیچ تغییر نمیکنه یعنی سرویس قبلی هر تاریخی تموم بشه سرویس جدید هم همون روز تموم میشه.
    ثانیا فقط میشه تغییر سرویس رو برای سرویس هایی که قیمتشون کمتر از سرویس جدید باشه اعمال کرد.
    محاسبه حجم: حجم سرویس قبلی رو از حجم سرویس جدید کم میکنید تقسیم بر 30 میکنید تا حجم یک روز به دست بیاد بعد تو روز های باقیمونده تا اتمام سرویس ضرب میکنید.
    مسلما اگه حجم سرویس جدید کمتر از سرویس قبلی باشه حجم جدید منفی میشه و اگه حجم ها برابر باشن صفر میشه و در غیر اینصورت با همین روشی که گفتم حساب میکنید. حجم سرویس فعلی هم معلومه به کل به فنا میره
    محاسبه قیمت: قیمت بدون مالیات سرویس قبلی رو از قیمت بدون مالیات سرویس جدید کم میکنید تا اختلاف قیمت به دست بیاد بعد تقسیم بر 30 میکنید تا قیمت هر روز به دست بیاد و بعد ضربدر تعداد روزهای باقی مونده میکنید و در نهایت قیمت به دست اومده رو ضربدر 1.09 میکنید تا مالیات لحاظ بشه.
    یه نکته ای که هست این روش هیچ تفاوتی با سرویس های معمولی نمیکنه فقط وقتی به نفع تموم میشه که سرویس جدید رو از سرویس های یکساله مثلا 120 گیگ 12 ماهه سرعت 512 انتخاب کنید دلیلش هم اینه که تاریخ اتمام سرویس فرقی نمیکنه. یه نفع دیگه که داره اینه که سرویسهای 10 مگ اونایی که شبانه دارن خیلی گرونن و با این روش میشه مثلا برای 3-4 روز مونده به اتمام سرویس از اون سرویس ها استفاده کرد و لذت برد
    یه نکته دیگه اینه که اگه روزهای باقی مونده کمتر از 3 بشه امکان تغییر سرعت برداشته میشه.
    امیدوارم مفید بوده باشه
    مرسی دوست عزیز که خیلی کامل و گویا توضیح دادید ولی من حوصله این همه محاسبات رو به علت پیری ندارم

خیلی مختصر : الان سرویسم سرویس عید تا عیده که 280 روز هم مونده تا تموم بشه ! و مثلا ساعت 1-6 هم 80 درصد تخفیف داره ، الان میتونم این سرویس رو به یکساله جدید که 60 گیگ حجم میده تغییر بدم ؟! یا به سرویس شهاب که نیم گیگ در ماه هست ؟ یا کلا به سرویس ماهیانه تغییر بدم ؟ مرررسی

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مرسی دوست عزیز که خیلی کامل و گویا توضیح دادید ولی من حوصله این همه محاسبات رو به علت پیری ندارم

خیلی مختصر : الان سرویسم سرویس عید تا عیده که 280 روز هم مونده تا تموم بشه ! و مثلا ساعت 1-6 هم 80 درصد تخفیف داره ، الان میتونم این سرویس رو به یکساله جدید که 60 گیگ حجم میده تغییر بدم ؟! یا به سرویس شهاب که نیم گیگ در ماه هست ؟ یا کلا به سرویس ماهیانه تغییر بدم ؟ مرررسی
    داداش خلاصه تر دیگه نمیشه توضیح داد.
    هر سرویسی که قیمت ماهیانش از سرویس فعلیت بیشتر باشه میتونی بهش تغییر سرویس بدی.
    قیمت و حجم رو گفتم چجوری حساب کنی.
    تاریخ اتمام هم فرقی نخواهد کرد همونی میشه که سرویس فعلیت داره.

7. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نت از 2 ساعت پیش نابود شده. صفحات یک در میون باز میشن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

از کجا نت داری و از کدوم شهری؟
    من خوی هستم اسیاتک عالی خیلی خوبه الان

10. این کاربر از sinaking123456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اسیاتک این دو روزه ماشالاه داره میترکونه کاش همینجوری بمونه قبلا میخاستی یه سرچ تو گوگل کنی پشیمون میشدی ولی الآن اینترو نزده صفحه لود میشه.

12. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

انصافا آسیاتک چند وقتت خیلی خوب شده
    مخصوصا تو تایم رایگان
    امیدوارم همینطوری بمونه
    همسایمون از مخابرات گرفته میگه فاجعست ولی اسیاتک خوبه

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

برا من از امروز بهتر شده. اما مطمئنا کار خاصی نکردن فقط مسیر خارجی عوض شده و احتمالا زیاد دووم نمیاره!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    این اینترنت مخابرات برای شما هم چند روزه زیاد قطع و وصل میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •