به نکات جالبی اشاره شد استفاده کردیم
نرم افزار اندرویدی "آموزش گام به گام پایان نامه":
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نکات جالبی اشاره شد استفاده کردیم
نرم افزار اندرویدی "آموزش گام به گام پایان نامه":
سلام , اگر اطلاعاتتان مهم نیست میتوانید از hddregenator تحت داس کمک بگیزید و شروع به تست و تعمیر هاردیسک خود کنید
یا از برنامه hddtune استفاده کنید
آموزش hddtune [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما
من هارد رو مورد اسکن و بدسکتور گیری کردم نتیجه جدید این هستش ردیف شده به نظر شما ؟ اون ارور آبی رنگ که جدید اومده چی هستش ؟
سلام دوست خوب من
هارددیسک دارای میکرو کدهای خاصی است که تمامی فعالیت های خود را رصد می کند و برایشان گزارش تهیه می کند و کل این عملیات S.M.A.R.T نامیده می شود که سرآغاز این کلمات است :
Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology
و این عکسی هم که شما پست کردید ریپورت آن است و نشان می دهد که سکتورهایی در خواندن و نوشتن اطلاعات مشکل دارند به همین خاطر اطلاعات آنها جابهجا شده است. توجه داشته باشید که ممکن است مشکل حل شده باشد ولی کماکان گزارش مشکلات قدیمی را بیان می کند . همانطور که گفتم قدم بعد از رفع مشکل پاک کردن گزارش است تا اطفاقات جدید در آن ثبت شود. این کار با PC-3000 قابل انجام است.
موفق باشید
سلام , من هم نظر رضا امیر رو تایید میکنم , pc3000 تمام مشکلات هارد را برطرف میکند ,
سلام من یک هارد ساتای قدیمی 80 گیگ دارم. یه مشکلی که دارم فیشش مشکل پیدا کرده
های باید محل فیش هارد به مینبورد رو در بیارم دوباره بزنم تا سیستم بالا بیاد. یکی دوبار فیش ساتا رو تعویض
کردم ولی بعد دو سه هفته باز شروع شد این مشکل. معمولا باید فیش رو کمی از هارد به سمت بیرون شل کنم.
حالا به نظرتون راه حلی دارم که این محل فیش هارد رو درست کنم؟ مرسی
سلام , لطفا یک عکس از سوکت هاردت بگیر
اساتید عزیز ، من یک هارد اکسترنال آداپتوری وسترن دیجیتال دارم که مطمئنم هیچ ضربه ای نخورده. یک بار برای دیدن فیلم به اچ دی پلیر وصلش کرده بودم و بدون اینکه دستگاه رو خاموش کنم هارد رو ازش جدا کردم و بعد از اون مشکلات هارد شروع شد ( هارد سه تا پارتیشن داره و پارتیشن اولش رو مدام باید فرمت میکردم ) .
Hard Disk Sentinel سلامتیش رو فقط 2% نشون میده ! ( در حالیکه با دو درایو دیگه مشکلی نداشتم و سرعتش هم خوب بود ) .
کل هارد رو خالی کردم و با برنامه HDD Regenerator اسکن کردم نصفش که تموم شد قطع کردم که بقیه اش رو بعدا ادامه بدم و الآن هارد توسط ویندوز شناسایی نمیشه و الآن دارم با command prompt به زور فرمتش میکنم !! نمیدونم بعد از اون شناسایی بشه یا نه ؟
این هم تست با HD TUNE :
ممنون میشم راهنمایی کنید با این هارد چکار کنم ؟
Last edited by farshid14; 22-12-2014 at 16:33.
شما میتوانید قسمت اول هارد حدودا ۵۰ گیگ رو پارتیشن نکنید و الباقی رو پارتیشن کنید و استفاده کنید
سلام با hdd regenerator خارج از ویندوز اسکن و ریپیر کردم که نزدیک 6000 تا بد سکتور را پیدا و تعمیر کرد ولی سلامت هارد از 9 درصد به 6 درصد کاهش یافت! طبق تصویر ، چه کنم!؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)