تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 964 از 2376 اولاول ... 4648649149549609619629639649659669679689741014106414641964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در گفت و گو با ایسکانیوز
    ستار همدانی : به قهرمانی استقلال در آسیا امیدوار شدم // برهانی چارچوب شناس قهاری است
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال تهران درخصوص سیرصعودی این تیم گفت: نتایج خوب هفته های اخیر ثابت کرد که مدیریت قبلی دچار مشکل بود.
    ستار همدانی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، اظهار داشت: بازگشت استقلال از آن شرایط بحرانی با تعویض مدیریت و آمدن واعظ آشتیانی که ازمدیران اهل فن و سابقه دار در عرصه ورزش است بسیاری از مشکلات استقلال را که با حضور فتح اله زاده در راس هرم این باشگاه پیش آمده بود پوشش داد تا این تیم رنگ روزهای خوش را ببیند.
    وی گفت: البته ازاستقلال با وجود کادرفنی و مهر های کار آمد کسب چنین پیروزی هایی انتظار می رود و مطمئنم که ادامه دار خواهد بود.
    بازیکن اسبق تیم استقلال با اشاره به خط دفاعی بیان کرد: با تمایلی که قلعه نویی در ارائه فوتبال تهاجمی دارد ، مدافعان هم برای استفاده از ضربات سر تا میانه زمین پیش می آیند که این مسئله سبب دریافت گل می شود.
    وی اضافه کرد: البته تیمی که درهر بازی چندین گل به ثمر می رساند نشان از خط حمله زهرداری دارد که برای هر خط دفاعی روز سختی را ایجاد می کند.
    همدانی با تاکید بر نتایج مطلوب استقلال خاطرنشان ساخت: با مدیریت حساب شده آشتیانی و تفکرات بالای کادرفنی و قابلت های بازیکنان استقلال به قهرمانی این تیم در لیگ و جام باشگاه های آسیا امیدوار شدم .
    وی ادامه داد : استقلال با ارائه چنین فوتبال جذابی در آسیا می تواند بعد از چندین سال جام را به ایران بیاورد و از حیثیت فوتبال ایران دفاع کند.
    بازیکن اسبق تیم استقلال با اشاره به گلزنی های برهانی بیان کرد: برهخانی فوروارد اثبات شده ای در فوتبال ایران است که پس ازتحمل یک سال فشا رو ناموفق بودن در گلزنی نشان داد که چارچوب شناس قهاری است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جباری:
    پاس قدرت رویارویی با استقلال را نداشت
    مجتبی جباری در بازی دیروز مقابل پاس همدان توانست گل بزند.

مجتبی جباری، هافبک استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال در این دیدار خوب بازی کرد و موقعیت های زیادی داشت و این حق استقلال بود که برنده بازی باشد، برای ما نیز خیلی این بازی سرنوشت ساز بود و باید این بازی را می بردیم تا در کورس قهرمانی قرار بگیریم.

هافبک استقلال ادامه داد: پاس تیم خوبی بود و موقعیت های خوبی داشت ولی بضاعت پاس همین است؛ آنها قدرت رویارویی با ما را نداشتند، با این حال توانستند 2 گل به ما بزند.

وی ادامه داد: بگوویچ خوب تیم ما را آنالیز کرده بود و توانست از نقاط ضعف ما استفاده کند و در این بازی گل به ما بزند، به هر حال ما برای اینکه جزو مدعیان بمانیم، حتما به کسب 3 امتیاز نیاز داشتیم که با هماهنگی اعضای تیم توانستیم این 3 امتیاز مهم و حیاتی را به دست بیاوریم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دكتر نوروزي:
    مصدوميت "شکوري" جدي نيست
    پزشك تيم فوتبال استقلال در مورد مصدوميت هادي شكوري در بازي با پاس همدان، اعلام کرد: مصدوميت شكوري جدي نيست.

دكتر نوروزي، پزشك تيم استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: هادي شكوري در بازي ديروز از ناحيه ران با ضربه شديد بازيكن حريف مصدوم شد و من براي بهبودي پاي شكوري روزي دو بار جلسه فيزيوتراپي تجويز كرده ام و به احتمال فراوان هادي شكوري به بازي با پيكان مي رسد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كمك دو ميليارد توماني رياست جمهوري به باشگاه استقلال و پرسپوليس كاهش يافت
    باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس قرار بود دو ميليارد تومان كمك رياست جمهوري را دريافت كنند كه اين مبلغ به نصف كاهش يافت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از منبع آگاه، مبلغ دو ميليارد تومان كمك رياست جمهوري به باشگاه استقلال و پرسپوليس به نصف كاهش يافت.

هنوز درباره دلايل اين كاهش اطلاعي در دست نيست اما يكي از نزديكان باشگاه پرسپوليس با بيان اين خبر، اعلام كرد كه تنها يك ميليارد تومان براي باشگاه پرسپوليس در نظر گرفته شده است.

وزارت صنايع معادن قرار بود اين كمك را ابتدا به حساب سازمان تربيت بدني واريز و سپس سازمان آن را در اختيار دو باشگاه قرار دهد كه تاكنون تنها يك ميليارد تومان واريز شده است، نكته قابل توجه اينجا است كه سازمان تربيت بدني تنها پنجاه ميليون تومان از اين مبلغ را به باشگاه داده و بقيه آن را به واسطه پرداخت قبل از حساب اين باشگاه كم كرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پيروز قرباني:
    خط دفاع استقلال هنوز با مشکل مواجه است
    کاپيتان استقلال اعلام کرد: اگرچه عمکلرد خط دفاع استقلال زير نتيجه گيري تيم پنهان شده است اما خط دفاع استقلال باز هم مشکل دارد.

پيروز قرباني، مدافع ملي پوش استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: اين روزها برخي از خط دفاع پرسپوليس انتقاد مي کنند، در حالي که فکر مي کنم ما نيز در دفاع مشکل داريم بازي با پاس يا برق نشان مي دهد، ما چقدر بچه گانه گل مي خوريم، نمي دانم که دقيقا چه اتفاقي مي افتد که تمرکزمان را در دفاع از دست مي دهيم و حريفان به سادگي به ما گل مي زنند، در حالي که ما در هر بازي 10 موقعيت گلزني داريم که نمي توانيم آنها را گل کنيم.

وي در ادامه افزود: بازي با پاس بازي خوبي بود و ما به دنبال سه امتياز بازي بوديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهدي امير آبادي:
    در استقلال نور چشمي ها بازي مي كنند
    بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران با انتقاد از اينكه در تركيب جديد استقلال جايي براي وي وجود ندارد و در هفته هاي اخير نمي تواند در اين تيم بازي كند، گفت: متاسفانه با وجود اينكه در تمرينات كاملاً آماده هستم، در بازي هاي اخير نيمكت نشين بوده ام و فكر مي كنم كه در استقلال نور چشمي ها بازي مي كنند.

مهدي امير آبادي، بازيكن استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با وجود اينكه در تمرينات در اوج آمادگي قرار دارم ولي متاسفانه كادر فني نظر مثبتي بر روي من ندارد و ديگر نمي دانم براي حضور در تركيب اصلي چه كاري بايد انجام دهم، چندين فصل است كه در استقلال حضور دارم ولي اين فصل عليرغم آمادگي بالا در تركيب اصلي نيستم و اگر شرايط به همين منوال پيش برود، استقلال را ترك خواهم كرد.

وي افزود: مدعي پوشيدن پيراهن تيم ملي هستم و اگر نتوانم در تركيب اصلي استقلال حضور داشته باشم، نمي توانم به تيم ملي هم فكر كنم، بنابراين به تيمي خواهم رفت كه بتوانم در آنجا فيكس بازي كنم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هادي شكوري؛
    از بالارفتن پرچم استقلال در همدان لذت بردم
    بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از بالارفتن پرچم استقلال در همدان لذت بردم.

هادي شكوري بازيكن تيم فوتبال استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: هواداران آبي در ورزشگاه توس همدان از پيروزي تيم ما بسيار خوشحال بودند و پرچم هاي آبي در ورزشگاه به اهتزاز در مي آمد.

وي ادامه داد: كسب نتيجه پيروزي استقلالي ها را خوشحال مي كند و اميدوارم همچنان پرقدرت به كار خود در ليگ ادامه دهيم و از حيثيت فوتبال استقلال دفاع كنيم.

بازيكن تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: تيم پاس شرايط بسيار خوبي داشت و از تماشاگران پر اشتياق خود بهره مي برد كه همين مسئله كار ما را كمي سخت كرده بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عبدالعلی چنگیز:
    آینده از آن استقلال است

مهاجم اسبق تیم فوتبال استقلال تهران گفت: زدن 4 گل در همدان به تیم پاس نشان دهنده بهتر شده وضعیت استقلال است و مطمئنا در آینده نیز بهتر خواهد شد.

مهاجم اسبق تیم استقلال ،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال در مقابل پاس همدان بازی بهتری انجام داد و توانست از موقعیت ها به خوبی استفاده کند که این برد پر گل نشان دهنده قدرت و اقعی استقلال بود و بدون شک در آینده استقلال از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ خواهد بود.

وی گفت: مهاجمان استقلال به خصوص برهانی در این چند بازی اخیر عملکرد خوبی داشتند البته انتظار از آنها بیجا نیست چراکه مطمئنا آنها از بهترین مهاجمان فوتبال لیگ برتر هستند.

چنگیز تصریح کرد: استقلال پتانسیل بالایی دارد و اگر روند رو به رشد خود را ادامه دهد تا نیم فصل یکی از دو تیم بالا نشین جدول خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كارشناس فوتبال:
    كادرفني استقلال بايد به دنبال تقويت خط دفاع باشد
    كارشناس فوتبال كشورمان و بازيكن سابق استقلال تهران پس از پيروزي چهار بر دو اين تيم مقابل پاس همدان گفت:‌ مدافعان استقلال در اين بازي ضعيف ظاهر شدند و اگر قدرت حمله اين تيم نبود شايد استقلال پيروز اين ديدار نمي شد.

رضا حسن زاده، كارشناس فوتبال كشورمان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: ‌در اين ديدار استقلال با استفاده از تجربه مهره هايش توانست بر تيم پاس غلبه كند و در واقع تيم پاس در اين ديدار از كمبود مهره بر روي نيمكتش ضربه خورد و نتوانست مقابل استقلال دوام بياورد.

وي گفت: پاس تا دقيقه 70 مقابل استقلال خوب بازي كرد اما از اين زمان به بعد با توجه به ضعف بدني اين تيم مقابل استقلال ضربه خورد ولي نكته اي كه كادرفني استقلال نبايد به سادگي از كنار آن بگذرد اين است كه كادرفني استقلال بايد سازماندهي خط دفاع اين تيم را تغيير دهد زيرا در اين مسابقه مدافعان استقلال بسيار ضعيف ظاهر شدند و دو گل ساده دريافت كردند.

*نقطه ضعف استقلال دفاع اين تيم است

غلامحسين مظلومي، بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران و كارشناس فوتبال كشورمان درباره ديدار دو تيم استقلال تهران و پاس همدان نیز گفت: استقلال در اين مسابقه از حريف بهتر و روانتر بازي كرد اما اين تيم نقطه ضعف بزرگي در خط دفاع دارد كه كادرفني بايد آن را برطرف كنند.

وی افزود: پاس در اين ديدار از بي تجربگي مهره هايش ضربه خورد و در واقع كم تجربگي بازيكنان اين تيم باعث شد تا چهار گل از استقلال دريافت كنند البته در اين ميان نبايد فراموش كرد كه هافبك هاي استقلال به خصوص جان واريو و جباري عملكرد فوق العاده اي داشتند و به خوبي مهاجمان استقلال را تغذيه كردند.

وي خاطرنشان کرد: استقلال در خط دفاعي ضعيف است و مدافعان اين تيم كارآمد نيستند زيرا با كمترين فشار مقابل پاس دوباره دروازه اين تيم باز شد در حاليكه پاس فرصت چنداني در طول بازي براي گلزني در اختيار نداشت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فرهاد مجيدي:
    براي بازي کردن بي قرار بودم
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران که در ديدار روز گذشته اين تيم مقابل پاس همدان در ليست 18نفره حضور نداشت و از جايگاه ويژه بازي را تماشا مي کرد گفت: خيلي دوست داشتم در اين ديدار در زمين حاضر بودم و براي تيم محبوبم گلزني می کردم.

فرهاد مجيدی، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: آقاي قلعه نوعي در اين ديدار مرا از ليست 18 نفره خارج کرد و بهتر است دليل اين کار را از ايشان بپرسيد البته من در هفته قبل دچار سرماخوردگي شده بودم ولي براي اين ديدار کاملاً آماده بودم و مي توانستم در زمين حضور داشته باشم.

وي افزود: هنگامي که استقلال با پاس همدان مساوي شده بود بسيار ناراحت بودم واعصابم به هم ريخته بود و دوست داشتم در زمين حاضر باشم و با گلزني هواداران را خوشحال کنم ولي به هر حال شايد در اين ديدار شاید صلاح بود که من در زمين نباشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •