تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 964 از 2014 اولاول ... 4648649149549609619629639649659669679689741014106414641964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,631 به 9,640 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حمايت از تماشاگران شيرازي؛ پيروزي از ما
    پيرواني:
    نيمي از ورزشگاه را داشته باشيم بازي را برده‌ايم

سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: قول مي دهم با يک بازي منطقي و هجومي به ديدار تيم پرمهره پرسپوليس برويم.

غلامحسين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه فارس، افزود: در حالي که دو هفته نتوانستيم در شيراز نتيجه دلخواه را به دست آوريم اما در بازي با تيم سايپا بچه ها به خودباوري دست يافتند و تيم پر مهره سايپا را با يک بازي زيبا و روان شکست دادند و بعد از آن با چند تمرين مستمر آماده بازي با تيم پرمهره و با امکانات پرسپوليس تهران شده ايم. قول مي دهم با يک بازي منطقي و هجومي به ديدار اين تيم پرمهره برويم، به شرطي که تماشاگران به ورزشگاه حافظيه بيايند و تيم شهرشان را حمايت کنند نه تيم تهراني را!

وي گفت: براي چندمين بار مي گويم اگر فجر و برق در ليگ برتر نبودند آيا استقلال و پرسپوليس به شيراز مي‌آمدند، پس چرا مردم فهيم و دوست داشتني استان فارس تيم هاي شهرشان را ساپورت نمي کنند؟!

پيرواني افزود: بازي بسيار سختي برابر پرسپوليس تهران داريم، در حالي که احترام و ارزش خاصي براي اين تيم قائليم اما براي شکست اين تيم نااميد نيستيم و بچه ها هم قسم شده اند، اميدوارم بچه ها خودشان باشند و خود را باور داشته باشند،اما باز هم تأکيد مي کنم که تماشاگران در اين روز ديگر کاري به برق و فجر نداشته باشند فقط تيم شهر و استانشان را تشويق کنند.

پيرواني گفت: حمايت از تماشاگران شيرازي و پيروزي و بازي زيبا از ما. من اين را قول مي دهم، به شرطي که از 25 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه حداقل نيمي از آنها با ما باشند، نه اينکه فقط 5 هزار نفر ما را تشويق کنند و 20 هزار نفر ديگر پرسپوليس را!

وي گفت: اگر مس در کرمان بدون شکست مانده است اگر پرسپوليس و استقلال در تهران ديگر تيم ها را کيسه گل مي کنند فقط حضور تماشاگر و پشتيباني از آنهاست.

ييرواني ادامه داد: پرسپوليس در مشهد و اهواز روي هم 7 گل دريافت كرد اما باز هم در تهران برابر برق و سپاهان 50 هزار نفر به ورزشگاه آزادي آمدند و پرسپوليس را به سوي پيروزي حمايت كردند، اما چرا بايد در شيراز ما بيگانه و غريب باشيم و تيم هاي فجر و برق از داشتن تماشاگران بيشمار محروم باشند؟!

پيرواني ادامه داد: تيم مقاومت سپاسي 6 بازيكن کليدي خود را از دست داده است و 6 بازيكن خوب و متعهد را جايگزين کرده است اما آيا بازيکناني که سه سال در کنار هم بوده اند و بازيکناني که تنها 3 ماه در کنار هم هستند بايد به سرعت جواب بدهد؟ بنابراين ما هم به زمان نياز داريم چون بازيکنان جديد و قديم براي هماهنگي به زمان نياز دارند. نمونه آن هم تيم هاي خراساني ـ فولاد خوزستان و صبا قم که دير بسته شده اند اما بعد از چند شکست و ناکامي حالا به خودباوري و گرفتن نتايج خوب عادت کرده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پیام تبریک رئیس و اعضای هیأت مدیره پرسپوليس به علی آبادی

باشگاه پرسپوليس به نقل از مديرعامل و اعضاي هيات مديره اش با انتشار اطلاعيه اي به علي بعد از انتخابش به عنوان رييس كميته ملي المپيك تبريك گفتند.
    باشگاه پرسپوليس به نقل از مديرعامل و اعضاي هيات مديره اش با انتشار اطلاعيه اي به علي آبادي بعد از انتخابش به عنوان رييس كميته ملي المپيك تبريك گفت.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، مراسم انتخابات کمیته ملی المپیک برگزار شد که طی آن رئیس و اعضاء هیأت مدیره باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس با پیامی انتخاب مهندس علی آبادی ریاست سازمان تربیت بدنی و معاون رئیس جمهور را در سمت ریاست کمیته ملی المپیک تبریک گفتند.

در بخشي از این پیام آمده است: انتخاب جنابعالی در سمت ریاست کمیته ملی المپیک که در فضایی دمکراتیک و بیطرفانه انجام شد، نشانه بارز یک انتخاب اصلح بود. این انتخاب را به جامعه ورزش و جنابعالی تبریک می گوئیم، امید است فضای ورزش کشور در مسابقات برون مرزی شاهد افتخاراتی عظیم برای ملت عزیز ایران اسلامی باش

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پزشك تيم فوتبال پرسپوليس در گفت و گو با ايپنا: اميدوارم كريمي براي بازي مقابل صبا باتري آماده شود

پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:علي كريمي به شدت دچار كشيدگي عضلاني شده است و در تلاش هستيم تا وي را به ديدار هفته بعد مقابل صبا باتري برسانيم.

پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:علي كريمي به شدت دچار كشيدگي عضلاني شده است و در تلاش هستيم تا وي را به ديدار هفته بعد مقابل صبا باتري برسانيم.

دكتر فريد زرينه در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) عنوان كرد:متاسفانه سه روز پيش علي كريمي به شدت از از ناحيه كشاله ران پا دچار كشيدگي شد و هم اكنون در تلاش هستيمم تا وي را به ديدار هفته آينده مقابل صباباتري برسانيم.اين احتمال وجود دارد كه حتي كريمي به بازي هفته آينده مقابل صباباتري هم نرسد و لي تا اين لحظه به طور قطع نمي توان در خصوص وي اظهار نظري انجام داد.

وي ادامه داد:مسعود زارعي هم در حال حاضر مشغول فيزيوتراپي است و اميدواريم كه وي هر چه زودتر آماده بازي كردن شود،در هر صورت پرسپوليس براي بازي مقابل مقاومت به جز علي كريمي بازيكن مصدوم ديگري ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دي كارمو: همه چيز را جبران مي كنم

مهاجم برزيلي پرسپوليس گفت:فكر مي كنم كه هواداران پرسپوليس از من ناراضي هستند و به همين دليل مي خواهم با انجام يك بازي بسيار خوب در مقابل مقاومت آنها را راضي كنم.

مهاجم برزيلي پرسپوليس گفت:فكر مي كنم كه هواداران پرسپوليس از من ناراضي هستند و به همين دليل مي خواهم با انجام يك بازي بسيار خوب در مقابل مقاومت آنها را راضي كنم.

دي كارمو در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) عنوان كرد:در بازي قبل مقابل سپاهان بازي بسيار خوبي از خودم به نمايش نگذاشتم و بابت اين موضوع از هواداران پرسپوليس عذرخواهي مي كنم.من هنوز با تيم كاملا هماهنگ نشده ام و به همين دليل گاهي اوقات حتي فرصت هاي آسان را هم از دست مي دهم ولي اين بار انگيزه بسيار زيادي دارم تا جبران كنم و به هر ترتيبي كه شده مي خواهم به مقاومت گل بزنم.

وي ادامه داد:مقاومت تيم بسيار خوبي است اما پرسپوليس براي كسب اين پيروزي خارج از خانه انگيزه هاي بسيار زيادي دارد.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض آشتی‌کنان دایی و کریمی • گفت‌وگو با ناصر ابراهیمی

ناصر ابراهیمی

ناصر ابراهیمی در مورد اختلاف‌های دایی و کریمی می‌گوید: «خب اینها هم‌بازی بودند در جام جهانی و سالها در کنارهم بازی کردند و اختلافاتی هم باهم داشتند. الان همه فکر می‌کنند که همان اختلافات‌ها تا الان کشیده شده باشد.»

دویچه‌وله: آقای ابراهیمی آن‌طور که به نظر می‌آید الان وقت آشتی‌کنان در فوتبال ملی کشورهاست. میشائیل بلاک دارد با آقای یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، مجددا آشتی می‌کند و عذرخواهی کرده به‌خاطر رفتاری که انجام داده است. و هم‌چنین در فوتبال ملی ایران هم علی کریمی و علی دایی پس از مدتها مجددا با هم‌دیگر حرف زده و آشتی کرده‌اند. پیامد این آشتی آیا می‌تواند بازگشت فوری علی کریمی به تیم فوتبال ملی ایران باشد؟
    ناصر ابراهیمی: بالاخره همان‌‌طور که الان شما گفتید، (قطعا) در کشورها گاهی اوقات چنین اتفاق‌هایی می‌افتد، اختلاف سلیقه می‌افتد میان بازیکن‌ها و مربی‌ها وکادرشان، چه در باشگاهها چه در سطح ملی. به‌هر صورت هست. گاهی اوقات یک چنین برنامه‌هایی می‌شود که فکر نمی‌کنند در آینده امکان دارد که مثلا همان هم‌بازی‌های خودشان سرمربی تیم ملی بشوند. این است که در تیم ایران هم این مسئله رخ داده است. خب اینها هم‌بازی بودند در جام جهانی و سالها در کنارهم بازی کردند و اختلافات کوچکی هم باهم داشتند. الان همه فکر می‌کنند که همان اختلافات‌ها تا الان کشیده شده. نه، فکر نمی‌کنم که چنین چیزی باشد. علی کریمی که مدتها در اروپا و در تیم‌های بوندس لیگا توپ می‌زده، برای کشورهای عربی، دوباره برگشت به فوتبال ایران، خودش اظهار کرده که یک خستگی بخصوصی در بدنم هست، الان آمادگی کامل را ندارم در تیم ملی بازی بکنم. و در تمام مصاحبه‌هایش اخیرا، که همین بازی‌ای که جدیدا انجام داده، در مصاحبه‌هایش همین را اعلام کرده و گفته است بین من و علی دایی هیچ چیزی نیست، ولی الان آمادگی ندارم در تیم ملی بازی بکنم. این است که بگذارید کمی وضع‌ام بهتر بشود و بعد انشااله اگر فرصت شد در تیم ملی صددرصد افتخار می‌کنم که بازی بکنم.
    علی کریمی چندی پیش با ارسال یک نامه‌ رسمی به فدراسیون فوتبال ایران، خداحافظی‌اش را از تیم ملی اعلام کرد! آیا به نظر شما این مسئله دیگر الان منتفی شده است؟
    - این دور از دسترس نیست، کریم باقری در بهترین شرایط حدود چهار سال پیش خودش را از تیم ملی کنار کشید. در صورتی که در همان زمان خیلی‌ها او را می‌خواستند. برانکو می‌خواست، بلازویچ می‌خواست. خیلی‌ها می‌خواستنش و حتی این اواخر که قلعه‌نویی و خود بنده، ایشان سرمربی بودند و من مشاور تیم ملی بودم و کریم باقری بازیکن خود من بوده و اولین کسی که در تیم ملی دعوتش کرده من بودم، با او تماس گرفتم که بیاید در تیم ملی بازی کند. ایشان هم همان حرف را زد. گفت، من آمادگی برای تیم ملی ندارم. در صورتی که الان در سن سی‌وشش سالگی درحال حاضر بهترین بازیکن فوتبال ایران، چه از نظر فنی چه از نظر اخلاقی است. الان علی دایی هم با ایشان در حال مذاکره است. در حال صحبت کردن است که کریم باقری بیاید بازی کند. حالا، همین حالت با علی کریمی پیش آمده. باید فرصت داد. و صد در صد همان‌طور که شما گفتید بالاک با مربی آلمان، او هم صددرصد چند وقت دیگر به تیم ملی برخواهد گشت. چون باعث افتخارش است، و باعث پیشرفت در کارش است. به هرصورت علی کریمی سنی ندارد. بیست و هفت سال یا بیست و هشت سال بیشتر نیست. و حالا حالاها می‌تواند فوتبال بازی کند و در تیم ملی باشد. باید بهشان فرصت داد.
    آقای ابراهیمی برای این که این پرانتزی که باز کردیم در این‌جا ببندیم، یک پرسش آخر باید بکنیم و آن هم این است که چرا این نوع کدورتها در فوتبال ملی ایران خیلی زیاد دیده می‌شود؟ به محض این‌که یک بازیکن جهانی می‌شود، محبوب می‌شود و در سطح فوق‌العاده بالایی قرار می‌گیرد، یک نوع نیروهای بزرگی هستند که می‌خواهند این افتخار ملی را مجددا دوباره بیاورندش پایین و با ناکامی روبه‌روش کنند. چرا فوتبال ایران دچار چنین دردسرهایی همیشه می‌شود؟
    - ببینید، من نمی‌گویم که اختلاف نیست. اینها در جام جهانی با هم‌دیگر اختلاف کوچکی پیدا کردند. ولی الان می‌گویم که هیچ ربطی به آن ندارد. چون آن در زمان بازیگری‌شان بوده و الان دو سه سال از آن مسئله می‌گذرد. و بعد، خب اینها هم زیاد با هم تماسی نداشتند. و چون مرتبه‌ی اول... شاید هم این باشد، مرتبه‌ی اول که دعوت کردند اعضای تیم ملی را، علی کریمی را دعوت نکردند و گفتند ایشان آمادگی لازم را ندارد، امکان دارد که به علی کریمی برخورده باشد. حالا او هم می‌گوید که خب حالا به من فرصت بدهید که من آماده‌تر بشوم و من افتخار می‌کنم که بتوانم در تیم ملی بازی بکنم. از این اتفاقات هست، حتا در کشورآلمان یا کشورهای دیگر هم از این اتفاقات می‌افتد که بازیکنی که آماده است مثل زیدان. شما می‌دانید زیدان می‌تواند بازهم فوتبال بازی بکند، چهار سال. ولی خیلی راحت کشید کنار. حتا در تیم ملی فرانسه هم خواستنش، ولی خب بازی نکرد. بنابراین گاهی اوقات قهرمانان به این فکرند که تا وقتی قهرمان هستند و تا جایی که کنارشان نگذاشتند، کنار بروند تا پرافتخار بمانند. گاهی اوقات قهرمانها و ورزشکارها با این فکر می‌روند جلو که بگذارید ما همیشه قهرمان بمانیم و طوری نشود که به «هو» کشیده بشود یا برکناری انجام بشود.
    در مورد کریم باقری هم صحبت کردید آقای ابراهیمی. تولد مجدد این فوتبالیست با استعداد ایران را در این سن و سال چه‌طور می‌شود توضیح داد؟
    - من در زندگی واقعی کریم باقری، از پیش از ازدواجش تا پس از آن و همین‌طور در حال حاضر هستم. این بازیکن بسیار خوب زندگی می‌کند. خیلی خوب زندگی می‌کند و از همه نظر اصول رعایت بدنی‌اش را اجرا می‌کند. حتا در مسایل جنسی‌اش، در مسایل خورد و خوراکش، در مسایل تمرینش. خیلی خوش تمرین است. این است که وقتی یک بازیکنی این کارها را بکند، می‌تواند حتا تا چهل‌سالگی هم بازی بکند و ما داشتیم در ایران: قاسم‌پور داشتیم، علی پروین داشتیم که تا چهل‌ سالگی بازی کردند؛ دینوزوف در ایتالیا بوده. می‌توانستند و می‌توانند بازی کنند. کریم باقری هم یکی از آن افرادی‌ست که تمام مسایل جانبی یک بازیکن حرفه‌ای را، که پیشه گرفته، دارد اجرا می‌کند و سی و شش سالگی سنی نیست به نظر من که ما تا بازیکن به سی می‌رسد بگوییم پیر شده! در صورتی که نه، بازیکن تا چهل‌سالگی می‌تواند فوتبال بازی بکند، در صورتی که همین شرایط کریم باقری را انجام بدهد. کریم باقری یکی از آنهاست که حتا خوش‌اخلاق‌ترین و کم اخطارترین بازیکن ایران حساب می‌شود.
    پاشنه‌ آشیلی که الان در فوتبال ملی، در تیم ملی فوتبال ایران دیده می‌شود وضعیت خط حمله است پس از کناررفتن علی دایی و هم چنین مصدومیت‌های پی‌درپی وحید هاشمیان، یک خلاء در خط حمله وجود دارد. آینده‌ی کوتاه یا درازمدت خط حمله‌ی تیم ملی را چطور می‌بینید و آیا بازگشت آرش برهانی، که الان دارد به دوران اوج خودش دوباره نزدیک می‌شود، می‌تواند یک نکته‌ی امیدوارکننده‌یی باشد؟
    - ببینید، فوتبال مثل آوازه‌خوان می‌ماند. می‌گویم آوازه‌خوان نه آواز. هیچ مربی‌ نمی‌تواند بگوید من الان می‌خواهم یک علی دایی بسازم. یا مثلا در مورد آرژانتین بگویم که آرژانتین بعد از مارادونا نتوانست مارادونای دیگری بسازد، اینها ذات خدایی‌ست. یعنی در وجود یک شخصی، یک گل‌زن به‌وجود می‌آید. الان در فوتبال ایران به نظر من دو چیز کم است، این یک واقعیت است. یکی خط دفاع است. دفاعهای پوششی خوبی نداریم. دفاعهای کاملی نداریم که بتوانند پوشش به همدیگر بدهند. این مشخص است که تیم‌های درجه‌یک و چهار جانبه‌ی ایران، یعنی تیم پرسپولیس، استقلال، همان‌طور که گل می‌زنند گل هم می‌خورند. ولی در خط فوروارد بله، کمبودهایی به چشم می‌خورد. به‌خصوص فوتبال ایران که همیشه در آسیا معروف به "هِد زدن" بوده و توپ‌های ارسالی بلند می‌داده به دروازه‌ها، الان بعد از علی دایی و هاشمیان که به اروپا آمد، دیگر آن هِد زن در فوتبال ایران به‌وجود نیامده تا انشااله ببینیم در آینده مربی‌ها و یا بازیکن‌هایی به‌وجود می‌آیند که این خلاء را پر کنند. ولی الان بازیکن‌های سرعتی داریم، مثلا آرش. آرش یک مدت افسردگی پیدا کرده بود، یک مقداری از خودباوری کنار رفته بود. ولی الان به خودش آمده و اگر این روند به پیش برود، فکر کنم یکی از کسانی که باز مجددا دعوت بشود در تیم ملی آرش برهانی خواهد بود.

مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ابراز علاقه معدنچي براي بازگشت به پرسپوليس

مهرزاد معدنچي بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس كه هم اكنون در تيم النصر امارات بازي مي كند براي بازگشت به اين تيم ابراز علاقه كرده است.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،مهرزاد معدنچي بازيكن سابق پرسپوليس كه البته اين روزها شرايط بسيار خوبي نيز در اين تيم اماراتي دارد براي بازگشت به تيم پرسپوليس ابراز علاقه كرده است كه براي فصل آينده به تيم محبوب خود برگردد.البته اين در شرايطي است كه مسولان پرسپوليس در خصوص اين موضوع ابراز بي اطلاعي كرده اند.

معدنچي بعد از چند فصل حضور در پرسپوليس به ليگ امارات نقل مكان كرد ولي با توجه به اينكه هم اكنون چند بازيكن مثل رضا عنايتي و سياوش اكبرپور از ليگ امارات به ايران برگشته اند، معدنچي هم ابراز علاقه كرده است كه به تيم سابق خود برگردد،البته شنيده مي شود كه وي براي فصل بعد تصميم به اين كار دارد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشين پيرواني در گفت و گو با ايپنا: ازنظر روحي در شرايط خوبي به سر مي بريم/قرار گرفتن مقابل تيم زادگاهم آسان نيست

مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:پرسپوليس از نظر روحي رواني در شرايط بسيار خوبي قرا دارد وتحت هر شرايطي بايد در ديدار مقابل مقاومت پيروز شود و سومين پيروزي پياپي خود را كسب كند.

افشين پيرواني در گفت وگو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) عنوان كرد:بعداز پيروزي مقابل سپاهان بازيكنانتيم از نظر روحي رواني درشرايط بسيار خوبي قرار گرفته است،بازيكنان شرايط حساس تيم را به خوبي درك كرده اند و مي دانند كه بايد در ين شرايط فقط به سه امتياز فكر كنند.پرسپوليس بايد در اين ديدار پيروز شود بيشتر از گذشته به صدر جدول نزديك شويم.

وي ادامه داد:مقاومت در شيراز بازي هاي بسيار خوبي انجام مي دهد و به همين دليل ما در شيراز كار بسيار مشكلي پيش رو خواهيم داشت.پرسپوليس در اين بازي نمي خواهد اشتباهاتي را كه در بازي هاي گذشته در خط دفاعي اش داشت تكرار كند و برنامه هاي جديدي در اين خط دارد.

پيرواني خاطر نشان كرد:براي خود من هم رويارويي با يك تيم شيرازي چندان آسان نيست چون شيراز زادگاه من است ولي در فوتبال حرفه اي اين جور مسايل كاملا عادي است.در هر صورت قرار گرفتن مقابل تيم زادگاهمم سخت است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخرين تمرين پرسپوليس قبل از سفر به شيراز

بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز آخرين تمرين خود را قبل از سفر به شيراز در ورزشگاه راه آهن اكباتان برگزار مي كند.

بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز آخرين تمرين خود را قبل از سفر به شيراز در ورزشگاه راه آهن اكباتان برگزار مي كند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران قبل از سفر به شيراز براي رويارويي با تيم مقاومت سپاسي شيراز راس ساعت 15 امروز به مدت يك ساعت و نيم در ورزشگاه راه آهن اكباتان زير نظر افشين قطبي برگزار مي شود و بعد از آن تيم با پرواز ساعت 19 به شراز سفر مي كند.

در اين سفر علي كريمي هافبك مياني اين تيم به دليل مصدوميت سرخپوشان را همراهي نمي كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرونده جذب رحمان رضايي براي پرسپوليس بسته شد؛ رضايي با مشتريان جديدش مذاكره مي كند

پرونده جذب رحمان رضايي توسط باشگاه پرسپوليس تهران به طور كلي بسته شد تا اين بازيكن با پيشنهادات بعدي خود وارد مذاكره شود.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،بعد از اينكه افشين قطبي سرنربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران به شدت در خصوص جذب رحمان رضايي مخالفت كرد، حسين هدايتي ريس هيات مديره اين باشگاه هم حتمي اصلي اين بازريكن بود از موضع خود عقب نشيني كرد و تصميم خود را مبني بر جذب اين مدافع عوض كرد.

گفتني است افشين قطبي بار ها اعلام كرده است كه تصميمي مبني بر جذب اين بزيكن ندارد و دوري هفت ماه رحمان رضايي را از فوتبال دليل اصلي تميمش اعلام كرده بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مديرروابط عمومي باشگاه پرسپوليس تحريم و اعتصاب بازيكنان را تكذيب كرد؛ ضرابي:تمام مطالبات بازيكنان پرداخت شده است

مديرروابط عمومي باشگاه پرسپوليس تهران تحريم و اعتصاب بازيكنان و ستاره هاي اين تيم را به دليل عدم دريافت دستمزدهايشان تكذيب كرد.

مديرروابط عمومي باشگاه پرسپوليس تهران تحريم و اعتصاب بازيكنان و ستاره هاي اين تيم را به دليل عدم دريافت دستمزدهايشان تكذيب كرد.

مرتضي ضرابي مديرروابط عمومي باشگاه پرسپوليس تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) عنوان كرد:هيچ گونه تحريم و يا اعتصايب در كار نيست و بازيكنان پرسپوليس تا آنجاي كه در توان باشگاه بود تمام دستمزدهاي خود را دريافت كرده اند.بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران شب گذشته(سه شنبه) با مساعدت مديرعامل وهيات مديره اين باشگاه مطالبات خود را دريافت كردند، مديران پرسپوليس هيچ وقت اجازه نميدهند تا بازيكنان تيم از نظر مالي به شرايط بدي برسند ولي اخباري در اين خصوص منتشر شده كه به هيچ عنوان صحت ندارد.

وي ادامه داد:هيچ گونه تحريمي از سوي بازيكنان پرسپوليس در كار نيست و اين اخبار كاملا كذب است.تيم در بهترين شرايط قرار دارد و بازيكنان مي خواخند در شيراز همچنان به روند صعودي و رو به رشد خود ادامه دهند.

ضرابي خاطرنشان كرد:اين گونه اخبار حاشيه اي در اين تيم به هيچ عنوان صحت ندارد و هيچ وقت قرا نبوده كه بازيكنان تيم به دليل عدم دريافت مطالبات خود اعتصاب كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •