چقدر گرون بابا!!!
من 3000 رو از قم خریدم 200 تومن.
اسلیم هم 190 بود.
یعنی 130 کیلو متر راه 100 هزار تومن فرقشه
اگه اینقدر تفاوت داره خوب از تهران نخرید
بدون لوازم جانبی 210 هزار![]()
چقدر گرون بابا!!!
من 3000 رو از قم خریدم 200 تومن.
اسلیم هم 190 بود.
یعنی 130 کیلو متر راه 100 هزار تومن فرقشه
اگه اینقدر تفاوت داره خوب از تهران نخرید
بدون لوازم جانبی 210 هزار![]()
نه عزیز. دارن در باره ی PSP هایی که مادربوردش قدیمیه صحبت میکنن. این نوع PSP ها با ChiCkHen کپیخور نیشه
و با خاموش شدن هکش نمیپره.
الان که خوبه.
قبلا 300 تا 320 هم میدادن.
به نظر من ببر توپخونه.
پایتخت خیلی گرون فروشن . البته بعضی مغازه هاش قیمتاش مناسبه ولی در کل توپخونه بهتر از پایتخته.
Last edited by ShayaN3K; 19-08-2009 at 12:47.
نه اقا شما دارید اشتباه می کنید اینجا 3000 190 هزار تومنه 2000 هم 170 تا 180 هزار تومنه من منظورم psp با مادربورد های قدیمی بود که اگه باتریشو هم دربیاری هکش نمی پره وگرنه تهران مخصوصآ پاساژ لباف از همه جا ارزونتره
توپخونه ببری بهتره
Last edited by wonderful; 19-08-2009 at 13:44.
الان تو دومین آدرسی که دادی گفتی اگه ریکاوری نیومد اینو بخون ولی اگه توشو ببینی یه تیکه نوشته:
اول اگه PSP روشنه به طور کامل خاموشش کنید ( دکمه ی Power رو تا زمانی که PSP خودش خاموش شه بالا نگه دارید ) .
دکمه ی R رو بگیرید و PSP رو روشن کنید ، وقتی که به منوی Recovery وارد شدید ، به قسمت Configuration رفته و Game Folder Homebrew رو بر روی 3.x تنظیم کنید .
از منوی Recovery خارج شوید .
یه نگاهی هم به عنوانش بنداز
یعنی شما این کارا رو باید با یه psp دیگه انجام بدیدطریقه ی ساختن Magic Memory Stick :
اول اگه PSP روشنه به طور کامل خاموشش کنید ( دکمه ی Power رو تا زمانی که PSP خودش خاموش شه بالا نگه دارید ) .
دکمه ی R رو بگیرید و PSP رو روشن کنید ، وقتی که به منوی Recovery وارد شدید ، به قسمت Configuration رفته و Game Folder Homebrew رو بر روی 3.x تنظیم کنید .
از منوی Recovery خارج شوید .
مموری کارد رو درون PSP قرار بدید .
به قسمت System Settings برید و گزینه ی Format Memory Stick رو انتخاب کنید و مموری کارد خود رو توسط PSP فرمت کنید .
کابل USB رو به PSP وصل کنید و از قسمت USB Connection ارتباط USB رو فعال کنید .
سلام دوستان.این بازی nfl modden 10(اگه درست نوشته باشم)علی جان گفتن روی یک فریموری نصب میشه که اون فریمور روی psp فت ها و اسلیم های سری قدیمی نصب میشه،خواستم بگم که psp من فت هست اگه این فریمور رو نصب کنم دیگه لازم نیست فریمور دیگه ای بعدش نصب کنم و با این فریمور میتونم هم این بازی nfl modden 10 و بازی های دیگه رو بازی کنم؟درضمن اسم کامل این فریمور چیست؟
یک سوال دیگه!
اینکه وقتی من دکمه select رو میزنم یک سری تنظیمات میاد ک قابل تغییر هست!لطفا بگید که من این ها رو چه طوری تنظیم کنم بهتره؟
ممنون از همتون!
وقتی این فریمویر رو نصب کنی میتونی بازی های دیگه هم اجرا کنی و فرقی نداره چه بازی باشه
اسم فریمویر هم 5.50gen هست
PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
تنضیماتی هم که گفتی سعی کن دست کاریش نکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری باید باشه :
دو تا اولی ها باید default باشه که اگر بازی خوب اجرا نشد کند شد اولی رو بذاش رو 333/166
سومی رو همیشه رو memory stick نگه دار
چهارمی باید رو sony np9660 یا m33 driver باشه تا بازی هایی که کپی میکنی بخونه
پنجمی هم که برای من نمیشه تغیرش داد
سلام.
قیمت همه ی مدل های psp چنده؟الان go اومده؟قیمتش چنده؟
--------------------------------------------------------------------
الان کدوم psp ها به صورت کامل کپی خور میشن؟حتی بعد از ریستارت کردن کپی خور بمونن؟
----------------------------------------------------------------------
بازی پی اس پی,umd هست؟با کامپیوتر (dvd rw)میشه رایت کرد اونها رو؟(رویmini dvd )
قیمت هر بازی چنده؟
بازی های جدید روی fat جواب میدن؟اگه میدن باید فریم ویر جدید بریزم؟
---------------------------------------------------------------
کدوم مدل بلوتوث داره؟
-------------------------------------------------------
psp گارانتی داره؟اگه داره چه گارانتی خوبه؟
دمت گرم فقط یک چیزی من تو قسمت گیمم فایل فریمور 5.00 رو دارم(همون جایی که تو psp میریم و بازی رو اجرا میکنیم)بعد تو آموزش این فریمور نوشته که فایل رو برزید و برید اونجایی که بازی رو اجرا میکنید و فریمور رو اجرا کنید،آیا باید من فایل فریمور 5.00 رو حذف کنم بعد این رو بریزم یا اینکه حذف نکنم طوری نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)