سلام
آقا يه سوال؟؟؟؟
تو بعضي از سرورا ديدم كه بازيكنا مثل روح هستند و از همديگه رد ميشن (ترافيك ايجاد نميكنن)
ميخواستم بدونم كد داره كه تو كنسول زده ميشه يا مد mod داره كه بايد نصب بشه
از دوستان كسي هست كه مشكلمو حل كنه؟![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام
آقا يه سوال؟؟؟؟
تو بعضي از سرورا ديدم كه بازيكنا مثل روح هستند و از همديگه رد ميشن (ترافيك ايجاد نميكنن)
ميخواستم بدونم كد داره كه تو كنسول زده ميشه يا مد mod داره كه بايد نصب بشه
از دوستان كسي هست كه مشكلمو حل كنه؟![]()
این یه نوع پلاگینه که روی سرور نصب میشه بعضی سرورا این پلاگینو دارن بعضی ها هم ندارن
ميشه بي زحمت لينك دانلودشو بزارين يا اينكه اسم پلاگينو بگين؟؟؟؟
سلام
دوستان من از کانتر هیچی نمیدونم. میشه کمکم کنید. من میخوام با دوستم دو نفره با هم آنلاین بازی کنیم. از بس تو اینترنت گشتم و نسخه های مختلف دیدم گیج شدم. یکی ماله گیم نت هست یکی آفلاین یکی پچ میخواد و .....من کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ این cs sorce خوبه ؟ لطفا لینک دانلود هم بدید.
مرسی
cs source که یه بازی دیگه است cs 1.6 یه بازی دیگه هر کدومو میتونی دان کنی یه راه انلاین بازی کردن اینه که یه سرور private بسازی بعد اون بهت جوین شه تو بازی فقط 1 به 1 بازی کنی یه راه راحت تر هم هست که یه سرور خالی انخاب کنید راحت دوتا بهش جوین شید همین کانتر 1.6 هم از از سایت game5.ir میتونی دان کنی بعد پتچش رو هم بریزی محل نصبش همین بعد سرور هارو هم میتونید از سایت های مختلف پیدا کنید
Invisible Spectator
چطوری یه سرور private بسازم؟ من میخوام با اینترنت بازی کنم ها نه با lan.
سلام به همه دوستان
من موقع اجرای بازی ب این ارور مواجه میشم
ممنون میشم یه راه حلی بدید!
هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
پیشاپیش ممنون از جواباتون!
Fatal Eror:
Warning:couldn't open czde-dust.wad
اقا یه خبر تووووپ (اهواز گیم) برگشت با اون زامبی باحالش. برین تو سایت ای پی بگیرین
بچه ها یه مشکلی دارم . توی یه سروری که آنلاین بازی میکنم با اینکه نرم افزار آنتی چیت فعاله برای همه ، ولی بازی برای من گیر میکنه و فیریز میشه و یه چیزی هی بالای صفحه مینویسه . این چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)