اکانت 1 مگ 1 ماهه
![]()
![]()
اکانت 1 مگ 1 ماهه
![]()
![]()
يک بزرگوار راهنمايی کنه :آيا مخابرات امکان تغيير سرويس رو دارا ميباشد ؟الان 256 نامحدود يک ساله دارم آيا امکانش هست اون رو به 512 نا محدود تغيير بدم ؟ (6 ماهه يا يک ساله)
يا کل پولی که پرداخت کردم ميسوزه ؟
Last edited by Raziell; 12-09-2013 at 11:42.
پارسال هم دقیقا همینجوری شده بود.. سرعتو در حد مرگ آورده بودن پایین ، ساعات رایگان بزور 1 گیگ دانلود میشد
بستگی به مرکز مخابراتیتون داره که انجام بده یا نه و اگه قبول کنن برات حساب میکنن و بقه رو یا ازت میگیرن یا پست میدن
ولی اگه رو قبض بود احتمالش بیشتر بود که تغییر بدی
بازم بستگی به مرکز مخابراتیتون داره انجامش بده یا نه
بچها چرا اینجوری شده برای من صفحه باز نمیشه الان 15 دقیقه دارم همین ی صفحه رو باز میکنم
پینگم روی 1500 هست تا 1900 هم میره هر 20تا تایم اوت 1 دونه پینگ میده
Last edited by bahman_0121; 12-09-2013 at 12:29.
دوستان واسه این مخابرات باید کپی شناسنامه صاحب اصلی خط تلفن رو ببریم ؟ یا نه؟
چون دیروز رفتم مخابرات بابل (انقلاب ) گفت باید صاحب اصلی خط کپی کارت ملیشو بیارم . شما هم همینطور بودید؟
آره درسته
کارت ملی خودت رو هم ببری بگی صاحب خط خودتی ثبتنام میکنن البته من امتحان نکردم ولی میشه
من رو دو شرکت نظر مثبت دارم یکی های وب هست دیگری عصر تلکام جفتشون دارن خوب کار می کنن اما متاسفانه عصر تلکام نقاط تحت پوشش کم هست
منتظر پاسخشون هستم ببینم چی میگن
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۶/۲۱ 13 22
عنوان پیام درج شده: گرفتاری متن پیام: عجب گرفتاری شدیم از دست شما هر وقت بیکاری به سراغتون میاد یه طرحی میدین که حال ملت رو بگیرین این چه وضعی شده سرعت باز کردن صفحه ها داغون شده سرعت دانلود زیر 10 نا سلامتی اینترنت 1 مگ خریدم با هزینه 220 هزار تومان خداییش این حق ما نیست فقط منتظر روزی هستم که یه شرکت دیگه مخابرات منطقه مارو ساپورت کنه تا از شر و دردسر شما خلاص شم.
واقعا سرعت افتضاح شد
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)