اقا کسی تو ثاپورت اشنا نداره؟
یه تیکت دادم 10 روزه جواب ندادن....
اقا کسی تو ثاپورت اشنا نداره؟
یه تیکت دادم 10 روزه جواب ندادن....
اره مشکل داره
آقا یه چنتا سوال : من log out کردم یه نیم ساعت پیش بعد رفتم یه برنامه نصب کردم (net limiter ) حالا هر کاری می کنم log in نمیشه مشکل کلی یا از برنامه هست؟(west هستم)
بعد من این برنامه رو نصب کردم تا بتونم ip سرور رو بگیرم و نتم رو یه کمکی واسه این بازی بهبود ببخشم (نظر پشتیبانی نت) کسی راه دیگه ای میدونه واسه به دست اوردن ip ؟
یه چیز دیگه من با نت عادی میرم store واسم خراب میاد بالا ولی با قیلترشکن و اینا درست میاد یعنس مشکل از چیه؟
منم خیلی وقته همین مشکلو دارم ... خوشبختانه Rune page هام کامل اند و چمپ هم از تو صفحه profile آنلاک میکنم . RP هم که نداریم بریم یه اسکین تخفیف خورده ای بگیریم. در نتیجه اصلا Store بیاد یا نیاد فرقی نداره
یه بازی کردم وقتی ویکتوری زد هر چی صبر کردم بورد امتیازات نیاورد اسکیپ زدم قبلش لگگ هم داشتم کمی نت هم خرابه باز صبر کردم صفحه اصلی لانچر نیومد خروج زدم از بازی بیرون اومدم هر بار هم کلی ویتینگ برا قطع شدن از سرور می داد
آخر هم با تاسک منیجر خارج شدم
الان می خوام لاگین کنم اول این ارور می یاد
آخر هم این پیام میده
ریپیر هم زدم یه مقدار جزیی هم فایل دانلود کرد ولی باز نمی تونم وصل بشم
چرا؟
مشگل همه گیره منم نمیتونم Log in شم دقیقا همین error میاد,با توجه به این که سرور لول الان مشکل نداره و هین طور که از ارور پیداست میگه مشکل از لول نیست و از اینترنتتونه من فکر میکنم دوباره اینترنت کشور عزیزمون اهم شده![]()
سرورهای EUNE و EUW مشکل دارن فعلا قطع هستن
توی فروم EUNE هم همه این مشکل رو دارن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)