دیشب سرعت دانلود 40-50 بود نزدیکای ساعت4 تا 130-140 هم میرفت . بعدش دیگه خوابیدم
فکر کنم دیگه عمرا" به سرعت سابق برسه![]()
دیشب سرعت دانلود 40-50 بود نزدیکای ساعت4 تا 130-140 هم میرفت . بعدش دیگه خوابیدم
فکر کنم دیگه عمرا" به سرعت سابق برسه![]()
اینم از دانلود شبانه ی ما
![]()
منظورت هزینه نصب هست ؟
قبلا میشد بگی خودم نصب میکنم و 5 تومن پرداخت میکردی ولی الان فکر کنم این قانون رو برداشتن
اینم دانلود شبانه ما که 4 ماهی هست این شکلیه:
من دیگه تمدید نمیکنم مگه اینکه تو این دو هفته باقی مونده وضعیت عوض بشه که بعید میدونم...
سرعت من تو روز اینه ببینید شب چجوری میشه...
شرمنده خواستم یه اسکرین از دانلود دیشب بزارم که 230 مگ دانلود داشتم در کل ولی نتونستم اسکرین رو با این سرعت آپلود کنم...
وایمکس رو هم شارج نکردم هنوز...
Last edited by plsboy; 11-08-2011 at 14:47.
بیشتر از این سرعت میخوای چکار: دی
بازم شما پینگتون خوبه!!!
پینگ من الان 700 هست و بیشتر اوقات بالای 600
با این تفاسیر که نمیشه بازی آنلاین انجام داد!
بابا اینها مسخره اش رو در آوردن!
مثلا سرویس 512 ازشون گرفتم! هر شب یک کمی بیشتر از 1.5 گیگ میشه دانلود کرد، ساعت 1 تا 3 صبح هم که تبدیل به 128 میشه!!!!
قبلا از شاتل داشتم، ترکید اومدم پارس، این هم که افتضاحه! سرویس من 3 ماهه هست اگر بخوام فسخ کنم چقدرش میپره؟ میخوام از شبکیه بگیرم ببینیم اون دیگه چطوریه، گرچه فکر نکنم اون هم آش دهن سوزی باشه!!
شاتل هر چیزیش بد بود پینگش خیلی پائین بود این سرویس من که ماشاا... زیر 400 نمیاد! عصر و شب هم که 1500 میشه!!
تست الان:
![]()
Last edited by kian525; 11-08-2011 at 14:42.
اون برنامه احتمال زیاد teamviewer بوده...
رفت اون media player 11 رو دانلود کرد ها؟
خدارو شکر کن 12 بوده... واسه من به 9 kb به زور میرسه...
ای بابا تو تازه سرعتت این شکلی شده ببین چطور کلافت کرده, منو بگو که 5-4 ماه که همچین وضعیتی دارم...
اره خدایی الان میفهمم تو این مدت چی می کشیدی
زنیکه 1 ساعت وقت منو گرفت و ریموت شد رو سیستمم اخر برگشته میگه اختلال داریم ایشالا درست میشه
خلاصه جز اینکه 70 مگ به ما ضرر بزنه کاره دیگه نکرد.
امروز یه خرده وضعیت من بهتر شده تا 30 میره ولی خیلی نوسان داره![]()
قبلاً آ تو این فروم همه ازش راضی بودن
الان چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)