من موافقم واقعا آدم میگه صد رحمت به داورهای لیگ ایرانتوی محوطه جریمه یارو میترکونن بعد داور عین خیالش نیست فکر کنم دست های پشت پرده ای در کاره
کلا من قبلا توضیح دادم یه سری مشکلات بازی داره انگار که از قصد این مشکلاتو گذاشتن تا بازی بدون مشکل نباشه مثل قابلیت خیلی خوب معاوضه بازیکن در شماره های قبلی که این شماره نمیدونم چه کرمی بود که برداشتنش.البته این مشکلات با ویژگی هایی که بازی داره خیلی باعث پایین اومدن کیفیت بازی نشده و به نظر من هنوز بهترین فوتبال هستش![]()

میزنه پای بازیکن از شص ناحیه قلم میکنه هیچی به هیچی انگار نه انگار که خطایی شده. داوری Wining Eleleven 1 از این بهتر بود.
توی محوطه جریمه یارو میترکونن بعد داور عین خیالش نیست فکر کنم دست های پشت پرده ای در کاره
جواب بصورت نقل قول

. برای چیپ زدن باید در کیبورد دکمه Q رو نگه داری(توی دسته فکرکنم L1 باشه) و بعد دکمه شوت رو بزنی که باتوجه به فاصله ات با دروازه باید دکمه شوت رو نگه داری. در مورد برگردون بستگی به یه سری خصوصیات بازیکن داره و برای این کار باید شما توپ رو به پشت بازی کن بیاد و شما اون وقت برگردون بزنید.البته توی شماره های قبلی با راه های دیگه هم میشد برگردون زد ولی من کلا نمیدونم چرا توی این شماره برگردون کلا خیلی کم زدم.

این مشکلی که داره هیج جوری حل نمیشه.یکی از دوستان گفت من با برنامه نویسی میتونم کاری کنم که مثلا سرعت بازیکنان کمتر زیاد باشه یا دفاع ها در همه زمینه ها پیشرفت نکنند که فکر کنم این کار خیلی سخت باشه حداقل برای من که از برنامه نویسی نیمدونم.