تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 963 از 1211 اولاول ... 46386391395395996096196296396496596696797310131063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,621 به 9,630 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال کنامی به جای PES اسم بازی رو میزاشت NFL بهتر بود...با این داوریش...میزنه پای بازیکن از شص ناحیه قلم میکنه هیچی به هیچی انگار نه انگار که خطایی شده. داوری Wining Eleleven 1 از این بهتر بود.
    من موافقم واقعا آدم میگه صد رحمت به داورهای لیگ ایران توی محوطه جریمه یارو میترکونن بعد داور عین خیالش نیست فکر کنم دست های پشت پرده ای در کاره
    کلا من قبلا توضیح دادم یه سری مشکلات بازی داره انگار که از قصد این مشکلاتو گذاشتن تا بازی بدون مشکل نباشه مثل قابلیت خیلی خوب معاوضه بازیکن در شماره های قبلی که این شماره نمیدونم چه کرمی بود که برداشتنش.البته این مشکلات با ویژگی هایی که بازی داره خیلی باعث پایین اومدن کیفیت بازی نشده و به نظر من هنوز بهترین فوتبال هستش

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

دوستان پج جدید نیمده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

من با کیبورد والا تا حالا نتونستم دریبل زیدانی بزنم چون فکر کنم با دسته باید دکمه های جهت دار رو یک بار با هم بزنی(البته دقیق نمیدونم).سر توپ که خیلی راحت است نمیدونم چی جوری توضیح بدم ولی فقط بگم که شما مثلا دارید به سمت دروازه حریف میرید یه دفعه دکمه جهت دار مخالف حرکتتون رو میزنید یه نوع سر توپ میزنه البته سرتوپ چند نوع وجود داره که من خیلی این کاروانجام میدم ولی توضیحش یکمی برام سخته. برای چیپ زدن باید در کیبورد دکمه Q رو نگه داری(توی دسته فکرکنم L1 باشه) و بعد دکمه شوت رو بزنی که باتوجه به فاصله ات با دروازه باید دکمه شوت رو نگه داری. در مورد برگردون بستگی به یه سری خصوصیات بازیکن داره و برای این کار باید شما توپ رو به پشت بازی کن بیاد و شما اون وقت برگردون بزنید.البته توی شماره های قبلی با راه های دیگه هم میشد برگردون زد ولی من کلا نمیدونم چرا توی این شماره برگردون کلا خیلی کم زدم.
    منظور من تو سر توپ زدن هنگام شوت.این چجوریه؟

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

منظور من تو سر توپ زدن هنگام شوت.این چجوریه؟

يكي از اشكالات بازي همين هست كه تو اين بازي نميشه تو سر توپ زد !

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.

چون من توی این سایت تازه کار هستم احتمالا این پست من بعد از تایید شدن توسط مسئولین سایت درج خواهد شد. بنا بر این خواهش میکنم اگر این پست رو در صفحات قبل از آخر دیدید لطفا از دادن جواب دریغ نفرمایید.

من یک مشکل بزرگ دارم. وقتی formation میزنم یا به اصطلاح تیم رو ارنج میکنم و بعد formation رو save میکنم بازیکنهایی که در داخل formation گذاشتم save نمیشن. یعنی بعد از اینکه formation رو load میکنم بازیکنهایی که بصورت default در داخل formation قرار دارن میان توی ارنج. و فقط شیوه بازی
    مثلا (3-3-4) و استراتژی save میشه.

اگر بصورت واضحتر بگم بازیکنهایی که خودم از داخل ذخیره ها گذاشتم تو ترکیب اصلی تحت هیچ شرایطی save نمیشن. و در بازی بعدی مجبورم خودم دوباره همه بازیکنها رو بصورت دستی بچینم تو ترکیب اصلی.

که این خیلی وقت میگیره !! تو رو خدا اگه میتونین به من کمک کنین.

در ضمن من نسخه اصلی رو دارم. یعنی دمو نیستش.

از هر کسی که این رو میخونه و یا جواب میده بسیار متشکرم.

پیروز باشید.
    اگه Patch 1.03 Konami رو نصب كني مشكلت حل ميشه،از اينجا ميتوني دانلود كني
    http://www.pes-patch.com/2009/12/pes-2010-update-1-3.html

كرك 1.03 رو هم از اينجا ميتوني بگيري به اسم
    Pro Evolution Soccer 2010 v1.03 [US] No-DVD/Fixed EXE
    http://gcw.ucyber.net/games/pc_pro_evolution_soccer_2010.shtml

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون آرمين جان اما اونجا پچ 1.3 بود
    من فايل cv0f مربوط به 1.2 رو ميخوام
    1.2 نقل و انتقالات رو درست مي كرد
    وای شرمنده مهرداد فکر می کردم لینکش رو گذاشتم. گذاشتم توی همون پست

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

راستی یکی دوستان قبلا می گفت که میتونه با برنامه نویسی یه تغییراتی توی مسترلیگ بده که جذابتر شه مثلا پیشرفت بازیکنان به صورت واقعی باشه و مثلا چیزی مثل سرعت که ذاتی هست یک دفع 15 تا بهش اضافه نشه.من یادم نمیاد اسم دوستمون چی بود ولی اگر مثلا بتونه کاری کنه که بازیکنان مثل فوتبال واقعی بیشتر مصدوم بشن خیلی خوب میشه چون شما مثلا تیم های بزرگ رو در واقعیت ببینید در طول فصل شاید بازیکنان مصدوم زیادی داشته باشندمثلا تیمی مثل آرسنال هر سال چند بازیکن بزرگش مصدوم میشن.
    یه همچین تنظیماتی تو خود بازی وجود داره شما باید بری این قسمت
    Edit>>>Edit player>>>Basic Settting>>>Growth Type
    فقط بدرد مسترلیگ میخوره البته من امتحانش نکردم ... یادتون باشه قبل از اینکه مسترلیگو شروع کنید باید دسکاریش کنید.
    واسه مصدومیتم شما میتونی تو همون قسمت درجه Injury رو بزاری رو C...هر چند که تعداد بازیکنا زیاده کی حوصله داره بابا..
    البته شما خودتون استادید...
    Last edited by ashe; 25-01-2010 at 20:53.

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان زبان انگلیسی این بازی نمیدونم چرا از من پاک شده
    دی وی دی بازی هم ندارم
    چه کار کنم
    نوشته های داخلش همش شدند یه زبان دیگه با 3 زبان دیگه
    انگلیسی توش نیست

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه همچین تنظیماتی تو خود بازی وجود داره شما باید بری این قسمت
    Edit>>>Edit player>>>Basic Settting>>>Growth Typeفقط بدرد مسترلیگ میخوره البته من امتحانش نکردم ... یادتون باشه قبل از اینکه مسترلیگو شروع کنید باید دسکاریش کنید.
    واسه مصدومیتم شما میتونی تو همون قسمت درجه Injury رو بزاری رو C...هر چند که تعداد بازیکنا زیاده کی حوصله داره بابا..
    البته شما خودتون استادید...
    دوست عزیز از توضیحات شما ممنونم ولی اینارو میدونم در مورد پیشرفت اون قسمتی که شما گفتین شاید بشه پیشرفت رو تغییر بدی ولی تعداد بازیکنان که پیشرفت می کنند آن قدر زیادی که شما به هیج وجه نمیتونی همه رو درست کنی و تعداد خیلی کمی میتونید درست کنید تازه مشکل من که پیشرفت نیست مشکل من اینه که مثلا سرعت بازیکنان یک دفعه 20 تا اضافه نشه یا از این مهمتر ویژگی های دفاع وسط ها هستش که مثلا یه دفاع وسط نمیشه که پاسور فوق العاده ای باشه و حتی دریبلش تا 90 هم برسهاین مشکلی که داره هیج جوری حل نمیشه.یکی از دوستان گفت من با برنامه نویسی میتونم کاری کنم که مثلا سرعت بازیکنان کمتر زیاد باشه یا دفاع ها در همه زمینه ها پیشرفت نکنند که فکر کنم این کار خیلی سخت باشه حداقل برای من که از برنامه نویسی نیمدونم.
    در مورد مصدومیت هم روی c گذاشتن اون خیلی تاثیر نداره و شما اگر از Operating costs گزینه Club doctor را روی Level5 بذارید هر تیمی با هر بازیکنانی باشید کمتر پیش بازیکنان مصدوم بشند و اگر هم پیش بیاد مصدومیت کوتاه مدت هستش.البته نسبت به نسخه قبل بازم بیشتر مصدوم می شند ولی اگر یکمی فکر کنم سازندگان فوتبال های واقعی رو بیشتر ببینند شاید این قسمتو یکمی تغییر بدن

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

با سلام اگر ممکنه لینک این پچ بزارید
    فکر کنم این باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    اینم سایتش
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 25-01-2010 at 22:30.

12. 2 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •