سلام به همگی
بالاخره از دست این امتحانات نهایی خلاص شدم....
راستی حاجی فکر نمی کنم دیگه نیازی به فرستادن یوزر باشه...چون حدوده 24ه که دیگه حمله ای نشده....فکر کنم حمله کردن دیدن چیزی گیرشون نمیاد،فرار کردن
شایدم این آرامشه قبل از طوفانه؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
سلام به همگی
بالاخره از دست این امتحانات نهایی خلاص شدم....
راستی حاجی فکر نمی کنم دیگه نیازی به فرستادن یوزر باشه...چون حدوده 24ه که دیگه حمله ای نشده....فکر کنم حمله کردن دیدن چیزی گیرشون نمیاد،فرار کردن
نميدونم شايد!! البته ممكنه موقت باشه مثلا وارد جنگ با شهر ديگه اي شدن يا ...راستی حاجی فکر نمی کنم دیگه نیازی به فرستادن یوزر باشه...چون حدوده 24ه که دیگه حمله ای نشده....فکر کنم حمله کردن دیدن چیزی گیرشون نمیاد،فرار کردن
هرچي هست ديگه خبري از طوفان نيست فوقش ميشه وضعي كه قبلا داشتين!!
مي خواي ميل بزن ازش احوالپرسي كن! حاجی داشتیم؟گفتم شاید جاسوس باشه اومده صحبتای ایرانیا رو تو فروم ببینه و به چینیا خبر بده.به هر حال صلاح نیس همچی چیزی باشه.باس یه فکری کرد.
توي سيلور فورت دوئلر ميلي پيدا نميشه؟
یعنی چه دوئلر میلی ؟؟؟
یعنی دوئلری که از اسلحه Melee استفاده میکنه!
مهارت مربوط به نوع اسلحه (Dueling Weapon): دو نوع اسلحه برای دوئل وجود داره. یکی اسلحه های گرم (Firearm weapons) و یا بعبارت درست تر اسلحه هایی که چیزی رو به سمت حریف شلیک میکنن. از تکه سنگ و تیر کمون گرفته تا هفت تیرهای مختلف از این گروهند. دومی اسلحه های سرد (Melee weapons) که از چماق و باتون گرفته تا خنجر و شمشیر جزء این گروهند.![]()
این یعنی چی
==
من کلا تو این ورد شانس ندارم ! با لیبور 130 میریم Harvesting fields دو ساعت کار میکنیم هیچی نمیده ! شانس آیتم هم 55 درصد![]()
خیلی بد شانسی که، البته فک کنم تقصیر هادی که شانس های ما رو هم اون استفاده میکنه
منم خداییش کلا بد شانسم هیچ چیز بدزد بخوری گیرم نیومده تا حالا
یه سوال اگه فقط رو یه اسکیل بخواید کار کنید اون چیه ؟
setting trap ? leader ship ? shoting ? vigor ? hiding
من به نظرم اینا جزو اسکیلهایی هستن که روشون میشه کار کرد
نظر شما چیه ؟ اگه فقط و فقط بخواین رو یکی کار کنید کدومو انتخاب میکنین ؟
ویگور خیلی سریع به پول میرسه و برای شروع ورلد خوبه بعدش میشه ادم بزنه تو کار toghness تا کارای خوب دیگه هم براش باز بشه
تراپ هم که وضعش مشخصه
اما کلا نظزتون چیه ؟ واسه و بعد تخصصی رو کدوم بریم بهتره؟
نظر شخصی من :یه سوال اگه فقط رو یه اسکیل بخواید کار کنید اون چیه ؟
setting trap ? leader ship ? shoting ? vigor ? hiding
من به نظرم اینا جزو اسکیلهایی هستن که روشون میشه کار کرد
نظر شما چیه ؟ اگه فقط و فقط بخواین رو یکی کار کنید کدومو انتخاب میکنین ؟
ویگور خیلی سریع به پول میرسه و برای شروع ورلد خوبه بعدش میشه ادم بزنه تو کار toghness تا کارای خوب دیگه هم براش باز بشه
تراپ هم که وضعش مشخصه
اما کلا نظزتون چیه ؟ واسه و بعد تخصصی رو کدوم بریم بهتره؟
اگه میخوای بیخیال دوئل شی بهترین اسکیل leadership ه . کار با تجربه بالا - پول زیاد - لاک بالا برات باز میشه کلا همه چی تمومه![]()
و اگر صبر عیوب داری رو هایدینگ کار کن که دوران بازنشستگی فوقالعاده ای رو در پیش خواهی داشت !
5 تا از 6 تا کار با بیشترین میزان سختی هایدینگ لازم دارن .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)