تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 963 از 1135 اولاول ... 46386391395395996096196296396496596696797310131063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,621 به 9,630 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من همونطور که خبر دارید از آمپر بنزین نتیجه ای نگرفتم.یه چیز تازه دیدم خواستم بگم شاید کسی درد مارو فهمید.وقتی سوئیچ رو باز میکنم عقربه هرجایی که باشه یه مقدار برمیگرده بسمت عقب.والله من که سر در نیاوردم از این آمپر.حتی لامپ کوچکتر هم امتحان کردم اما نتیجه نگرفتم.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من همونطور که خبر دارید از آمپر بنزین نتیجه ای نگرفتم.یه چیز تازه دیدم خواستم بگم شاید کسی درد مارو فهمید.وقتی سوئیچ رو باز میکنم عقربه هرجایی که باشه یه مقدار برمیگرده بسمت عقب.والله من که سر در نیاوردم از این آمپر.حتی لامپ کوچکتر هم امتحان کردم اما نتیجه نگرفتم.

باک را پر بنزین کنید و به مرور که مصرف شد ببینید وضعیت عقربه به چه صورتی هست؟
    اگر دقیق نشان نداد یعنی سیمکشی ماشین ایراداتی داره که همین وضعیت برای جناب KCNC هم بود و با رفع ایرادات و سیمکشی های اشتباهی که قبلا روی ماشین انجام شده بود، مشکل برطرف شد.

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنده گزینه جواب به صورت نقل قول را زدم ولی ارسال نشد

ببخشید قربان این علامت ها و خط ها در روی توربین که ما اشاره میکنیم چیست ؟

ممکن هست توضیح کامل بفرمائید =
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این مورد اطلاع دقیق ندارم اما احتمالا این زائده ها برای ایجاد سطح تماس بیشتر با هوا هنگام چرخش توربین و کمک به خنک شدن توربین و روغن تعبیه شده.
    اگر توی نت جستجو کنید احتمالا جواب را پیدا کنید و چون ظاهرا توانایی جستجو ندارید و در کاتالوگ معتبر شما هم چیزی نوشته نشده، خودم جستجو و سوال میکنم تا به جواب دقیق برسم.
    در مورد مشکلات استفاده از "تنظیمات کاربر" و " نقل قول" با مدیریت تماس بگیرید

3. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان گرامی، قبلا بارها تذکر دادم و برای هزارمین بار بازهم باید تذکر بدم که:

اینجا محل بحث و جدل بی مورد نیست...

بجز مطالبی که در رابطه با خودروهای آمریکایی باشه و البته طبق شرایطی که مدیریت تعیین کرده، هیچ نوع بحث و گفتگوی دیگه قابل قبول نیست،

قاعده و فرم نقل قول نوشتن هم در امضاء من همیشه هست و تمنا میکنم از این روش استفاده کنید، و اگر امکان نداره، از شیوه COPY و PASTE استفاده کنید تا دقیقا معلوم باشه چه کسی را مورد خطاب قرار دادید.
    این تذکر برای همه از جمله خود من هست و مدیریت انجمن هیچ استثنایی برای هیچکس قائل نمیشه.

اگر هر نوع گله و شکایتی دارید با مدیریت تماس بگیرید

5. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان اگر سوال بی ربط هست حذف کنید
    به نظرتون بنز 450 اس ال تمیز به قیمت 3 تومن ارزش خرید داره؟
    برای مشاوره در مورد خودروهایی بجز آمریکایی ، لطفا از تاپیکهای مناسب دیگه استفاده کنید،

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به مواردی که در امضاء تاکید شده توجه داشته باشید.

7. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در این مورد اطلاع دقیق ندارم اما احتمالا این زائده ها برای ایجاد سطح تماس بیشتر با هوا هنگام چرخش توربین و کمک به خنک شدن توربین و روغن تعبیه شده.

اقای عزیز این جوابی که در مورد سوال ما نوشتی به نظر شما این زائده های ریز هوا تولید میکنه و روغن خنک میکنه ؟

ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جند تا بیوک دیدم که چراغ اخطار سوخت داشتند با توجه به اینکه سیم کشی و کنترل پنل هر دو یکیه و جای لامپ هم در برد پشت پنل موجوده به نظر اساتید با اضافه کردن یک لامپ (ال ای دی یا اسم ام دی قرمز یا زرد) هنگام خالی شدن باک روشن میشه یا نیاز به افزودن قطعه ای در مدار آمپر بنزین هستیم. با تشکر فراوان

Last edited by kcnc; 22-09-2016 at 20:59.

10. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    این مقاومت پشت آمپر از دستم افتاد و از وسط دو تکه شد! منم همونطور وصلش کردم و با روش منفی دادن تست گرفتم که رفت تا فول و برگشت و مشکلی نبود.
    اما امروز متوجه این شدم که عقربه مدام در حال بازی کردن هست از F بسمت E و بلعکس همینطور حرکت میکنه.بنظر شما مشکل از مقاومت هست؟
    این مقاومت اگه بشکنه میشه با چسبوندنش دوباره به کارش انداخت؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

اقای عزیز این جوابی که در مورد سوال ما نوشتی به نظر شما این زائده های ریز هوا تولید میکنه و روغن خنک میکنه ؟

ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟
    اون زوائد هوا تولید نمیکنه، بلکه باعث میشه تا سطح تماس با هوا بیشتر شده و نوعی اصطکاک با هوا بوجود بیاد تا گرمای منتشر شده از بدنه توربین زودتر دفع بشه. البته این یک تئوری هست و دقیقا اطلاع ندارم که درست هست یا نه.

بعضیها هم عقیده دارن که این برجستگی ها به نوعی باعث تقویت ساختار بدنه توربین میشه که ممکنه اینهم درست باشه ولی بعضی توربینها این زوائد را ندارن و به نظر نمیرسه که مشکلی هم در استحکام داشته باشند.

اگر توضیحات جدیدی پیدا کردم مینویسم.

جند تا بیوک دیدم که چراغ اخطار سوخت داشتند با توجه به اینکه سیم کشی و کنترل پنل هر دو یکیه و جای لامپ هم در برد پشت پنل موجوده به نظر اساتید با اضافه کردن یک لامپ (ال ای دی یا اسم ام دی قرمز یا زرد) هنگام خالی شدن باک روشن میشه یا نیاز به افزودن قطعه ای در مدار آمپر بنزین هستیم. با تشکر فراوان
    شکل مدار چراغ اخطار بنزین را باید در سیمکشی کامل پیدا کنیم تا ببینیم آیا نیاز به قطعه جدیدی هست یا خیر؟
    معمولا چراغهای اخطار بنزین بوسیله حسگر کمبود بنزین که روی درجه شناور داخل باک نصب شده، عمل میکنه، مثل مدلهایی که در پراید هست. بعضی نمونه ها هم بر اساس حرکت عقربه عمل میکنه و یا رسیدن کنتاکت متحرکی که روی سیم پیچ رئوستا در باک نصب شده.

سلام به دوستان عزیز
    این مقاومت پشت آمپر از دستم افتاد و از وسط دو تکه شد! منم همونطور وصلش کردم و با روش منفی دادن تست گرفتم که رفت تا فول و برگشت و مشکلی نبود.
    اما امروز متوجه این شدم که عقربه مدام در حال بازی کردن هست از F بسمت E و بلعکس همینطور حرکت میکنه.بنظر شما مشکل از مقاومت هست؟
    این مقاومت اگه بشکنه میشه با چسبوندنش دوباره به کارش انداخت؟
    مقاومت پشت آمپر بعد از شکسته شدن دیگه عمل نمیکنه چون حالت نیمه رسانایی از بین رفته.
    باید یک نمونه جدید تهیه کنید ( دست دوم یا نو) و یا بازهم با ابداع ببینید چه چیزی میشه جای این قطعه گذاشت؟ ( مثلا یک مقاومت معمولی یا چیزی مشابه این قطعه که در صنایع الکترونیک استفاده میشه)
    بیشتر باید با آزمون و خطا عمل کنید.

Last edited by camaro lt; 24-09-2016 at 06:46.

13. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این مدت فرصت شد تا مطالعات و تحقیقات بیشتری در مورد کارایی رادیاتورهای آلومینیومی و مسی انجام بدم.
    قبلا در مورد تفاوت کارایی این دو نمونه صحبت کردیم و بر اساس نتیجه گیری هایی که بواسطه مقایسه ضرائب انتقال حرارت و رسانایی دو فلز مس و آلومینیوم بدست آمد، مشخص شد که در شرایط کاملا مساوی، نسبت خنک کنندگی رادیاتور مسی از نمونه آلومینیومی بیشتر هست، ولی با این وجود تعداد رادیاتورهای مسی در خودروهای امروزی تقریبا نزدیک به صفر شده و تقریبا 100% خودروهای جدید دارای رادیاتورهای آلومینیومی هستند که کارایی بسیار خوبی هم دارند.

دلیل این امر بواسطه طراحی خاص رادیاتورهای آلومینیومی و در ادامه استفاده از سرسیلندرهای آلومینیومی هست که باعث میشه این سرسیلندرها نسبت به نمونه های ساخته شده از آلیاژ آهن و چدن، خیلی بهتر خنک شده و کارایی بالاتری داشته باشه.

در جستجوهایی که داشتم، با یک سازنده و فروشنده رادیاتور در ایالت نیویورک آمریکا که بیشتر برای خودروهای کلاسیک و قدیمی رادیاتور میساخت، به نام " CAP -A-RADIATOR " آشنا شدم که مقاله جالبی در مورد تفاوت کارایی این دو مدل رادیاتور نوشته بود و به همان نتایجی که من هم بدست آورده بودم اشاره کرده بود.

یکی از مواردی که در این مقاله به آن شاره شده بود، تفاوت ساختار فلز آلومینیوم نسبت به مس بود. بواسطه این تفاوت امکان ساختن لوله های رادیاتور از جنس آلومینیوم، با قطر بیشتر نسبت به مس وجود دارد و همین باعث میشه تا امکان ساخت رادیاتورهای آلومینیومی با تعداد لوله ها و وزن کمتر هم بوجود بیاد، و از طرفی بخاطر بیشتر بودن قطر لوله ها، سطح تماس هوا با لوله بیشتر شده و مقدار توان خنک کنندگی رادیاتور بالاتر خواهد رفت و این موردی هست که در انواع رادیاتورهای آلومینیومی نصب شده بر روی خودروهای نزدیک به دو دهه اخیر دیده میشه.

از Bill Carberry مالک این شرکت ،در مورد تفاوت کارایی رادیاتورهای آلومینیومی و مسی بر روی خودروهای دارای سرسیلندر چدنی سوال کردم و پاسخ این بود که ظاهرا تفاوتی نباید باشه چون متناسب با وضعیت موتور، رادیاتور هم طراحی شده، هرچند که هنوز آزمایش نشده و مشخص نیست تا چه حد این تئوری درست باشه، که بیشتر به علم شیمی و مکانیک سیالات مرتبط هست.

چند وقت قبل در فروشگاه یدکی شورلت این مدل رادیاتور ساخت چین را دیدم که برای خودروهای آمریکایی 6 و 8 سیلندر طراحی شده بود.

قیمت حدود 950 هزار تومان بود. دو عدد از این نمونه داشت که یکی توسط صاحب یک بیوک 8 سیلندر خریداری شده بود اما اینکه روی ماشین نصب کرده و چه مقدار در خنک کردن موتور تاثیر داشته، اطلاعی در دست نبود و برای من خیلی جالب و مفید هست که از نتیجه آگاه باشم.

با توجه به ساختار این مدل رادیاتور و اینکه قطر بسیار کمتری نسبت به نمونه مسی داره، کمی دور از ذهن هست که این مدل توانایی خنک کردن موتور در شرایط بسیار سخت آب و هوایی خوزستان را داشته باشه، ولی همانطور که گفتم تا بطور عملی آزمایش نکنیم نمیشه جواب قطعی داشت.

این طرحی از رادیاتور اتومبیل کیا سراتو هست که در ایران به وفور پیدا میشه و این مدل خودرو با توجه به تجاربی که در حین رانندگی با این نمونه داشتم، کارایی بسیار بالایی در خنک کردن موتور و همینطور کارایی بسیار عالی کولر از خودش نشان داده.

همانطور که در تصویر میبینید قطر بسیار کم این مدل رادیاتور واقعا تعجب آوره و تنها از یک ردیف لوله تشکیل شده که این فرم لوله را در ایران اصطلاحا " یخچالی " نامگذاری کردند.
    در خودروهای دیگه هم تقریبا همین فرم رادیاتور دیده میشه مثل پراید که نمونه های جدید فقط یک سری لوله دارند، و همین رادیاتور طرح جدید برای شورلت هم دقیقا به همین فرم ساخته شده.

قیمت بالای این نمونه و اینکه هنوز مشخص نیست دقیقا چه نتیجه ای از این مدل بدست بیاد، باعث شد تا دنبال راهکارهای دیگه باشم، که یکی از این راهها استفاده از شبکه رادیاتور خودروهای دیگه برای شورلت هست.
    این شبکه ها باید مقدار آب بیشتر به همراه تعداد بیشتر لوله را شامل باشه که مسلما باعث بیشتر شدن سطح تماس هوا و خنک کنندگی بهتر خواهد شد.
    در نهایت با توجه به بررسی هایی که انجام دادم، ظاهرا بیشترین هماهنگی با فرم رادیاتور شورلت، در رادیاتور کامیون ولو وجود داره.
    این شبکه رادیاتور کامیون ولو ( احتمالا از مدلهای N10.N12 ) باید باشه که از نظر قطر مقداری از پهنای رادیاتور استاندارد شورلت بیشتر هست.

قطر شبکه در محل اتصال به مخازن نزدیک به 9 سانت و قطر خود شبکه تقریبا حدود 7 سانت هست که با توجه به اندازه گیری هایی که روی ماشین انجام دادم احتمالا قابل نصب باشه و به پروانه گیر نکنه ( در شورلت نوا)
    برای نصب مخازن هم رادیاتور ساز باید از مخازن بزرگتر شورلت استفاده بکنه هرچند که میگفت میشه مخازن خود ماشین را با ابداعاتی به این مدل شبکه متصل کرد.

قیمت یک شبکه نو ولو حدود 1.300 هست که واقعا زیاده، البته تا زمانی که کارایی اثبات نشده باشه وگرنه این هزینه در برابر خنک کنندگی مناسب موتور و کارایی بیشتر کولر ، از نظر من چیز زیادی نیست.

در حال حاضر با تمام شدن تابستان و خنک شدن هوا، فعلا برنامه خاصی برای ارتقاء رادیاتور ندارم، اما در تابستان بعدی به احتمال زیاد برنامه ای برای این قضیه داشته باشم که باید با مطالعه و تحقیق ، اطلاعات بیشتری بدست بیارم.

15. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خیلی جالب بود دست مریزاد ، این صحت داره که شورلت های موتور قرمز بطور فابریک 5 لول و موتور آبی 3 لول هستش؟ یه بار در نت دیدم که دمای کاری شورلت موتور قرمز 50+ و 20 - برای ایالتهای جنوبی و موتور آبی 40+ و 30- برای ایالتهای شمالی و کانادا طراحی شدن و با توجه به دمای کاری در مناطق گرم و سرد براشون رادیاتور 5 لول و 3 لول نصب شده. با تشکر فراوان
    Last edited by kcnc; 24-09-2016 at 19:32.

17. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •