تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 963 از 1045 اولاول ... 4638639139539599609619629639649659669679731013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,621 به 9,630 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام
    احتمالا این مشکل به خاطر نصب پرینتریه که سایز a5 رو ساپورت نمیکنه
    پرینتر دیفالتتون رو تغیر بدین احتمالاً درست میشه

2. 2 کاربر از smohs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    احتمالا این مشکل به خاطر نصب پرینتریه که سایز a5 رو ساپورت نمیکنه
    پرینتر دیفالتتون رو تغیر بدین احتمالاً درست میشه
    واقعا ازتون ممنونم.دوستانی که این مشکل رو دارن برن توی قسمت Devices And Printers پرینتر دیفالت رو تغییر بدین

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

کسی راه حل این مشکلو نمیدونه؟؟
    مراحل زیر رو دنبال کنید:
    آدرس زیر رو توی پنجره اکسپلوررتون وارد کنید و اینتر بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی فولدر(های) باز شده تمام فایل های Building Blocks که پسوند dotx دارن رو ابتدا یه بکاپ ازش بگیرید بعد پاکش کنید
    (محض احتیاط، نمایش فایلای Hidden و سیستمی رو هم فعال کنید تا چیزی از فایلا از دستون در نره)
    ایشالا مشکلتون حل میشه

5. این کاربر از smohs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مراحل زیر رو دنبال کنید:
    آدرس زیر رو توی پنجره اکسپلوررتون وارد کنید و اینتر بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی فولدر(های) باز شده تمام فایل های Building Blocks که پسوند dotx دارن رو ابتدا یه بکاپ ازش بگیرید بعد پاکش کنید
    (محض احتیاط، نمایش فایلای Hidden و سیستمی رو هم فعال کنید تا چیزی از فایلا از دستون در نره)
    ایشالا مشکلتون حل میشه
    سلام
    هیچ فرقی نکرد. مشکل همچنان پابرجاست.
    با نصب دوباره برنامه، این مشکل برطرف میشه؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    هیچ فرقی نکرد. مشکل همچنان پابرجاست.
    با نصب دوباره برنامه، این مشکل برطرف میشه؟
    بله شاید برطرف بشه

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض sky1sky & Post 9547 , 9532

با سلام

محتوای مخفی: sky1sky 

سلام و مرسی که جواب دادین
    1-
    چند عدد فایل ورد هست و فواصل محتلف ار از اطراف صفحه
    هر کدام با تنظیمات خاص برای margine
    فرض کنین فایل اول فاصله هاش از چپ و پایین و 3 سانت از راست و بالا 5 سانت باشع
    فایل دوم فاصله هاش ازپایین 1 سانت ازبالا 2 سانت ازچپ و راست 3.5 سانت

موقغ کپی فایل دوم در فایل اول (ادغام)، تنظیمات فواصل صفحه حفظ نمیشه
    موقع ادغام وقتی یک متن رو در متن دیگر انتخاب و کپی می کنم فقط متن انتخاب می شه در فایل مقصد هم keep source formatingمیزنم اما فقط فونت متن حفظ می شه اما مثلا فواصل صفحه حفظ نمیشه
    راه حل هایی هست مثل object-- add text
    اما خوب نبود چون فرمت رو حفظ نمی کنه
    چه کنم که بعد ادغام مارجین های اولیه فایل ها حفظ شه به همراه سایر تنظیمات صفحه و همه چی

2- یک فایل ورد هست که footnoteدارم ایا میشه به روشی فونت و اندازه مطالب اصلی رو تغییر داد طوری که پاورقی ها ثابت در صفحه های فعلی شون بمونن و با تغییر اندازه فونت یا اندزه ما بین صفحات جابه جا نشن؟
    مرسی

1 ) شما بعد از اینکه متن رو در فایل مقصد paste کردید، باید Match Destination Formatting رو انتخاب کنید، نه keep source formating. با کاری که شما قبلاً میکردید فرمت فایل مبدأ حفظ میشد.

2 ) به طور طبیعی پاورقی در همون صفحه ای قرار میگیره که متنش قرار داره.
    اگه شما برای یک کلمه پاورقی ایجاد کنید و به هر دلیل اون کلمه بره صفحه بعد، توضیحات پاورقی هم میره پایین همون صفحه.
    مگر اینکه در اون صفحه فضای خالی داشته باشید که در اینصورت میشه کاری کرد پاورقی دقیقاً بیفته پایین متن، نه پایین صفحه؛ که البته فکر نمیکنم فایل شما این طوری باشه.

اما به نظرم یه کار بشه کرد: تمام توضیحات پاورقی رو منتقل کنید به انتهای فایل وُرد؛ یعنی صفحه آخر.
    اول یه کپی از فایل جای دیگه درست کنید. (Copy+Paste)
    از منوی وُرد در قسمت footnote روی فلش کوچیک کلیک کن (پایین + سمت راست)
    طبق عکس زیر End notes و از کارد جلویی End of document رو انتخاب و در نهایت روی Insert کلیک کنید.
    با این کار تمام پاورقی ها به آخر سند متنی متنقل میشن.

هر دفعه وارد ورد میشم می خواهم add -one babylon رو در ورد غیر فعال کنم اما بعد هر بارحذف کردن دفعه بعدی که سیستم رو روشن می کنم مجدد هست و باید مجدد حذفش کنم راهی هست که برای همیشه add-one اش رو غیر فعال کنم
    مرسی

محتوای مخفی: پست5 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام خدمت دوستان،
    مشکلی که در این تاپیک مطرح شده منو خیلی اذیت کرد. اما بالاخره حل شد( خیلی راحت!)

این راه حل برای کساییه که نمی خوان پول بدن ( مثل من!) ویا اصلا دسترسی به نسخه اصلی یا آلفا ندارن.
    خوب دو راه داریم: برای هرکی یکی کار میکنه.
    یکم: برین تو مسیر زیر(HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office \12.0\Word)تو رجیستری و پوشه ای را که اسمش Data است به Data1 تغییر دهید. ( یه عدد به اسم پوشه اضافه کنید) حالا ورد رو باز کنید اگه درست بود که ای ول اگه نه راه دوم.

دوم: اگه راست کلیک تو محل تایپ غیر فعال است و در جاهای دیگر صفحه مثل footer and Header صفحه کار میکند. مشکل مربوط به افزونه (Add-in)برنامه های نصب شده دیگر مثل بابیلون یا pdf است. برین تو قسمت Options> Add-ins و سپس یکی یکی اونها رو disable کنیدو تو ورد امتحان کنید تا راست کلیک فعال بشه و بدونین مشکل از کدومشه. برا من مشکل مال برنامه بابیلون بود.
    یه جا خوندم که گفته بود این مشکل از اونجا پیش میاد که این افزونه ها برای نسخه های پایین تر برنامه نوشته شدن و رو این نسخه های جدید مشکل دار میشن.

با تشکر از یک نفر به اسم Neil که تو یه forum خارجی برام جواب گذاشته بود.

محتوای مخفی: پست3 

اگر احیانا باز هم مشکلتون ادامه داشت، و تیکی که برداشتین، برگشت، خود فایل را از مسیر زیر پیدا کنید و به صورت دستی پاک کنید(چون بابیلون بعد از هر بار اجرا این افزونه را مجدد اضافه میکنه...)
    مسیر معمول:
    Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Utils\BabylonOfficePI.dll

اسم فایل در شکل مشخص است و مسیر فایل Add-on هم در شکل (word option) مشخص است.
    این کار را با add-on های دیگه هم می تونید انجام بدید...

محتوای مخفی: macros 

ببخشید سوالا زیاد شد در هنگام ورد همیشه پیام زیر دیده میشه که راهنمایی کرده در مورد فعال کردن و تنظیمات ماکرو ها که طبق اون چه که گفته در
    option--> trust center->enable or disable macros
    هست و مراحل رو انجام می دم اما فایده نداره و هر دفعه موقع باز کردن هر فایل ورد همین پیام میاد و باید 7 بار اوکی بزنم تا بتونم از محیط ورد استفاده کنم !!!! چه طوری بر طرف کنم ؟؟ مرسی

جواب این سؤال رو نیمدونم ولی این نسخه از وُرد ظاهراً اکتیو نیست. مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکل از اینجا باشه؛ یا شاید دارید از نسخه بتا استفاده میکنید.

محتوای مخفی: سؤال 5 

سوال 5- می خواهم در صفحات وردم دقیقا فاصله خط اخر صفحه تا انتهای صفحه 2.7 سانت باشد
    این تنظیمات رو می خوام با خط کش عمودی که سمت چپ صفحه هست انجام بدم
    اما خط کشش یه جوریه نمی دونم باید چه طوری تنظیمش کنم مثلا ببینید خط کش افقی که با لای صفحه ظاهر میشه رو بلدم کارکنم یه سگک داره که می کشمش و مثل یه تراز عمل می کنه و خطوط رو بر اساس انداره ای که داره درج میکنم اما در مورد خظکش عمودیه بلد نیستم کارکنم سرچ هم کردم اما فایلی که بتونم در این مورد ازش کمک بگیرم پیدا نکردم
    متشکر می شم اگر شما در این مورد کمکم کنید
    هم چنین اینکه مخصوصا وقتی می خوام فاصله این خطوط رو تست کنم من پرینتر ندارم مدام پرینت بگیرم خود ورد رو اول پیدی اف می کنم اما حس می کنم فاصله دو ساسنتی در ورد تبدیل به فاصله 4 سانتی در پی دی اف میشود !! یعنی مقیاس هاش شبیه هم نیست !!! مگه میشه اخه؟ صفحه پی دی اف یعنی فاصله ها را چند برابر انچه در ورد هست نشون می ده ؟؟؟ یاتنظیماتش اشکال داره؟؟

همان‌طور که می‌دانید در نرم‌افزار Microsoft Word در بالا و پایین صفحات دو خط‌کش افقی و عمودی وجود دارد که امکان تنظیم اندازه‌ی حاشیه‌ی صفحه، پاراگراف‌ها، جداول و... را فراهم می‌سازد. در صورتی که به این خط‌کش دقیق شوید متوجه خواهید شد که واحد اندازه‌گیری آن بر حسب اینچ است. در این ترفند به نحوه تبدیل واحد اندازه‌گیری این خط از اینچ به سانتی‌متر خواهیم پرداخت.

بدین منظور:
    ابتدا (ترفندستان) در منوی File بر روی Options کلیک نمایید.
    در پنجره‌ی باز شده، در قسمت سمت چپ، بر روی تب Advanced کلیک کنید.
    حال در قسمت سمت راست پنجره، در محدوده‌ی Display، گزینه‌ی Show measurements in units of را بر روی Centimeters تنظیم نمایید.
    در پایان بر روی دکمه‌ی OK کلیک کنید.
    خواهید دید که واحد خط‌کش از اینچ به سانتی‌متر تبدیل شده است.
    Last edited by hamed29; 05-12-2014 at 17:52.

9. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال فوری داشتم لطف کنید سریع جواب بدین ممنون میشم چون مربوط به پروژه دانشگام میشه
    تو محیط word 2013 میخوام هدرهای مختلف با عنوانهای مختلف بزارم
    آموزش طریقه ایجاد هدرهای متفاوت رو خوندم و عملی شد اما زمانی که میخوام هدر جدیدبا title تعریف کنم
    محتوای title ها شبیه هم میشه در صورتی که سکشن جدید ساختم اما محتوای عنواین شبیه هم میشه
    مشکل کار کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من ورد 2010 دارم
    میخوام یه سری پاورقی ک 24 تا است رو توی یه صفحه بنویسم ولی میخوام توی 3 ستون قرار بگیره، چطوری میتونم این کارو بکنم؟
    ممنون

ویرایش:
    بچه ها لطفا این مشکلم رو هم حل کنید، توی یه سایت نوشته بود توی ورد 2013 میشه پاورقی رو ستونی کرد (تا 4 ستون)، آفیس 2013 نصب کردم ولی با اون روش هم نشد،
    چیکار کنم؟
    در ضمن بعضی وقتا ورد 2013 ک بازه خود ب خود پیغام میده ک برنامه ورد باید ریست بشه و کلوزش میکنه، علتش چیه؟
    عکسش رو هم براتون ضمیمه کردم
    Last edited by wolfomid; 12-12-2014 at 01:05.

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان چه کسی برای ورد ابزار ویراستار نصب کرده و باهاش کار کرده ؟؟؟؟؟؟

من می خواستم ببینم چطور می تونم یک سری کلمات مرکب که زیاد استفاده می کنم به ویراستار اضافه کنم

مثلا دانش آموز را به صورت نیم فاصله بین دانش و آموز بنویسم که هر وقت دانش آموز تایپ کردم ویراستار این فاصله را درست کنه

البته میشه از Autocorrect ورد کمک گرفت اما در این صورت بعضی اوقات کار نمی کند ....
    Last edited by nelahe; 15-12-2014 at 15:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    من درمحیط گوگل درایو متنی به زبان انگلیسی و فارسی نوشتم اما زمانی که اونو در World 2010 کپی کردم ترتیبش به هم ریخت.۲ عکس ضمیمه موضوع را روشنتر میکند.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •