تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 963 از 1126 اولاول ... 46386391395395996096196296396496596696797310131063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,621 به 9,630 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام توی این چند روز هاردم دو سه بار از کار افتاده و بعدی از مدتی دوباره شروع به کار کرده
    پاورم گرین 430 ای هست. فکر کنم مشکل از موتور هارده

سلام دوست خوب من
    این عکس ها دو چیز را نشان می دهند:

َA - اول اینکه اسپیندل موتور و یا همان موتور هارددیسک شما بنا به علتی درست کار نکرده و بیش از حد مجاز سعی در اصلاح خود داشته است که می تواند ناشی از:
    - نوسان ولتاژ منبع تغذیه
    - خرابی در کابل های رابط
    - شل بودن اتصالات
    - کثیفی و اکسید شدن منطقه ارتباطی مابین PCB ( برد هارددیسک ) و کانکتور HMA ( کانکتور هدهای مغناطیسی ) و یا کانکتور Spindle Motor . که در هارددیسک های جدید خیلی هم شایع است
    - خرابی در برد هارددیسک ، حال ممکن است ایراد در نوسان ساز باشد و فرکانسی و یا حتی کنده شدن یک قطعه کوچک و...

B- ایراد CRC یا همان این ایراد بوسیله تست های داخلی S.M.A.R.T انجام می شود هر چند که کامپیوتر و سیستم عامل نیز قابلیت انجام این تست را دارند و این ایراد و به این دلیل هویدا می گردد که اطلاعات یا درست رایت نشده اند و یا اینکه داده ها ی ذخیره شده در هارددیسک خراب می شوند و یا حتی به دلیل بد سکتور که بهتر است در این مورد از دستور:
    chkdsk C: /f /r
    C : signifies the affected Drive
    حتی این ایراد در زمان کپی کردن اطلاعات در سیستم عامل ویندوز نیز مشهود است.

موفق و پیروز باشید

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب من الان چیکار کنم؟ بالاخره قابل تعمیره یا ارزش نداره فعلا باهاش سرکنم تا از کار بیفتد.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

خوب من الان چیکار کنم؟ بالاخره قابل تعمیره یا ارزش نداره فعلا باهاش سرکنم تا از کار بیفتد.

سلام دوست من
    مواردی را که گفته شد را چک کردید؟ اگر اطلاعات مهم ندارید و هارد برایتان ارزشمند نیست فعلا" سر کنید اگر از کار افتادن هارددیسک به شما و وقتتان آسیب می رساند اقدام کنید.
    پیشنهاد من همیشه این است که کار را به کاردان بسپارید مگر آن که خودتان دوست داشته باشید کسب تجربه کنید که ریسکش را هم پذیرا هستید. هارد را ببرید به یک کارگاه تعمیرات تخصصی هارددیسک آن ها نه تنها هارد را کاملا" چک خواهند کرد بلکه با تضیمین هاردتان را درست خواهند کرد البته اگر ایراد در همین حد باشد.

موفق باشید

4. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. این طور که پیداست هارد دیسک در روشن شدن و spin up اولیه ایراد دارد که بدست تعمیر کار حرفه ای در چند دقیقه قابل رفع است , لطفا دوستان یک مرکز خوب برای تعمیر هارد معرفی کنند , با تشکر

6. این کاربر از TS.datarecovery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست من
    این ایراد نشان دهنده این است که مقداری از سکتور های هارددیسک شما در انتظار جابجا شد Remapping مارک خوردن به جهت خرابی هستند تا دیگر استفاده نشوند . بطور ساده تر بگویم که به احتمال زیاد هارددیسک شما بدسکتور دارد البته باید چک شود و این یک احتمال است بر اساس ریپورت S.M.A.R.T .
    هارددیسک را از اطلاعات مهم تخلیه نمایید و سپس بد سکتور گیری نموده و در آخر ریپورت S.M.A.R.T را پاک نمایید . بهتر شاید این باشد که هارددیسک را به یک متخصص دارای ابزار پیشرفته PC-3000 نشان بدهید.

موفق باشید

9. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست من
    این ایراد نشان دهنده این است که مقداری از سکتور های هارددیسک شما در انتظار جابجا شد Remapping مارک خوردن به جهت خرابی هستند تا دیگر استفاده نشوند . بطور ساده تر بگویم که به احتمال زیاد هارددیسک شما بدسکتور دارد البته باید چک شود و این یک احتمال است بر اساس ریپورت S.M.A.R.T .
    هارددیسک را از اطلاعات مهم تخلیه نمایید و سپس بد سکتور گیری نموده و در آخر ریپورت S.M.A.R.T را پاک نمایید . بهتر شاید این باشد که هارددیسک را به یک متخصص دارای ابزار پیشرفته PC-3000 نشان بدهید.

موفق باشید
    ممنون از جوابتون
    یه تست هم با این برنامه گرفتم اونهایی که وارد هستند ، وضعیت چجوریاست ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوشته در ترانسفر فایل 60 تا ارور هستش با یک کابل دیگه چک کنید ، چک کردم همین وضع بودش ! من این هارد رو بعنوان آرشیو دیتا استفاده میکنم میشه کجدار و مریض با همین طی کرد ؟ یا اقدام اورژانسی لازم داره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست من
    همانطور گه گفتم این نرم افزار هم نشان می دهد که هارددیسک شما 40 بدسکتور دارد. البته باید دوباره متذکر شوم که این اعداد و ارقام دقیق نیستند و این نرم افزارها نیز حرفه ای نیستند. در کل وضعیت هارددیسک رضایت بخش به نظر میرسد ولی به هر حال بهتر است که اطلاعات مهم را در آن ذخیرع نکنید و یا اگر دارید حتما" بک آپ تهیه نمایید چون این هارددیسک در شرایط ریسک است و مورد اطمینان نیست.

موفق باشید

12. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ، چند روز پیش ویندوز لپتاپم خراب شد و دیگه بوت نشد بعد که ویندوز جدید نصب کردم متوجه شدم در حین انتقال فایل یا نصب برنامه ها و... هنگ میکنه با برنامه hdd regenerator تو حالت بوت سرچ کردم که سه تا بد سکتور پیدا کرد ولی نرم افزار Hard Disk Sentinel نوشته 752 تا و که عکسشا ضمیمه کردم لطفا راهنمایی کنید چجوری این مشکلو حل کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

به نکات جالبی اشاره شد. استفاده کردیم

نرم افزار اندرویدی "آموزش گام به گام پایان نامه":
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •