خوب شاید فعلا برای خرید یک دوربین مثله gf3 که لنز داره برای من زوده چون واقعا حوصله ی حمل چندتا لنز مثله superzoom و ماکرو و این داستان ها رو ندارم پس نظرتون چیه از لیستم بندازمش بیرون ؟
الان تو لیستم یه Sony HX7V و یه HX9v مونده![]()
خوب شاید فعلا برای خرید یک دوربین مثله gf3 که لنز داره برای من زوده چون واقعا حوصله ی حمل چندتا لنز مثله superzoom و ماکرو و این داستان ها رو ندارم پس نظرتون چیه از لیستم بندازمش بیرون ؟
الان تو لیستم یه Sony HX7V و یه HX9v مونده![]()
گفتم که دوست عزیز
راستش من که نفهمیدم سونی چطور بقیه رقبای قدر رو زد کنار !!!
من از کیفیت این دو تا دوربین سونی خبر ندارم .چون تازه اومدن و هنوز ازشون ریویوو پیدا نکردم. ولی نباید از سنسوز 16 مگاپیکسلی به این کوچکی توقع کیفیت بالا داشته باشید.احتمالا کیفیت SX220 خیلی بهتر باشه. مخصوصا که دوربین های سری HS کنون مثل IXUS 300 نویز کم تری هم دارند
در ضمن ... با هیچ کدوم از این دو مدل سونی حتی نمی تونید اندازه دیافراگم (Aperture Priority) و سرعت شاتر (Shutter Priority) رو خودتون تعیین کنید.چه برسه به " تنظیمات عکاسی مدرن "
شما یک نگاهی به مشخصاتشون بنداز :
در ضمن ، اینجا هم می تونید مشخصاتی رو که از دوربینتون انتظار دارید مشخص کنید تا همه دوربین های موجود با این مشخصات رو بهتون نشون بده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by rostamiani; 18-06-2011 at 00:18.
IXUS 1000 بسیار دوربین خوبیه (یه دوربین شاخ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHS20 برای شما بسیار مناسبه بخصوص که می خواهید عکاسی رو حرفه ای دنبال کنید![]()
تا چند ماه پیش Ixus 1000 یکی از گزینه های واقعی من بود اما چون سنسور این دوربین های سونی و این دوربین همگی CMOS هستند و فقط به خاطر اینکه دوربین های سونی 16 مگاپیکسل بودند و این 10 مگاپیکسل من این رو کنار گذاشتم ...
در مورد Ixus 300 هم زومش فکر میکنم 6 باشه و برای من کمه
IXUS 1000 دوربین خوبیه اگه با باتریش مشکلی نداشته باشید. چون ایشون می خوان مسافرت برن فکر می کنم با مشکل مواجه بشن
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
16 مگاپیکسل برای دوربین های با سنسور کوچیک زیاد چالب نیست . درسته که اندازه عکس بزرگ تر میشه ولی بیشتر از اینکه جزییات عکس رو ثبت کنه نویز عکس زیاد تر میشه یا اگه نویز گیری کنه عکس محو میشه و در نهایت ممکنه جزییات عکس از عکس دوربین 10 مگاپیکسلی هم کم تر بشه !
برای همین زیاد سراغ سنسور های بالای 14 یا حتی 12 مگاپیکسل نرید یا لا اقل با احتیاط برید که پشیمون نشید
این 10 مگاپیکسل بودن یه حسنه نه ضعف
شاید CMOS بد باشه اما فقط شاید
مهم ترین مشکلش هم واید نبودنشه که توی ذوق میزنه همین
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
اره باطریش قوی نیست
Shooting Capacity
Approx. 150 shots
Playback Time
Approx. 4 hours and 30 min.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بین HS20 و sx30 سایت snapsort امتیاز بیشتر رو به اس20 داده!روی کاغذ هم امکانات بیشتری داره.
از طرفی توی ranking نیکون coolpix p500 بین سوپر زوم ها در صدر هست.
آیا دوستان صاحب نظر این مطلب رو تایید میکنند؟ با این اوصاف باید نیکون خرید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا این سایت فقط مشخصات رو بررسی می کنه !
بهتره توی این سایت ها دوربین ها رو مقایسه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به اندازه سنسور برابر و پیکسل پایین تر نیکون بنظر من نیکون P500
دوربین بهتریه ضمن اینکه از لنز وایدتر و زوم بیشتر برخورداره و باطری لیتیوم
اینم یه نمونه از عکس دوربین HX9v که بالاترین کیفیت عکس رو در بین دیگر مدلهای سونی جدید داره
این نمونه عکس
اینم یه کراپ از گوشه ای از تصویر در اندازه اصلی
به صورت افراد نگاه کنید ببینید وقتی با دوربینی با اون اندازه سنسور عکس 16 مگا پیکسلی میگیرید
چه بلایی سر عکس در سایز اصلی میاد
بنظر میرسه این یه نقاشی با مداد شمعی باشه تا یه عکس
گرچه دوربینهای 12 مگا پیکسلی هم در این سایز اصلی مشکل دارن ولی نه تا این حد
با اینکه کمی که نویز دارن ولی چشم ابرو و دهان افراد در عکس مشخصه و بدین صورت نیست
Last edited by vvc; 18-06-2011 at 16:21.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)