فلورنتینو پرز کاندیدای ریاست باشگاه بیانیه ی خود را با شعار"بازگشتی هیجان انگیز" اعلام کرد.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
فلورنتینو پرز اعضای هیئت مدیره ی خود را به عنوان کاندیدای ریاست باشگاه اعلام کرد.پرز هم چنین طی یک سخنرانی هدف هایش را برای رئال مادرید شرح داد.
آقایان فرناندو فرناندز تاپیاس و ادواردو فرناندز ده بلاس به عنوان نایب رئیس های باشگاه از سوی فلورنتینو پرز معرفی شدند.
خلاصه ای از سخنرانی فلورنتینو پرز
"این یکی از بهترین رقابت هایی است که الان در حال برگزاری می باشد.تمام کسانی که من در این اعلامیه نام بردم همه ی آنها یک وجه مشترک دارند و آن هم سازش و وفاداری آنها به باشگاه و هم چنین اعضای باشگاه است.شاید کسانی از تلاش ما برای بازگشت هنوز متعجب باشتد،اما من جواب ساده ای برای آنها دارم،ما می خواهیم دوباره این ارزش ها و افتخارات باشگاه را تازه کنیم.ما می خواهیم تا رئال مادرید را دوباره قدرتمند،متحد و فوق العاده بسازیم.
"این هیئت به خوبی می داند هدفی که دارد از همیشه مهم تر است،چرا که ما عاشق این باشگاه هستیم و ما اهمیت این قدرت و به دست آوردن آن را به خوبی باور داریم.ما با عشق مادریدی ها و حمایت آنها می دانیم که باید در چنین شرایطی سختی چه کاری را انجام دهیم.ما سخت کار می کنیم تا رئال مادرید را به جایگاهی بازگردانیم که هرگز نباید آن را ترک کند.رئال مادرید مهم ترین موسسه ی ورزشی در دنیاست.تاریخچه ی بزرگ رئال مادرید باعث افتخار ما به مردانی چون سانتیگو برنابئو و آلفردو دی استفانوست که از تیمشان همیشه حمایت کردند.ما باید این تاریخ ها را به خاطر ارزش های رئال مادرید زنده نگاه داریم.
"اگر این هیئت رئیسه انتخاب شود،حریفان و تلاش ا برای پیروزی ابزار ما خواهد بود.اقداماتی وجود دارند که دیگر نباید دوباره صورت بگیرند.ما قدرت لازم را برای باشگاه راهم خواهیم کرد تا از ورود غیر مادریدیسمو ها به باشگاه جلوگیری کنیم."
"رئال مادرید یکی از میراث های دنیاست.یک پارچگی ا باید اولین امر مهم باشد و ما باید با این امر مهم به آنچه که می خواهیم برسیم.رسیدن به هدف راهی پر از سختی و سراشیبی برای ما خواهد داشت،اما با نقشه ی درستی که ما داریم می توانیم آینده ی خوب را تصور کنیم.تنها بردن برای مادریدی ها کافی نیست.ما از رئال مادرید می خواهیم تا همیشه برنده باشد تا ما را راضی سازد و این امر بدون کمک شما امکان پذیر نخواهد بود.بزرگترین هدف ما بازگشتی هیجان انگیز است."
البته اين خبر مال ديروز بود