تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 963 از 2376 اولاول ... 4638639139539599609619629639649659669679731013106314631963 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,621 به 9,630 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (34)

دو شنبه 29 / 07 / 87

کلافه شدم

تحلیل امروزتان را درباره پیروز(قربانی) خواندم،مطلب متنوعی بود.فکر

میکنم به اینگونه بحث ها نیاز داریم.فقط یک نکته را بگویم وآن تلاشی

است که پیروز درطول بازی ازخود نشان می دهد.به طور کل حتما

می دانید من همیشه دنبال بازیکنانی هستم که آمادگی 90 دقیقه

دوندگی وبرخوردهای فیزیکی را داشته باشند وفکر می کنم اوامسال

دراوج تجربه و با تمام توان درخدمت تیم است.درمسابقات امسال دیدی

که اودر اکثر دقایق حمله وری ما روز دروازه حریف به دنبال فرصت گلزنی

است.به هر حال این دو باید الگویی برای همه بازیکنان باشد.

اما امروز(یکشنبه) به عیادت همایون خان بهزادی رفتیم.فضای عجیبی بود

ایشان قطعا از اسطوره های فوتبال است.خداراشکر شرایطشان بهتر

است ودعا میکنیم بهتراز این بشوند.این رسم زندگی است کسی که

نامش در فوتبال ما "سرطلائی" است هم در بستر می افتد.

امیدوارم زودتر سرپا شود و برگردد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (36)

سه شنبه 30 / 07 / 87

دیگرفرصت سوزی نمی کنیم

چندسال می گذرد از آخرین باری که به همدان رفتم،قرار است امروز

(دوشنبه)صبح با اتوبوس برویم آنجا.کادر اداری باشگاه خیلی تلاش کردند

تا بلیت هواپیما تهیه کنند که نشد.با حاجی اولیایی حرف زدم،خیلی لطف

دارد.مرتب سئوال می کرد که کمبودی نداریم،یادخاطراتم با او افتادم.

سالی که آمدم استقلال تاهمین دو،سه سال پیش حتی در برق تهران

افتخار همکاری با اورا داشتم.این قدر خاطرات شیرین از حاج کاظم دارم

که اگر قرار بر نوشتن باشد خودش یک کتاب می شود.قهرمانی آسیا در

بنگلادش درآن شرایط وحشتناک،بی پولی تیم،پاداش این مسابقات که

بالاخره به بچه ها داده شدوچندسال بعد که داستان دسته سوم روی

اشتباهات فدراسیون پیش آمد.درهمه این سال ها حاجی اولیایی پدر

تیم ما بود.دلسوزانه زحمت می کشید و تلاش می کرد.سال 84 هم

ایشان نقش زیادی در قهرمانی تیم ما داشتند.پارسال وقتی در مس بودم

اولین بازی مان مقابل پاس بود.قبل از بازی به حاجی و منصورخان گفتم

اگر اجازه دهید ما حاضرنشویم؟!

به هرحال بازی سه شنبه برای مااهمیت زیادی دارد.این چند بازی فشرده

راحتما باید باموفقیت پشت سربگذاریم البته پس از مسابقه مقابل برق

خوشبختانه بازیکنان انگیزه شان را درهمان سظح حفظ کرده اند.قبول

کنید فشارزیادی درآن بازی روی ما بود.اما من هنوز هم می گویم این تیم

باید بهتروبهترشود.مطمئن باشیداستقلال واقعی ازاین خیلی بالاتراست.

به ویژه اینکه در این چند روز خودم شخصا روی فوروارد ها کارکردم تا

فرصت ها را به راحتی از دست ندهیم.نکته آخری هم که باید بگویم

درخواستی هست از هوادارن،آنهایی که باید حرمت همه را حفظ کنند.

مادر تمرین نباید به کسی توهین کنیم.حتی اگر رقبا به ما توهین کنند

ماحق چنین کاری را نداریم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی(37)

پنج شنبه 02 / 08 / 87

انتقاد از برنده

صبح(چهارشنبه)بایکی از دوستان صحبت می کردم،می گفت:امیرتو چه

آدمی هستی،تیم می برد انتقاد می کنی،وقتی هم که آن اوایل

می باختی ازبازیکنان تعریف می کردی!فکرمی کنم در همین یک جمله

کلی مطلب و حرف وجود دارد.اصولا رفتارورویه هر مربی بعداز پیروزی و

وشکست بسیار اهمیت دارد.اگرآن روزها که تیم می باخت وخوب هم

بازی می کرد من به بچه ها فشارکاذب وارد می کردم حتما به زودی

نتیجه عکس می داد.

یکی از خبرنگاران همدانی هم پس از بازی این سئوال را پرسید که چرا

تیم شما پس از تغییرات مدیریتی نتیجه می گیرد؟ گفتم این قضایا هیچ

ارتباطی به تحولات مدیریتی ندارد.ما مقابل صباباتری خیلی بهتر از پاس

بازی کردیم اما در آن بازی توپ هایمان گل نشد.همان جا گفتم و الان

دوباره می گویم که روند تیم رو به جلو بوده،تیمی که اوایل فصل برای

آماده سازی آن خیلی تلاش شدوحاجی فتح الله زاده هم نقش اساسی

داشت،این همان تیم است منتها روند را من می دیدم که اطمینان داشتم

تیم بر می گردد.از بازی با پاس دور نشویم.ما از شرایط و برنامه های

حریف آگاهی کامل داشتیم.خوشبختانه توانستیم از فرصت هایمان

استفاده کنیم.اگر به یاد داشته باشید خودم در ستون روز سه شنبه

نوشته بودم که دیگر نباید فرصت سوزی کنیم.دربحث دفاع اما هنوز بر

سرحرفم هستم و به طور کامل راضی نیستم.ما در بعد دفاع تیمی و

فردی باید بهتر شویم تا گل مفت نخوریم.

ما می خواهیم به آسیا برویم و آنجا دیگر میدانی نیست که به فکر کسب

تجربه باشیم.

ازمیهمان نوازی مردم خوب همدان و مسئولان پاس هم تشکر می کنم.

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منيعى: همه تيم ها از نام استقلال وحشت دارند
    استقلال از ۶ بازى گذشته خود ۱۴ امتياز كسب كرده است و اين موضوع اندوخته اى مناسب براى تيم آبى پوش پايتخت تلقى مى شود. اين تيم اكنون با ۱۸ امتياز در رده مناسبى از جدول رده بندى قرار دارد. ميثم منيعى كه پس از بازى تيمش مقابل پرسپوليس در تمام ديدارها به طور ثابت در تركيب استقلال به ميدان رفته است شرايط تيمش را پس از بازى با پاس بسيار خوب توصيف كرد و استقلال را مدعى قهرمانى در هر ۳ جام دانست. گفت وگوى ما با منيعى را در ذيل بخوانيد:

• در مورد ديدار با پاس صحبت كنيد.
    - بازى خوبى بود. در اين مسابقه خيلى خوب بازى كرديم و خوشحالم كه در پايان مزد زحمات خود را گرفتيم و ۳ امتياز ديگر را به اندوخته خود افزوديم. قبل از شروع بازى مى دانستيم كه ديدار مشكلى را پيش رو داريم و به همين خاطر بسيار باهوش عمل كرديم و توانستيم نتيجه را به سود خودمان رقم بزنيم.
    • بعد از اينكه مقابل برق در خانه متوقف شديد فكر مى كرديد كه پاس را در همدان شكست دهيد؟
    - چرا كه نه. با نتايج خيره كننده اى در بازى هاى اخير خود گرفته بوديم مى دانستيم كه توان پيروزى مقابل پاس را داريم. در اين مسابقه با نگاهى مثبت بازى را شروع كرديم و به پيروزى خيلى اميدوار بوديم.
    • استقلال توانايى ادامه اين روند را دارد؟
    - صددرصد. با نتايجى كه كسب كرده ايم اكنون همه تيم ها از نام استقلال وحشت دارند و ما بايد از اين موضوع نهايت استفاده را بكنيم و ديدارهاى بعدى را نيز با موفقيت پشت سر بگذاريم. استقلال تيم بزرگى است و مطمئن هستم در آينده هم اين روند را ادامه خواهيم داد و در پايان ليگ به عنوان قهرمانى دست پيدا خواهيم كرد.
    • پس از بازى با پرسپوليس به طور ثابت در تمام ديدارهاى استقلال بازى كرده ايد. به نظر خودتان علت اين موضوع چيست؟ فكر نمى كنيد مصدوميت بيك زاده هم در اين موضوع تأثيرگذار بوده است؟
    - من با هيچ كس كارى ندارم. فقط تمرين مى كنم و بدن خودم را آماده نگه مى دارم. قبل از بازى با پرسپوليس هم آماده بودم اما نظر اميرخان بود كه روى نيمكت بنشينم. من يك بازيكن حرفه اى هستم و فقط با صلاحديد سرمربى براى تيمم به ميدان مى روم. اگر به من بازى برسد براى موفقيت تيمم نهايت تلاش خود را به كار خواهم بست و اگر هم نيمكت نشين باشم پيروزى استقلال را آرزو مى نمايم.
    • ديدار اين هفته مقابل پيكان را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    -پيكان تيم قدرتمندى است. آنها در هفته هاى اخير نيز نتايج بسيار خوبى كسب كرده اند و حضور آنها در رده هاى بالاى جدول اتفاقى نيست. اين بازى يك ديدار خانگى است و بايد از اين موضوع استفاده كنيم و ۳ امتياز را به چنگ آوريم. اميدوارم هواداران خوبمان در اين مسابقه هم به ورزشگاه بيايند و با تشويق هاى خود زمينه را براى برد استقلال فراهم نمايند.
    • استقلال در اين فصل مى تواند مدعى ۳ جام باشد؟
    - شك نداشته باشيد كه تيم كنونى مدعى قهرمانى ۳ جام خواهد بود. تيم ما ۲۵ بازيكن آماده دارد و تمام اين بازيكنان با هم همقسم شده اند براى موفقيت استقلال در هر ۳ جام از هيچ كوششى دريغ نكنند. اميدوارم لطف خداوند نيز شامل حالمان شود و بتوانيم به مقصود خود دست پيدا كنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پورحيدرى: استقلال شانس اول قهرمانى است
    با منصور پورحيدرى مدير فنى پاس همدان بعد از ديدار با استقلال و باخت به اين تيم همصحبت شديم. از آنجايى كه او تا چند وقت پيش عضو هيأت مديره استقلال بود و همچنين اشراف كاملى بر امور فنى پاس همدان دارد، نظراتش قطعا جالب توجه است. با ما همراه باشيد:

• دليل باخت سنگين شما چه بود؟
    - ما در اين بازى ۲ بازيكن اصلى خود به نام هاى اميد خورج و ابوالفضل حاجى زاده را نداشتيم، اين ۲ بازيكن نقش اصلى را در خط دفاع ما بازى مى كردند، به همين خاطر مجبور شديم از ۲ بازيكن زير ۲۳ سال خود در اين قسمت استفاده كنيم كه همانطور كه ديديد با مشكل مواجه شديم!
    • استقلال را چطور ديديد؟
    - استقلال در اين ديدار فوق العاده بود، برخلاف روزهاى اول كه به خاطر ناهماهنگى بين نفرات بازى خوبى را از اين تيم شاهد نبوديم، در اين چند بازى اخير خصوصاً بازى با ما خيلى هماهنگ بازى كردند كه مطمئناً در صورت ادامه اين وضعيت شانس اول قهرمانى در ليگ خواهند بود.
    • به نظر شما اختلاف تيم شما و استقلال به اين اندازه بود؟
    - صد در صد نه. شما دقت كنيد كه ۲ نفر از دفاع هاى ثابت ما در اين ديدار و هافبك هاى چپ و راست ما كمتر از ۲۳ سال سن داشتند، با احترام به جوانان بايد گفت بازى هاى بزرگ در مقابل استقلال و پرسپوليس نياز به بازيكنانى باتجربه دارد، هر چند ما از عملكرد بازيكنان جوانمان راضى هستيم
    • آيا از عملكرد بگوويچ راضى هستيد؟
    - بله، در مجموع كادر فنى انتظارات ما را برآورده كرده است و ما در مقايسه با سال گذشته در هفته يازدهم امتيازاتمان تغييرى نكرده است. البته بايد توجه داشت نسبت به تيم سال گذشته، ما چند مهره تأثير گذار و باتجربه را از دست داده ايم و تيم امسال هنوز به هماهنگى لازم نرسيده است. ما هنوز تيم را كامل نبسته ايم و در خط دفاع، هافبك و فوروارد نيازمند بازيكن هستيم كه درصدديم با اضافه كردن چند بازيكن احتمالاً خارجى نقاط ضعف خودمان را پوشش دهيم.
    • در پى اين باخت آيا جريمه اى براى بازيكنان در نظر گرفته ايد؟
    - طبيعى است همانطور كه براى برد پاداش مى دهيم، در روز باخت نيز جريمه هايى شامل حال بازيكنان بشود اما بچه هاى ما با تمام تلاش و توان در اين ديدار حضور پيدا كردند و فقط كمى بى تجربگى كردند.
    • در پايان اگر صحبت خاصى مانده بفرماييد؟
    - تيم ما با جذب بازيكنان جديد مطمئناً بهتر از اين ظاهر خواهد شد و روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد، از طرفى خيلى خوشحالم كه استقلال به روزهاى خوب خودش بازگشته است. اگر حاشيه هاى اطراف تيم را كاهش دهند موفق تر از اين هم خواهند شد و مى توانند نماينده شايسته اى براى ما در آسيا نيز باشند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

استقلال نان هافبك هايش را مى خورد
    در بازى استقلال و پاس همدان بار ديگر شاهد عملكرد خوب عناصر هجومى استقلال بوديم. جبارى كه در نيمه اول خوب كار نكرد و يك فرصت طلايى را هدر داد، در نيمه دوم احياء شد و ۲ گل خوب زد تا سهم ارزنده اى در پيروزى ۴ بر ۲ آبى پوشان داشته باشد. جبارى هرگز براى استقلال ۲ گل نزده بود اما اين كار را در همدان انجام داد و در نيمه دوم بازى خوبى را هم انجام داد.

علاوه بر جبارى شاهد بازى خوب جان واريو هم بوديم و علاوه بر اين ۲ نفر كاظمى و حيدرى هم معمولاً در تركيب استقلال بد بازى نمى كنند و به طور مثال حيدرى توانسته جناح راست استقلال را به تحرك وادار كند. در سمت چپ هم منيعى تقريباً موقعيت مطلوبى پيدا كرده و كلاً شرايط مردان ميانى استقلال خوب است و اين تيم نان هافبك هايش را مى خورد. حتى مى توان مدعى شد پيشرفت نسبى مهاجمان استقلال و گلزنى آنها هم به خاطر بازى خوب هافبك هاى استقلال است. هافبك هايى كه در كار توپسازى خوب عمل مى كنند و همين عامل باعث شده تا استقلال بعد از ۱۱ هفته صاحب بيشترين تعداد گل زده باشد.
    تركيب جبارى و جان واريو در مركز زمين به خوبى جواب داده و آنها در همدان هم خيلى آماده نشان دادند. هر ۲ تكنيك لازم را دارند، خوب پاس مى دهند و بعضاً شوت هاى خوبى هم مى زنند. ضمن اينكه آنها بازيخوان هاى خوبى هستند و مى توانند جريان يك مسابقه را به سود تيمشان عوض كنند. استقلال بايد قدر اين هافبك ها را بداند و البته خوشحال باشد كه آنها به خوبى در تركيب جا افتاده اند و قلعه نويى هم اسكلت اصلى تيمش را تا ۹۰ درصد شناخته است. شايد اين روزها بزرگترين دغدغه استقلال در خط دفاعى باشد. جايى كه آنها هنوز هماهنگ به نظر نمى رسند و نتوانسته اند انتظارات را برآورده كنند البته تيمى كه زياد گل مى زند و مى برد گل خوردن هايش به چشم نمى آيد اما به هر حال اين مسأله مى تواند در ديدارهاى حساس تر براى استقلال دردسرساز شود. فراموش نكنيم كه استقلال هنوز نتوانسته تيم هاى بالاى جدولى را ببرد. آنها با پرسپوليس و برق مساوى كرده اند و حتى به تيمى چون مس باختند پس كم كم بايد براى مقابله با تيم هاى بهتر (مثلاً پيكان) آماده شوند و براى اين قبيل مسابقات نقاط ضعف خود را برطرف نمايند.
    يكى از نقاط مثبت در استقلال اين است كه اين تيم روى كاكل بازيكن خاصى نمى چرخد و كار گلزنى هم بر دوش يك بازيكن نيست. آرش برهانى با اينكه امسال ۶ گل زده اما در برخى از مسابقات فيكس نيست و مثل ديدار با پاس به عنوان يار تعويضى راهى ميدان مى شود. بقيه هم تقريباً همين شرايط را دارند و مثلاً مهاجمان هيچكدام مطمئن نيستند كه فيكسند. البته استقلال امسال بدشانسى هاى پارسال را هم نداشته و به جز يك يا دو بازى داورى ها هم به ضرر آنها نبوده اما به هر حال بايد قبول كرد كه روند حركتى آنها مثبت بوده و استقلال توانسته در ۵ بازى اخير خود انتظارات هوادارانش را تا حد بسيارى برآورده كند.
    استقلال در ۶ بازى اخير ۴ پيروزى و ۲ تساوى داشته و پاى امثال برهانى هم به گل باز شده است. اين روند اگر ادامه داشته باشد مسلماً استقلال مى تواند در ليگ ۸۸-۸۷ يك مدعى سفت و سخت باشد. البته آنها نياز دارند يكسرى از بازى هاى كليدى و تعيين كننده نظير بازى با پيكان را ببرند و البته قدر بازى هاى خانگى را هم بيشتر بدانند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هم تکنیک هم تاکتیک...

اجراى سيستم تكرارى و به ظاهر منسوخ شده (۲-5-3) در واقع برخاسته از افكار و عقايد امير قلعه نويى است كه با وجود اصرارهاى گاها كارشناسانه و غيركارشناسانه در تغيير روشى پوسيده و عقب مانده، بار ديگر نتيجه مثبت مى دهد و به نوعى حقانيت خود را به اثبات مى رساند. استقلال در روزهاى آغازين ليگ با همين روش مقابل پگاه، مس و صباباترى شكست خورد تا دايره انتقادها رو به فزونى گذارد و امير قلعه نويى متهم رديف اول معرفى شود.
    امروز كه مى بينيم عده اى نتايج استقلال را برنمى تابند در واقع محصول همين اصرارهاى دامنه دار قلعه نويى است. شايد بتوان پس از پيروزى استقلال مقابل پاس همدان كه نوبرانه هم بود، انگشت اتهام را از مقابل چشمان قلعه نويى دور كنيم و او را بابت اصرارها و پافشارى هايش تحسين كنيم. امير قلعه نويى كه نشان داده در حوزه كارى مربى لجبازى نيست اما در اجراى روشى كه همگان از آن ايراد مى گرفتند به نوعى لجاجت به خرج داد.
    استقلال امروز با وجود ايرادهاى غلطى كه به اجراى روش بازى اش گرفته مى شود اما تحسين برانگيزترين تيم ليگ لقب مى گيرد. تحليل منصفانه از شرايط فعلى استقلال اين است كه قلعه نويى و شاگردانش آرام آرام به محيطى امن و بى حاشيه پا مى گذارند كه اين مهم آنها را در رسيدن به اهداف بزرگتر يارى خواهد رساند. دو فصل مى شود كه استقلال آبرودارى نكرده است. در واقع پس از قهرمانى در ليگ پنجم استقلال در سراشيبى سقوط قرار گرفت و و اوضاع اين تيم هر روز بدتر از روز قبل شد. اين فصل هم مى رفت تا به واسطه زخم هاى كهنه اى كه در استقلال باقى مانده بود، اين تيم مسير سقوط را در پيش بگيرد.
    شايد ۳ شكست بيرون از خانه مى توانست اميرقلعه نويى را هم به ورطه سقوط بكشاند تا به نوعى سناريوى تازه اى در استقلال شكل بگيرد اما ناگهان شوك مديريتى مزيد بر علت شد تا روند رو به رشد استقلال سرعت بيشترى به خود بگيرد. امروز ديگر نمى توان نتايج استقلال را اتفاقى، زودگذر و جرقه اى همچون پيروزى ۶- صفر مقابل استقلال اهواز دانست. استقلال امروز قادر است نتايج پرگلش را باز هم تكرار كند. مقابل مقاومت، مقابل پاس همدان و شايد هفته آينده نوبت پيكان و ذوب آهن باشد كه سيلى محكمى از استقلال بخورند. تيم فعلى استقلال با وجود اشكالاتى كه در دفاع تيمى دارد اما قواعد بازى را ياد گرفته و به تيمى امتيازگير بدل شده است.
    آيا مى توان گفت گل هايى كه استقلال مى پذيرد در مقابل امتيازهاى مكررش اهميت دارد پاسخ اين سؤال كاملا روشن است: «يك تيم براى قهرمان شدن امتياز مى خواهد و نه چيز ديگرى.» از استقلال حرف مى زنيم، از تيمى كه رشد كرده است. تيمى كه دگرديسى در همه زوايايش ديده مى شود، از راس تا ذيل! استقلال دچار دگرگونى شده اما آنچه از نگاه ما پراهميت تر است تغييرات شگرفى است كه در نوع بازى اين تيم ايجاد شده است.
    استقلال به تكنيك سلام گفته، ديگر خبرى از سانترهاى بى هدف نيست، حركت هاى انفرادى جاى خود را به بازى گروهى داده و سازندگى در جريان بازى به دستور اول بازيكنان بدل شده است. تماشاى بازى با پاس همدان، سياوش اكبرپور را در قامت مهاجمى گلساز چهره كرد تا اين ويژگى هم به ويژگى گلزنى او اضافه شود. جانواريو را مى توان يك مغز متفكر دانست. آيا بازيكنى در قامت او سراغ داريد اين خارجى انگار با همه آنهايى كه تا به امروز وارد مجموعه استقلال شده اند تفاوت هاى بسيارى دارد. كمى دايره ديدمان را بازتر مى كنيم. استقلال چگونه قادر است در ايجاد موقعيت هاى گلزنى توفنده ظاهر شود آيا تنها دليلش حضور نگينى همچون مجتبى جبارى است يا بايد خط دفاع استقلال را هم تحسين كرد و خسرو حيدرى و ميثم منيعى را هم در صف مهاجمان قرار داد آيا اين همان فوتبال هجومى و رو به جلوى شناور نيست كه ايده آل همه مربيان است

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    همین الان اینترنتم وصل شد از صبح قطع بود از شانس من
    پرچم فعلا بالاست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    بگوویچ: تاکتیک استقلال اجازه هنرنمایی را از بازیکنان ما گرفت
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:سرمربی تیم پاس همدان گفت:تاکتیک بازیکنان استقلال اجازه هنر نمایی را از بازیکنان ما گرفت.
    وینگو بگوویچ در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"،گفت: بازی بسیار عالی را شاهد بودیم .تیم استقلال با تحولاتی که در هفته های اخیر داشته است در این دیدار بسیار خوب ظاهر شد.
    وی در ادامه اذعان کرد:قلعه نوعی تاکتیک خوبی را به کار برد و در تمامی وقت بازی تمام بازیکنان استقلال همدیگر را در زمین به خوبی پیدا می کردند و با ایجاد فضا روی دروازه ما موقعیت سازی می کردند.
    بگوویچ درمورد عملکرد تیم پاس در این بازی اضافه کرد:ما در این بازی موقعیت های زیادی داشتیم اما از آنها استفاده نکردیم.ضمن آنکه من دو بازیکن اصلی خود را از جمله امید خورج در اختیار نداشتم .
    وی با تمجید از بازیکنان استقلال به ایسکانیوز خاطرنشان کرد:در این دیدار مجتبی جباری و برهانی بسیار خوب بازی کردند .جباری طراح اصلی حملات استقلال به سمت دروازه ما بود و برهانی هم نشان داد که دیگر قدر موقعیت ها را می داند.
    سرمربی پاس همدان با تاکید بر بهبود روند این تیم عنوان کرد:تیم ما هفته به هفته بهتر خواهد شد و ما خود را برای بازی های آینده آماده می کنیم . تصمیم داریم که با قدرت بیشتری تمرینات خود را پیگیری کنیم . اکنون 23 هفته تا پایان رقابت ها فرصت داریم و به نظر من پاس در هفته های آتی با قدرت بیشتری به مصاف حریفان خود می رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نشان دادم با پا هم گل های خوبی می زنم
    علی علیزاده : می خواهم بهترین فوروارد ایران شوم! // شیرازی ها بجای توهین باید دستان شاغلام را ببوسند
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال تهران گفت: با گلزنی برابر پاس نشان دادم علیرغم پرتاب های بی نظیرم با پا هم گل های خوبی می زنم.
    علی علیزاده درگفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"،درخصوص بازی با پاس تصریح کرد: با شناخت کافی از راه های نفوذی تیم پاس برای به ثمر رساندن گل با پیاده کرن یک برنامه تدوین شده از سوی کادرفنی خط دفاعی این تیم را برهم ریختیم و توانستیم با چهار گل پیروزی پررنگ دیگری به نام استقلال ثبت کنیم.
    وی با تاکید براینکه با این گل مزد اعتماد قلعه نویی را دادم ، گفت: علیرغمی که درچند بازی اخیراز روی نیمکت نظاره گر بازی های استقلال بودم اما با تلاش در تمرینات قلعه نویی را مجاب به حضورم در ارنج اصلی کردم و خوشحالم که مزد اعتماد کادر فنی را دادم.
    مهاجم تیم استقلال درخصوص تعویضش خاطرنشان ساخت: به عنوان یک بازیکن حرفه ای تابع تصمیمات سرمربی تیم هستم وبرای اینکه بهترین فوروارد ایران شوم همیشه برای اعتقادات مربی ام احترام قائلم.
    وی با گلایه ازهواردان تیم پاس اظهار داشت: متاسفانه تیم های استقلال و پرسپولیس با وجود هواردان خوبی که در شهرستان ها دارند ولیکن باز هم مورد بی مهری برخی از تماشاگر نماها قرار می گیرند .
    علیزاده افزود: در بازی با پاس بازیکنان و کادرفنی ما 90 دقیقه زیر باد توهین تماشاگران همدانی بازی کردند و امیدوارم این مسائل از چشم کمیته انضباطی دور نماند.
    وی با تاکید برادامه داربودن سیر صعودی استقلال بیان کرد: با روند رو به رشدی که تیم ما درپی گرفته مطمئنم که هیچ حریفی نباید به کسب امتیاز مقابل ما دل خوش کند.
    مهاجم اسبق تیم مقاومت سپاسی با ابراز ناراحتی از توهین هواردان شیرازی به پیروانی گفت: هواداران تیم مقاومت سپاسی نباید تمام خدمات پیروانی را با عدم نتیجه گیری در چند بازی زیر سئوال ببرند و به وی توهین کنند.
    وی تاکید کرد: اگرشخص دیگری به جزء پیروانی دراین سالها سرمربی مقاومت بود به طورحتم این تیم هم اکنون باید درلیگ دسته اول بازی می کرد ومعتقدم شیرازی ها بجای توهین باید دستان شاغلام را ببوسند./158/120

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •