آره ریختم.... یه فیل به اسم GAMEZ ساختم بعدش فیل بازی رو ریختم
آره ریختم.... یه فیل به اسم GAMEZ ساختم بعدش فیل بازی رو ریختم
بيرون واست ريختن يا خودت ريختي؟![]()
یه چیزی فهمیدم ... با هاب وصلش میکنم به pc هارد رو نمیشناسه
هابم A4Tech هست .. بدون آداپتوره
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
خودم ریختم از رو pc خودم ریختم همونجوری که بودش ریختم
فكر كنم به خاطر هابته كه ادابتور نداره كم مياره بعضي از هاب ها هم براي كامپيوتر اين طورين حالا تو مطمعني اين تبديل usb3 به usb2 ?![]()
Last edited by shahin_mp3; 19-08-2011 at 20:19.
شما ببین از صفحه home ps3 قسمت video یا ... اسم هاردت رو نشون میده؟؟؟ مثال: usb...
سلام
من خودم این usb hub مدل A4Tech رو دارم . این چون سیمش بلنده دچار اتلاف ولتاژ میشه و هارد به خوبی راه اندازی نمیشه .
هارد پرتابل خودم با این usb hub که دارم توسط لپتاپ شناسایی نمیشه فقط چراغ هارد سوسو میزنه که نشاندهنده کمبود ولتاژه .
قبلا هم گفته شد که usb hub بخرید که آداپتور برق داشته باشه برای جبران کمبود ولتاژ .
به فروشنده باید اینطور بگید من یه یو اس بی هاب آداپتوردار میخوام !!! اگر از مدل زیر باشه چه بهتر !!!
یه نمونه از این یو اس بی هاب مدل DUB-H4 4-Port USB 2.0 Hub از کمپانی معروف D-link چهار پورته به قیمت 30 هزارتومن . هفت پورته هم هست که فکر نکنم به کارتون بیاد .
اون مدل ارزونقیمتی که خریدین A4Tech کارتون رو راه نمیندازه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط قبل از خرید از وجود آداپتور برق داخل جعبه اش مطمئن بشید !!!
Last edited by ata.royalfalcon; 19-08-2011 at 21:46.
دوست خوبم
برای اینکه پولت هدر نرفته باشه یه راه دیگه داری .
اگر usb hub که خریدی یه سوراخ کوچولو داشته باشه ، اون برای آداپتور برق هست پس ببرش بازار موبایل فروشها و یه شارژر متناسب با اون بخر جوری که انتهای شارژر داخل اون سوراخ بشه .
مدلی که من دارم مثل عکس زیر هست که سوراخ مربوط به آداپتورش کاملا مشخصه . سمت راست عکس !!!
![]()
ها ها ها ها
همسا یمون یه هاب داشت آداپتور دار بودش آوردش حل شدش و دیتکت کردش ... ولی ازش پرسیدم هارد نمیخوای گفتش چرا میخوام و اتفاقا دنبالش بودم و از این حرفا گفتم ورش دار مال خودت .. گفتم 70 تومان ورش دار (6 تومن ضرر کردم که دیدم بخوام یه آداپتور بگیرم همین قدر ه ... حالا 3 یا 4 تومان بالا پایین )
گفت ok ..... ها ها ها ها ها ااااااااا
حالا بهم بگید چه نوع هاردی بگیرم که مشکلی نداشته باشم باهاش و مثل آدم واسم کار کنه و ps3 هم راحت دیتکتش کنه . وبگید چند قیمتش..ممنون
شرمنده مختونو خوردم سر این قضیه
خلاصه آبش کردم هاردرو .
اينو قبلا توضيح دادم بازهم اينجا ميگم !!!
بهترین هارد اکسترنال مناسب برای ps3
انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر و 16 مگابایت کش دارد. و در حجمهاي 500 و 750 گيگ موجوده !!!
لینک این مدل در سایت سازنده
انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش داره !!! و در حجمهاي 320 گيگ الي 1.5 ترا موجودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک این مدل در سایت سازنده
نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین و ببینید که با کدوم اینترفیس هست . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا معني عكس زير (قسمت پايين گوشه سمت راست) اين هست كه هارد با كارتريج usb3 فروخته ميشه .
(عكس هم كه از سرور حذف شده !!!)
مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !!
انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا کردنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire قیمت آداپتر ها که به طور جداگانه فروخته میشه حدودا 35 هزارتومنی هست . البته خودش یه آداپتر داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.
نکته مهم : مدل اولی یا همون PRO تو بازار پیدا نمیشه پس بچسبید به مدل دومی !!!
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 03-09-2011 at 15:24.
نوکرم م م م م م م م م م م م م م م م م م م
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)