تا نخری و کارایی که برا کپی خور کردن باید انجام بدی رو، خودت رو psp انجام ندی متوجه نمیشی.همینکارو کردم بیشتر گیج شدم . تا اینکه متوجه بشم .
منم گیج شدم.مگه برا خودت نمیخوای؟؟در کل مجبور شدم که شانسی بگم چی بخرن .
تا نخری و کارایی که برا کپی خور کردن باید انجام بدی رو، خودت رو psp انجام ندی متوجه نمیشی.همینکارو کردم بیشتر گیج شدم . تا اینکه متوجه بشم .
منم گیج شدم.مگه برا خودت نمیخوای؟؟در کل مجبور شدم که شانسی بگم چی بخرن .
واسه خودم میخوام . ولی قراره بگم واسم بخرن بفرستن. من چون شهرستانم .
حرفت درست ولی اینکه آدم بخره بعد ببینه چی به چیه . یکم سخته .در کل ممنون .
سلام خودت میتونی درستش کنی ولی یکم دردسر داره.
آموزش های زیر را باید بخوانی و انجام بدهی.اگر حال این کارها را نداری ببر بیرون حداکثر با 8 تومن واسط درست میکنند.
بیشتر از 8 تومن ندی ها.
شما کلید R را بگیر و دستگاه را روشن کنی اگر به منوی ریکاوری رفت از آموزش زیر استفاده کن.
Unbrick کردن PSP های Semi-Brick شده ( بدون پاندورا )
اگر منوی ریکاوری نیامد کارت یکم سخت تر میشه و باید از آموزش های زیر بری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طریقه Unbrick ، Downgrade و یا Restore کردن هر PSP به ورژن 4.01M33-2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش ساخت باطری پاندورا به روش سخت افزاری و نرم افزاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 19-08-2009 at 00:43.
کدوم مدل psp هستش که با روشن خاموش کردن کپی خور بودنش نمی پره؟ و دلیل این که psp 3000 با روشن خاموش کردن کپی خور بودنش می پره چیه؟ و تا کی باید صبر کرد تا این مشکل از بین بره؟
Last edited by hasankachal; 19-08-2009 at 01:24.
مدل های 1000 و 2000 با مادربورد TA-088 v2 به پایین. (دیگه نوش گیر نمیاد.)
دلیل هم این هست که سونی مادربورد ها psp های جدید را عوض کرده و دگیر به روش های قبلی کپی خور نمیشوند.
برای همین هکر ها برای هک کردن این مدل ها روش دیگه ای پیدا کردند از مشکلات این روش همین ناپایدار بودن هست.
چرا نوش گیر نمیاد؟ خیابان جمهوری پاساژایرانیان اسلیم 290هزار تومان . فت 250 هزار تومان
دوستم یه 2000 که با پاندورا کپی میشه داره.1ساله خریده و سالمه . چقدر بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدون لوازم جانبی 210 هزار
سلام
کسی می دونه GPS برای psp داخل ایران گیر میاد ؟
اگه هست قیمتش چنده؟
به نظرت کجا ببر؟آموزش های زیر را باید بخوانی و انجام بدهی.اگر حال این کارها را نداری ببر بیرون حداکثر با 8 تومن واسط درست میکنند.
بیشتر از 8 تومن ندی ها.
توپ خونه ، پایتخت یا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)