سلام من کانتر سورس ورژن34 رو دارم به بعضی از سرور ها هم وصل میشم به بعضی ها هم نه ! این ارور برای من میاد لطفا کمکم کنید .به غیر از این یه ارور دیگه هم میده که اینهisconnected: Kicked by console
![]()
![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام من کانتر سورس ورژن34 رو دارم به بعضی از سرور ها هم وصل میشم به بعضی ها هم نه ! این ارور برای من میاد لطفا کمکم کنید .به غیر از این یه ارور دیگه هم میده که اینهisconnected: Kicked by console
![]()
![]()
Last edited by masoodS2; 10-05-2014 at 21:10.
کسی تو این انجمن هست که جواب منو بده
این ارور به چه علت پیش میاد؟ایا نرم افزاری ناسازگار نصب شده یا نرم فزاری نصب نشده
کلا چ گنم
![]()
وقتی بازیرو 2بار اجرا کنی این ارور میاد. (کاش یکی بود جواب منو میداد )
سلام چند روزه که sxe این ارور رو میده sxe injected will close بعد میرم تو سرور میگه sxe رو باز کن و پرتم میکنه بیرون هر ورژن sxe رو استفاده کردم همین ارور رو میده![]()
Last edited by yyaassseerr; 21-05-2014 at 11:49.
سلام
کارت گرافیک اپدیت ?
من این مشکلو داشتم تو ورژن های قبلی ....
با اپدیت کارت گرافیک قضیه حل شد ....
بهتره رندر گرافیکی توی بازی هم روی open gl بذارید 16bit
Sent from my HTC One max using Tapatalk
سلام ببخشید من یه مشکلی تو کانتر 1.8 قسمت custom game دارم اونم اینه که وقتی با اسنایپر ها یا کلا با تفنگایی که زوم دارن زوم میکنم نشونه گیری دیده نمیشهولی وقتی در حالت عادی هستم نشونه گیری داره
فک کنم یه کدی زدم که این طوری شده چون وقتی مرحله ایشو که پلیس هستیمو بازی میکردم یه کدی زدم و از اون موقع اینطوری شد
لطفا سریع جواب بدین
سلام ببخشید من یه مشکلی تو کانتر 1.8 قسمت custom game دارم اونم اینه که وقتی با اسنایپر ها یا کلا با تفنگایی که زوم دارن زوم میکنم نشونه گیری دیده نمیشهولی وقتی در حالت عادی هستم نشونه گیری داره
فک کنم یه کدی زدم که این طوری شده چون وقتی مرحله ایشو که پلیس هستیمو بازی میکردم یه کدی زدم و از اون موقع اینطوری شد
لطفا سریع جواب بدین
دوستان برای بازی کردن تو وین 8.1 چی کار کنم؟کار نمیکنه
سلام من این کار را کردم
رفتم تو اونجایی که بازی را نصب کردم بعد روی فایل cstrike.exe و hl.exe کلیک راست و آخرین گزینه را انتخاب میکنیم. بعد تو پنجره باز شده به تب دوم یعنیcompatibility میرویم.
تیک جمله run this program ... را میگذاریم و ویندوز xp را انتخاب میکنیم. سپس ok.
پایان. در ضمن در قبل اجرای بازی ارور میده آن رو قبل بالا اومدنش cancel کن تا کامل نشه. برو تا ببینی.
انشاء الله مشکلت حل میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)