تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 962 از 1547 اولاول ... 462862912952958959960961962963964965966972101210621462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,611 به 9,620 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه از شاتل سرویس گرفتم(این پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه می‌شود. در این بخش مشتریان می‌توانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 تنها به قیمت ۸۴٬۰۰۰ تومان، دریافت کنند. (قیمت واقعی این بسته ۱۳۵،۰۰۰ تومان است.) ولی تو گزارش بسته‌های فعال اینترنت حجم زده 80 گیگ واین توضیح را هم داده

این میزان، نشان‌گر حد آستانه مصرف منصفانه ماهانه ترافیک بین الملل است.
    لازم به توضیح است، استفاده از ترافیک داخلی، یک دوم ترافیک بین الملل محاسبه خواهد شد. به گونه‌ای که اگر مشترکی تنها مایل به استفاده از ترافیک داخلی باشد، می‌تواند تا دو برابر ترافیک بین‌الملل سرویس خود، ترافیک داخلی داشته باشد.
    هم‌چنین امکان استفاده‌ی ترکیبی از ترافیک بین‌الملل و ترافیک داخلی نیز وجود خواهد داشت.

حالا طبق توضیح بالا حجم من همان 160 گیگ هست؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این سوال منم هست موقعی که این سرویس را گرفتم گفت هر ماه 175 گیگ
    ولی تو قسمت گزارش بسته های فعال زدم شروع دوره 96/11/9 تا 97/02/9 یعنی 175 گیگ بابت ای سه ماهه طبق این چیزی که زده در صورتی که باید اول هر ماه ریست بشه و 175 گیگ دوباره شروع بشه این طور که خودشون گفتن
    البته هنوز 9 نشده اگه دیدم تاریخ 10 ترافیک دوباره از 175 گیگ شروع نشد زنگ میزنم بشون.

پ.ن: آقا طاقت نیاوردم همین الان زنگ زدم پرسیدم گفت شما هر ماه 175 گیگ ترافیک دارین که اگه از سایت های داخل استفاده کنید در اصل 350 گیگ دارید (گفت یک دوم)

و گفت هر ماه ترافیکتون 0 می شه و 175 گیگ بین الملل بتون اضافه می شه ( یعنی من تاریخ 10 ترافیکم دوباره از 175 گیگ شروع میشه)
    شما بابت هر ماه 175 گیگ میگیرید و تاریخ انتقضا هر ماه رو توی بسته های فعال زده و با پایان هر ماه ، ماه بعدی خودکار شروع میشه

شما بابت هر ماهی که شارژ کردید گیگ میگیرید و تاریخ انتقضا هر ماه رو توی بسته های فعال زده و با پایان هر ماه ، ماه بعدی خودکار شروع میشه
    ببین عکس زیر رو : اینو واسم تفسیرش کنید :

الان سوال من اینه که این تاریخ انقضایی که زده تاریخ انقضای سرویس نیست بلکه تاریخ انقضای ترافیک هست و اگر قراره هر ماه ریست بشه پس باید انقضا رو بزنه یک ماه ولی اینجا تا پایان دوره زده با این حساب چند روز دیگه که یک ماهم تموم میشه ریست نمیشه

3. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه از شاتل سرویس گرفتم(این پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه می‌شود. در این بخش مشتریان می‌توانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 تنها به قیمت ۸۴٬۰۰۰ تومان، دریافت کنند. (قیمت واقعی این بسته ۱۳۵،۰۰۰ تومان است.) ولی تو گزارش بسته‌های فعال اینترنت حجم زده 80 گیگ واین توضیح را هم داده

این میزان، نشان‌گر حد آستانه مصرف منصفانه ماهانه ترافیک بین الملل است.
    لازم به توضیح است، استفاده از ترافیک داخلی، یک دوم ترافیک بین الملل محاسبه خواهد شد. به گونه‌ای که اگر مشترکی تنها مایل به استفاده از ترافیک داخلی باشد، می‌تواند تا دو برابر ترافیک بین‌الملل سرویس خود، ترافیک داخلی داشته باشد.
    هم‌چنین امکان استفاده‌ی ترکیبی از ترافیک بین‌الملل و ترافیک داخلی نیز وجود خواهد داشت.

حالا طبق توضیح بالا حجم من همان 160 گیگ هست؟
    بله .ترافیک داخل دو برابره ترافیک بین الملله .حجمی که توی پنل کاربری میزنه حجم بین الملل هست مثل قبلا که داخل و خارج یکی بود دقیقا همونطوره .فقط اگر از داخل استفاده کنی نصف حساب میشه .یعنی حجم دوبرابر .پس درسته
    Last edited by ahwazp30; 21-02-2018 at 23:12.

5. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لطفا حذف شود
    Last edited by saeedrele; 21-02-2018 at 23:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببین عکس زیر رو : اینو واسم تفسیرش کنید :

الان سوال من اینه که این تاریخ انقضایی که زده تاریخ انقضای سرویس نیست بلکه تاریخ انقضای ترافیک هست و اگر قراره هر ماه ریست بشه پس باید انقضا رو بزنه یک ماه ولی اینجا تا پایان دوره زده با این حساب چند روز دیگه که یک ماهم تموم میشه ریست نمیشه
    خب وقتی یک ماه اول روزاش تمام شد اون ترافیک صفر میشه و دوباره یه 80 گیگ دیگه به شما داده میشه من نوشته بودم خودکار ماه بعدی شارژ میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان این بسته ها رو هنوز میشه خرید یا مهلتش تموم شد؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    /

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خب وقتی یک ماه اول روزاش تمام شد اون ترافیک صفر میشه و دوباره یه 80 گیگ دیگه به شما داده میشه من نوشته بودم خودکار ماه بعدی شارژ میشه
    خوب اینا رو میدونم .من میگم چرا انقضا رو زده تا برج 2 ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان این بسته ها رو هنوز میشه خرید یا مهلتش تموم شد؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    /
    نه تموم شده

11. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان ارزششو داره از های وب پرید به شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان ارزششو داره از های وب پرید به شاتل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •