اگه سرویست تایم رایگان داشته باشه از حجم فشفشه کم نمیشه ،لازم نیس مودم تو تایم رایگان خاموش روشن کنی.
اگه سرویست تایم رایگان داشته باشه از حجم فشفشه کم نمیشه ،لازم نیس مودم تو تایم رایگان خاموش روشن کنی.
سرویسم رو تازه امروز تمدید کرده بودم!
:/
![]()
با idm هم نزدیک 650 سرعت میگیرم!
های وب تو مرکز پیام نور الان پورت داره که سرویس بده یا نه!؟
Sent from my iPad using Tapatalk
اوف عجب پشتیبانی داره های وب . من یه سال پیش تو 2020 یه درخواست نوشته بودم هنوز هم زده درحال بررسی .
اون وقت دیروز تو های وب یه درخواست نوشتم امروز صبح زنگ زد برای پشتیبانی !!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا این حرکتشون منو تحت تاثیر قرار داد ....
و یه سوال ؟
آیا میشه قبل از پایان سرویس ( 20 روز دیگه مونده ) تغییر سرویس داد ؟ و یه سرویس دیگه گرفت ؟
دوستان های وب فشفشه هایی که داده بود برای اسقاده ناریخ داشته ؟ چون من دیروز میخواستم فعال کنم اما دیگه تو پنل من نبود ! باید چه کار کنم ؟
دوستان های وب فشفشه هایی که داده بود برای اسقاده ناریخ داشته ؟ چون من دیروز میخواستم فعال کنم اما دیگه تو پنل من نبود ! باید چه کار کنم ؟
بلی میشه،ولی یه مقدار ضرر میکنی.
فک نمیکنم تاریخ داشته باشه مال من که هنوز هست.
ضرر ؟ چه مقدار ؟ اگه همون سرویس باشه . مثلا 1مگ دارم اما دانلود شبانه نداره . میخوام همین 1 مگ را بگیرم ولی با دانلود شبانه ...
نه تاریخ انقضا نداره . شاید فعال کرده باشی و مدت زمانش گذشته باشه و شما نفهمیدین . چون من الان یه 500 مگ از اول سرویسم تا الان دارم :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)