تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 962 از 2606 اولاول ... 4628629129529589599609619629639649659669721012106214621962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,611 به 9,620 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگر قراره همش ملی باشیم حداقل یه جدولی چیزی درست کنن بگن چه روزها و ساعتهایی ملی و کی آزاد هست آدم تکلیفش رو بدونه!

اسم تعرفه هاشون هم باید تغییر بدن. به اسم اینترنت میفروشن ولی در عمل اینترانت هست!! هر جایی دیگه دنیا بود تا الان جمعشون کرده بودن یا حداقل کلی خسارت به کاربراشون داده بودن!

2. 2 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

اگر قراره همش ملی باشیم حداقل یه جدولی چیزی درست کنن بگن چه روزها و ساعتهایی ملی و کی آزاد هست آدم تکلیفش رو بدونه!

اسم تعرفه هاشون هم باید تغییر بدن. به اسم اینترنت میفروشن ولی در عمل اینترانت هست!! هر جایی دیگه دنیا بود تا الان جمعشون کرده بودن یا حداقل کلی خسارت به کاربراشون داده بودن!

like++++++++

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

با فرض اوتو کانکت بودن مودمت :

اونجا هم میشه....

ولی بهتر هست وارد تنظیمات مودمت بشی و اونجا DNS رو ست کنی ...
    برای وارد شدن به تنظیمات مودم هم داخل مروگر بزن 192.168.1.1
    U: admin
    P: admin

بگرد دنبال فیلد DNS و عدد ها رو به ترتیب وارد کن.

اگه سختتم بود همون داخل کارت شبکه هم وارد کنی کارت رو راه میندازه
    ممنون از راهنمائیتون
    من از همون قسمتی که قبلا گفتم، وارد کردم ولی توفیقی متاسفانه حاصل نشد
    طبق راهنمایی شما هم بخش مورد نظر رو از تنظیمات مودم پیدا کردم که بصورت تصویر زیر هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا در کدوم قسمت از این بخش تنظیمات باید عددها را وارد کنم ؟
    با توجه به تصویر لطفا راهنماییم کنید

ضمنا پیرو نظرات اکثر دوستان باید بگم سرویس من هم شدیدا از امروز صبح دچار تایم اوت شده
    و مشکل با دیروز تفاوت پیدا کرده !
    که خودم فکر میکنم مشکل امروز تقریبا فراگیر باشه و از دست تنظیمات DNS هم کاری بر نیاد ! (چون مشکل از جای دیگه ای هست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دیشب ساعت 1 تا امروز ساعت 10 صبح قطع بود!
    الانم سرعت ندارم!
    میخوام ISP یمو عوض کنم!
    فقط بلدن پول بگیرن...

6. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

الان درست شد فکر کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من الان با یکی از شماره هایی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر شده تماس گرفتم، گفتن برای adsl باید با شماره 88294517 تماس بگیرید.

زنگ زدم یه بنده خدایی برداشت که خیلی هم محترمانه جواب حرفامو داد. اول اینکه گفت ضریب 1 به 8 طبق بخشنامه ای که اومده و تعهدی که مخابرات به سازمان تنظیم مقررات داده، برای همه مشترکین قراره اعمال بشه نه فقط مشترکین جدید.

دوما اینکه خودش هم کاملا در جریان وضعیت مخابرات بود و وقتی گفتم در زمان پیک ترافیک packet loss بالای 10 درصد میره که فاجعه هست گفت خود من هم در منزل دارم استفاده میکنم و میدونم که در زمان پیک ترافیک packet loss بالا داره و این تغییر شیرینگ هم در همین راستای بهبود سرویس دهی اعمال شده (باز دست کم خدا خیرش بده که هیچ چیزی رو انکار نکرد!).

خلاصه با حوصله به حرفام گوش داد و بهش هم گفتم که اگه یه سری به فروم های اینترنتی بزنید کاربران واقعا ناراضی هستن.
    Last edited by The Dreadnaught; 01-10-2013 at 14:09.

9. 4 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان من الان با یکی از شماره هایی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر شده تماس گرفتم، گفتن برای adsl باید با شماره 88294517 تماس بگیرید.

زنگ زدم یه بنده خدایی برداشت که خیلی هم محترمانه جواب حرفامو داد. اول اینکه گفت ضریب 1 به 8 طبق بخشنامه ای که اومده و تعهدی که مخابرات به سازمان تنظیم مقررات داده، برای همه مشترکین قراره اعمال بشه نه فقط مشترکین جدید.

دوما اینکه خودش هم کاملا در جریان وضعیت مخابرات بود و وقتی گفتم در زمان پیک ترافیک packet loss بالای 10 درصد میره که فاجعه هست گفت خود من هم در منزل دارم استفاده میکنم و میدونم که در زمان پیک ترافیک packet loss بالا داره و این تغییر شیرینگ هم در همین راستای بهبود سرویس دهی اعمال شده (باز دست کم خدا خیرش بده که هیچ چیزی رو انکار نکرد!).

خلاصه با حوصله به حرفام گوش داد و بهش هم گفتم که اگه یه سری به فروم های اینترنتی بزنید کاربران واقعا ناراضی هستن.

یعنی خیلی محترمانه و بدون اینکه انکار کنن دارن دزدی میکنن!؟

دقیقا چه چیزی در راستای بهبود اعمال شده؟!من که تغییری مشاهده نکردم پینگ 300 پکت لاست 10% سرعت تک کانکشن / سرور خارجی 10 کیلوبایت بعد واقعا فکر کردی تو این مملکت رضایت مشتری و کلا مردم مهمه!؟نهایت پشتیبانی اینه:مشکل سراسریه نمیدونیم کی درست میشه تق!
    +
    تو خبرها و مصاحبه ها اشاره شده بود افزایش قیمت/کاهش شیرینگ فقط برای مشترکین جدید!

ممنون از راهنمائیتون
    طبق راهنمایی شما هم بخش مورد نظر رو از تنظیمات مودم پیدا کردم که بصورت تصویر زیر هست :

ضمنا پیرو نظرات اکثر دوستان باید بگم سرویس من هم شدیدا از امروز صبح دچار تایم اوت شده
    که خودم فکر میکنم مشکل امروز تقریبا فراگیر باشه و از دست تنظیمات DNS هم کاری بر نیاد ! (چون مشکل از جای دیگه ای هست)

دوست عزیز انقدر خودتون رو اذیت نکنید مشکلات اخیر از طرف کاربر و دی ان اس نیست!!

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمائیتون

این قسمت :
    Use the following Static DNS IP address:
    Primary DNS server: 217.218.127.127
    Secondary DNS server: 8.8.8.8

همان طوری که خودتون می دونید، این فقط مشکل DNS رو بر طرف میکنه نه ملی شدن را.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بخوان یک دفعه فرو کنن دردش می گیره کاربر روی یک ساعت بعدش دو ساعت بعدش سه ساعت اخر می شه 24 ساعت یک ماه و یک سال اینترانت .

می ری گوگل می زنی جنیفر لوپر دو تا آخوندی با ریش دو متری می یاد آموزش با پای چپ بری دستشویی یا راست

13. 3 کاربر از trackshare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دیشب ساعت 1 به بعد ملی شد ولی عجب سرعتی داشت لاکردار.یه دل سیر دانلود کردم تا صبح.بعد باز بگید مخابرات بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •