آقا جریان پست شب چیه واسه اونایی که نمیتونن بدون یا تمرین کنن؟
آقا جریان پست شب چیه واسه اونایی که نمیتونن بدون یا تمرین کنن؟
بله برادر اولا سه چهار ماه نیست نهایتا یک ماه هست این سنتی هست که نسل به نسل و سینه به سینه منتقل میشهبحث موتوری کشیدن نیست بحث احترام هست معمولا وقتی یک حمالی یا کاری پیش میاد سرباز های جدید باید انجامش بدن
بهت توصیه میکنم اصلا باهاشون درگیر نشو خصوصا تو یگان های کوچک چون قرار باهاشون 19 ماه زندگی کنی سعی کنید با قدیمی ها رفیق شید بلاخره شما هم یه روز پایه بالا میشید و نوبت شما هم میشه![]()
Last edited by SNOW PATROL; 14-08-2012 at 08:08.
برادر گفتم اگه بخوان اذیت بکنن میگم شب باید پست بدی دوساعت میزارنت شب پست یه جایه الکی مثل تلفن خونه و از این چرت پرت ها !!!!
************************************************** ************************************************** *******
دوستان یه توصیه خصوصا برای بچه های ناجا که خیلی درگیری پیش میادبراشون اول مسئولیت هیچ چیزی رو قبول نکنید اگر بیسیم و اسلاحه تحویلتون دادند اون ها از جونتون باید بهتر نگه دارید . تو زمان درگیری تا میتونید تیر اندازی نکنید اگر طرف با سلاح داشت میومد طرفتون و فاصله ش زیر 5 متر بود اونوقت تیراندازی بکنید
وقتی طرف داشت فرار میکرد اصلا تیر اندازی نکنید و اگه ارشد دستور تیر داد اونوقت اسمون رو هدف بگیرید و تیر رو بزنید تو هوا هیچ کس رو به خاطر نشونه گیری بدش متهم نمیکنند
سلام
دوست عزیز تک پسر هستی؟
برادر بزرگتر یا کوچیک تر از خودت داری؟
پدرت چه بیماری داره؟
01 اول شهریور نبود؟
دوستان من افتاد محمد رسول الله بیرجند با مدرک لیسانس.میشه بگید چه جور جایی هست؟
دوستان من اول برج 7 دفترچه بفرستم کی اعزام میشم؟
دیپلم وزیر دیپلم احتمالا برج 9
دیپلم به بالا 40 درصد برج 8 60 درصد برج 10 البته قطعی نمیشه گفت غیبت داری؟؟؟
تورو خدا یکیک رفته بگه من هرچی تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
ببین رفیق تا جای که میدونم این مرکز اموزش زیاد سخت نیست اما مخصوص مرزبانی هست پس از همین الان به فکر پارتی باش تا جایی که من یادم هست تا یه مدت پیش فقط دیپلم به پایین میگرفت حالا نمیدونم چه جوری لیسانس داره میگیره
به هر حال ناحا هست و .......
در هرصورت امیدت به خدا باشه
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)