دوستان برای رشته انسانی این درصدها چطوره؟
اقتصاد : 34
ادبیات تخصصی : 36
اجتماعی : 40
زبان انگلسی : 52
فلسفه و منطق : 68
ادبیات عمومی : 44
معارف : 52
روانشناسی : 50
عربی تخصصی : 36
دوستان برای رشته انسانی این درصدها چطوره؟
اقتصاد : 34
ادبیات تخصصی : 36
اجتماعی : 40
زبان انگلسی : 52
فلسفه و منطق : 68
ادبیات عمومی : 44
معارف : 52
روانشناسی : 50
عربی تخصصی : 36
پاسخ تشریحی ها رو از کجا اوردی؟!
پاسخ تشريحي را فكر ميكنم بايد بخريد(احتمالا راه انديشه!)
الآن چاپ کردن؟!
چی میییییییییییییییییییییییی ییگی؟!
منم تقریبا همینجوری زدم با تفاوت اینکه عربی رو هم تقریبا متوسط زدم،کارنامه های پارسال رو که نیگا می کردم تو 30و40 هزار میشد...شمام با حرف های این دوستمون موافقید؟یعنی حدودا با این درصدها ممکنه رتبه 25 هزار بیاد؟یعنی میییییییییییییییشه؟
![]()
بابا دمتون گرم. راجب همه چی صحبت کردین فقط سوال من رو جواب ندادین.
کسی دبیرای خوب بعثت رو میشناسه؟
با اینکه کسی بهم نگفت تو چطوریو کنکورت چی شد خودم شروع می کنم که من از 1 تیر پارسال به قول یکی مثل تراکتور خوندم ( سیر صعودیم خیلی عالی بود) تا آخر بهمن که بهترین ترازه کانونم توی بهمن 7500 بود ولی به دلایلی 3 ماه درس نخوندم و حالا هم بد ترین نتیجه ممکنو میگیرم
جالبه پارسال خودم یه تاپیک زدم که 5 عامل شکست و 5 عامل موفقیت خودتونو بگید
و توی یه تاپیک دیگه به یه نفر گفتم اگه از اول مهر بخونی سال دیگه توی تاپیک شکست خورده هایی خودم که از تیر خوندم ...
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
فقط اینکه خیلی اعصابم خورده به 90 ها توصیم اینه که کنکور فقط از تیر خوندن نیست ادامش 1000 برابر مهمتره هیچ عاملی نباید متوقفتون کنه حتی 1 روز ، کنکور 5 ماهه آخرم بخونی ولی درست بخونی ( نه وسواس نه تنبلی ) موفق میشید .
مرسی.
عالی که نیست !
نمیدونم...هیچ رشته ای رو نمیشناسم!
فک میکردم بعد کنکور بتونم حدود رتبمو تشخیص بدم و بعدش متناسب با اون تحقیق کنم درباره رشته ها.
ولی الان...
راه اندیشه...1200 تومن کیوسک ها میفروشن.
نمیدونم چجوری انقدر سریع دادن بیرون!
خوب شما الان تو هر دوتا پستت گفتی دبیرای خوب!
دیگه درباره چیشون میخوای بدونی؟!
فک کنم همونیه که تو تبلیغاش میگه به نفرات برتر ماشین میده!نه؟!
من یکی از رفیقام اونجا رفت امسال...خیلی وقته ازش خبر ندارم(زیاد حال نمیکنم باهاش!).
اگه میخوای ازش بپرسم...
خوب بود تقریبا ...
65 درصد زدم من ...بقیه بچه ها هم راضی بودن کم و بیش ...نه که ریاضی فیزیک سخت بود این ساده تر جلوه می کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)