منظورت من که نیستمنه مثل یکی از دوستان که با 5 مهاجم و یک هافبک نفوذی بازی می کردباید حتما واقعیت رو در نظر بگیرید
ولی چه حالی میکنم با این 5 مهاجم
منظورت من که نیستمنه مثل یکی از دوستان که با 5 مهاجم و یک هافبک نفوذی بازی می کردباید حتما واقعیت رو در نظر بگیرید
ولی چه حالی میکنم با این 5 مهاجم
بایرن مونیخ کجاست تو چه لیگی هست میخوام ریبری رو بخرم
یه دریبل خیلی با حال نمی دونم کسی گفته بود یا نه : وقتی داری رو به جلو حرکت می کنی سریع چند بار دکمه جلو و عقب و پشت سر هم بزنی پا می کنه زیر تو میندازه جلو (ای حال میده) البته من با چند تا بازیکن امتحان کردم شد نمی دونم با همه مبیشه یا نه
با سلام اگر ممکنه لینک این پچ بزارید
لطفا يكي لينك دانلود فايل cv0f.img نسخه 1.2 رو براي PES2010 برام بذاره
ممنون
-------------
بایرن مونیخ کجاست تو چه لیگی هست میخوام ریبری رو بخرم
یه دریبل خیلی با حال نمی دونم کسی گفته بود یا نه : وقتی داری رو به جلو حرکت می کنی سریع چند بار دکمه جلو و عقب و پشت سر هم بزنی پا می کنه زیر تو میندازه جلو (ای حال میده) البته من با چند تا بازیکن امتحان کردم شد نمی دونم با همه مبیشه یا نه
اسم اون دريبل Scooping هستش سريع بايد يه دونه عقب و جلو بدي در هر مسير و زاويه اي كه حركت مي كني
تمام بازيكناني كه در قسمت Index كارت مربوط به Scooping رو دارن ميتونن اينكارو بكنن
بچه ها من از دیروز تاحالا نمیدونم چه مشکلی پیش اومده وقتی توو مسترلیگ میرم توو قسمت اسکات لیست بازی ارور میده و از بازی خارج میششه!!!! علتش چی میتونه باشه؟ فایلی چیزیرو باید دانلود کنم تا درست شه؟!
[QUOTE=ebibarati;4606712]بایرن مونیخ کجاست تو چه لیگی هست میخوام ریبری رو بخرم
نیست بایرن اگه پچ نصب کنی ولی احتمالا یکی از تیم های خام Other B رو ویرایش کرده باشن
[QUOTE=Дttractive ζ;4606992]لطفا يكي لينك دانلود فايل cv0f.img نسخه 1.2 رو براي PES2010 برام بذاره
ممنون
صفحه 900 پست 9000 ام همین تاپیک
ای بابا
هیچکس تو اینجا نمی تونه سخت کننده بازی که تست شده باشه به ما بده
به خدا صد دفعه گفتم
ممنون آرمين جان اما اونجا پچ 1.3 بود
من فايل cv0f مربوط به 1.2 رو ميخوام
1.2 نقل و انتقالات رو درست مي كرد
اگر هیچ patch دانلود نکردی حتما بایرن مونیخ رو نداری چون اصلا لیگ آلمان نداره.ولی بیشتر patch های این بازیو اگر دانلود کنی توشون لیگ آلمان هست و راحت میتونی ریبری رو بخری.ولی حالا چون باشگاه نداره باید منتظر بشی که بره توی Youth team تیم های دیگه و سنش بشه17 سال و بعد بخریشبایرن مونیخ کجاست تو چه لیگی هست میخوام ریبری رو بخرم
نه منظورم یه نفر دیگه بود که یک سیستم عجیب برای رئال گذاشته بود.بازم میگم شما نباید حتما همه بازیکنان مورد علاقتون رو توی یه تیم داشته باشید.میتونید با چند تا تیم مسترلیگ رو برید تا این جوری هر دفعه با بازیکنان مختلفی بازی کنید.من خودم با خیلی تیم ها رفتم و واقعا دیگه مثل قبل برام جذابیت نداره چون حتی با تیم های مثل اودینزه و بوردو تونستم همه جام ها رو ببرم و دیگه انگیزه زیادی ندارم.راستی یکی دوستان قبلا می گفت که میتونه با برنامه نویسی یه تغییراتی توی مسترلیگ بده که جذابتر شه مثلا پیشرفت بازیکنان به صورت واقعی باشه و مثلا چیزی مثل سرعت که ذاتی هست یک دفع 15 تا بهش اضافه نشه.من یادم نمیاد اسم دوستمون چی بود ولی اگر مثلا بتونه کاری کنه که بازیکنان مثل فوتبال واقعی بیشتر مصدوم بشن خیلی خوب میشه چون شما مثلا تیم های بزرگ رو در واقعیت ببینید در طول فصل شاید بازیکنان مصدوم زیادی داشته باشندمثلا تیمی مثل آرسنال هر سال چند بازیکن بزرگش مصدوم میشن.منظورت من که نیستمولی چه حالی میکنم با این 5 مهاجم
امسال کنامی به جای PES اسم بازی رو میزاشت NFL بهتر بود...با این داوریش...میزنه پای بازیکن از شص ناحیه قلم میکنه هیچی به هیچی انگار نه انگار که خطایی شده. داوری Wining Eleleven 1 از این بهتر بود.
Last edited by ashe; 25-01-2010 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)