تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 962 از 4751 اولاول ... 4628629129529589599609619629639649659669721012106214621962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,611 به 9,620 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان گرامی!

3 هزار تومانی که تا به حال به عنوان آبونمان مخابرات پرداخت می کردید غیرقانونی بوده
    طبق این خبری که لینکش را اینجا گذاشته ام پرداخت آبونمان تاکنون غیرقانونی بوده و از این پس نباید ما زیر بار این مبلغ برویم چونکه دستگاه قضایی نیز حکمش را صادر کرده و از تاریخ اول شهریور پرداخت آبونمان مخابرات غیرقانونی است[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا دوستان اطلاع رسانی کنید و به بقیه نیز خبر دهید و با شاتل تماس بگیرید

رسانه شمایید!

2. 2 کاربر از vahid800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه کارتهایی هستند که رو PCI مادریرد نصب میشه سه جهار تا ورودی USB2 داره ....اونا بدردت نمیخوره؟؟؟
    بله بله احتمال زیاد اینا جواب میده. باید یه تحقیقی بکنم. ممنون از راهنماییت.
    اگر بشه خیلی راحتترم. چون بخاطر کندی usb1.1 از حافظه های فلش هم نمی تونم استفاده کنم و مجبورم اطلاعاتمو با dvd-rw جابجا میکنم.

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان گرامی!

3 هزار تومانی که تا به حال به عنوان آبونمان مخابرات پرداخت می کردید غیرقانونی بوده
    طبق این خبری که لینکش را اینجا گذاشته ام پرداخت آبونمان تاکنون غیرقانونی بوده و از این پس نباید ما زیر بار این مبلغ برویم چونکه دستگاه قضایی نیز حکمش را صادر کرده و از تاریخ اول شهریور پرداخت آبونمان مخابرات غیرقانونی است[
    کد:

رسانه شمایید!
    فکر کنم این خبر فقط مال تهران و مربوط به یه شرکت میشه....

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله بله احتمال زیاد اینا جواب میده. باید یه تحقیقی بکنم. ممنون از راهنماییت.
    اگر بشه خیلی راحتترم. چون بخاطر کندی usb1.1 از حافظه های فلش هم نمی تونم استفاده کنم و مجبورم اطلاعاتمو با dvd-rw جابجا میکنم.
    من یه بار این کارت رو یه جایی دیدم ولی چون خود مادربردم هاب USB داشت زیاد بهش توجه نکردم ولی شما یه تحقیقی بکن....

6. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان گرامی!

کد:

رسانه شمایید!
    الان حدود یک ساله که آبونمان مخابرات به هزار تومان کاهش پیدا کرده اما همچنان 3 تومن میگیرن.
    با زنگ زدن به شاتل و شکایت و اینجور چیزام نتیجه ای نمیتونید بگیرید چون توی این مملکت چیزی که به جایی نمیرسه فریاده!
    چند هزار میلیارد تومن ودیعه مردم دست مخابراته خیلی راحت اونا رو بالا کشیده و به مردم برنمیگردونه. قبض موبایل 30 تومن به بالات رو هم ندی سریع قطعش میکنن انگار نه انگار که 290 تومن ودیعه ریختی تو گلوشون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان حدود یک ساله که آبونمان مخابرات به هزار تومان کاهش پیدا کرده اما همچنان 3 تومن میگیرن.
    با زنگ زدن به شاتل و شکایت و اینجور چیزام نتیجه ای نمیتونید بگیرید چون توی این مملکت چیزی که به جایی نمیرسه فریاده!
    چند هزار میلیارد تومن ودیعه مردم دست مخابراته خیلی راحت اونا رو بالا کشیده و به مردم برنمیگردونه. قبض موبایل 30 تومن به بالات رو هم ندی سریع قطعش میکنن انگار نه انگار که 290 تومن ودیعه ریختی تو گلوشون.
    همان طور که در متن این خبر آمده این بار ظاهراً قضیه جدی است. قبلاً مخابرات زیر بار شکایات نمی رفته اما الان دستگاه قضایی حکم داده و با دخالت وزیر ارتباطات این قضیه از اول شهریور اجرایی شده به عبارت دیگر پرداخت هزینه آبونمان از این پس کاملاً غیرقانونی و پول زور است
    Last edited by vahid800; 25-08-2009 at 16:31.

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه بار این کارت رو یه جایی دیدم ولی چون خود مادربردم هاب USB داشت زیاد بهش توجه نکردم ولی شما یه تحقیقی بکن....
    راستشو بخوای الان یادم اومد چند روز پیش که رفته بودم پاساژ ایران آداپتور وایرلس برای pc م بگیرم از این کارتا پشت ویترین یه مغازه دیدم قیمتشم 5 تومن بود. جالبه که همون موقع به خودم گفتم اینا اصلا به چه دری میخوره! هر کی بخواد میره یه هاب میگیره الکی یه pci رو اشغال نمیکنه! اما حالا که شما گوشزد کردی فکر کردم و دیدم به احتمال قوی سرعت این usb ها در حد ورژن 2 باشه چون پهنای باند pci خیلی بیشتر از usb1.1 هست.

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام . من الان 24 ساعته که چراغ ppp یا همون چراغ نشان دهنده برقرای adsl چشمک می زنه و نمی تونم وصل شم اینترنت . چکار کنم ؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

دوستان سلام . من الان 24 ساعته که چراغ ppp یا همون چراغ نشان دهنده برقرای adsl چشمک می زنه و نمی تونم وصل شم اینترنت . چکار کنم ؟
    با پشتیبانی مطرح کردی؟! ببینی نویز خط چنده؟!
    با اسپلیتر و بدون اسپلیتر چک کن.
    سیم کشی ساختمان را چک کن...

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با پشتیبانی مطرح کردی؟! ببینی نویز خط چنده؟!
    با اسپلیتر و بدون اسپلیتر چک کن.
    سیم کشی ساختمان را چک کن...
    پشتیبانی که اصلا جواب نمی ده . دیروز و امروز دوبار میل زدم دریغ از یک جواب ساده ..

هم با اسپلیتر و هم بدون اون چک کردم متاسفانه جواب نداد ... نویز خط رو چجوری متوجه شم ؟

سیم کشی ساختمان هم مشکلی ندارد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •