سلام من می خواستم اینترنتو بین لب تاپ و پی سی share کنم!لب تاپ از طریق لن و پی سی با usd وصل بشه!
اگه قدم به قدم توضیح بدین ممنون میشم!![]()
سلام من می خواستم اینترنتو بین لب تاپ و پی سی share کنم!لب تاپ از طریق لن و پی سی با usd وصل بشه!
اگه قدم به قدم توضیح بدین ممنون میشم!![]()
با سلام
دوست عزيزم ابتدا شما بايد داخل كنسول مودم بشيد
192.168.1.1 و يوزر و پسورد admin رو بزنيد
سپس به قسمت Wan تنظيمات مودمتون بريد
حالا اينجا يه كانكشن از نوع pppoe بسازيد
pppoe حالتي هست كه با روشن كردن مودم شما به اينترنت دست پيدا ميكنيد و ديگه نيازي نيست كانكشني از توي ويندوز اجرا كنيد و به اينترنت وصل بشيد
سپس يوزر و پسوردي كه شركت براي اينترنتتون داده رو وارد كنيد
VCI رو با مقدار 35 مقداري دهي كنيد و سپس apply و مودم رو ريستارت كنيد
سپس كابل لن رو به لپ تاپ و يو اس بي رو به پي سي بزنيد
براي پي سي كه از طريق usb وصل ميكنيد بايد درايورش رو هم توي ويندوز نصب كنيد تا بشناسه مودم رو
سپس با روشن كردن مودم شما در دو رايانه خود اينترنت داريد و ميتونيد همزمان استفاده كنيد
موفق باشيد.
سلام اگه کسی هست لطفا جواب بده ممنون
با سلام
دوست عزيزم ابتدا شما بايد داخل كنسول مودم بشيد
توي مرورگرتون 192.168.1.1 و يوزر و پسورد admin رو بزنيد
سپس به قسمت Wan تنظيمات مودمتون بريد
حالا اينجا يه كانكشن از نوع pppoe بسازيد
pppoe حالتي هست كه با روشن كردن مودم شما به اينترنت دست پيدا ميكنيد و ديگه نيازي نيست كانكشني از توي ويندوز اجرا كنيد و به اينترنت وصل بشيد
سپس يوزر و پسوردي كه شركت براي اينترنتتون داده رو وارد كنيد
VCI رو با مقدار 35 مقداري دهي كنيد و سپس apply و مودم رو ريستارت كنيد
اين از كانكشنتون
سوال 2: مودم alfex رو پيشنهاد ميكنم
60 تومن قيمتشه و وايرلس هم هست و چهار پورت لن هم داره
سوال 3: فرقي نداره - چه XP چه 7 همينه تنظيمات
موفق باشيد.
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
با سلام
دوست عزيزم سوالتون رو بفرماييد تا ما و دوستان جواب بديم
موفق باشيد.
[QUOTE=joe_satriani;5397430]
{connecting through wanminiport{pppoE
valid va unvalid سوالم اینه
ADSL ip valide??
با سلام
دوست عزيزم متوجه نشدم از سوالتون!
مفهوم valid و invalid بودن آي پي منظورتون هست چيه/؟؟
موفق باشيد.
سلام کاکا جان ، امیدوارم شما دکتر نباشید ، وگرنه با این اختصاری نوشتن تون ، بیمارا همشون زجرکش میشن . . .
اگه منظورتون تفاوت بین اینهاست. باید بگم وقتی به اینترنت وصل میشی ، ISP به شما یه IP اختصاص میده.
1) اگه موقع خرید سرویس درخواست Valid Ip (که بهش Static IP هم گفته میشه) رو بدین ، ISP بهتون یه IP اختصاصی میده که هیچ وقت تو اینترنت آدرستون عوض نشه. این برای شرکت ها یا افرادی که وب سایت های خاص رو کنترل میکنن خیلی مهمه.
2) ولی اگه Unvalid بخواید ، هر وقت به اینترنت وصل میشی ، ISP اولین IP خالی رو به شما اختصاص میدهو در بسیاری مواقع (مخصوصا تو ایران) که ISP با کمبود IP مواجه میشه ، میتونه تا 4 تا کاربر رو روی یک IP بندازه که این روی کیفیت اینترنت کاربرها تاثیر میذاره.
سلام
پس چرا ISP که من ازش گرفتم نوشته بود IP Valid به صورت متغیر (DYNAMIC) ??
الان سیستم من از طریق lan وصله و لب تاپ با usb قبلا یه نفر تنظیم کرده گفت تنظیمتش رو مثل کافی نت کردم یهنی وقتی سیستم روشن میشه کانکت میشم!حالا بازم لازمه اون تمظیمات رو انجم بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)