دوست من به روش دستی در تنظیمات کاسپر تیک آپدیت و کپی آپدیت رو بزنی تا هنگام آپدیت کاسپر از فایل های آپدیت هم یه کپی در پوشه تعیین شده قرار بده که اینکار زمان زیادی هم داره
من فکر کنم از آپدیت های آفلاین استفاده کنی بهتر باشه برات
دوست من به روش دستی در تنظیمات کاسپر تیک آپدیت و کپی آپدیت رو بزنی تا هنگام آپدیت کاسپر از فایل های آپدیت هم یه کپی در پوشه تعیین شده قرار بده که اینکار زمان زیادی هم داره
من فکر کنم از آپدیت های آفلاین استفاده کنی بهتر باشه برات
سلام به همگی
ساعت 3.5 نیم شبه و من تو شک و تردید میان انتخاب دو گزینه
من قبلا بیت دیفندر داشتم که بلوکه شد الان میخام یه حال اساسی به سیستم بدم
اولا که حجم اینترنتم تموم شده و تنها راه استفاده از اینترنت هم همین شبانه هست که به دلیل بودن در فصل امتحانات نمیتونم شبها بیدار بمونم/
چند تا سوال دارم از حضور شریفتون که خواهشا اگه میشه جواب منو بدین
1.نسخه اینترنت با انتی ویروس در تمامی محصولات امنیتی من جمله همین کسپر عزیز چیه؟کدومش بهتر و کاملتره؟در ضورتی که حجم هر دو به یه میزان هست.
2.غیر از ویروس ها کدام نسخه توانایی مقابله و پاک کردن کرم و تروجان ها رو داره؟مخصوصا این کرم ها و تروجان هایی و ویروس هایی که رو فلش شایع هستند؟مثلا ویروس newfolder.exe رو میتونه راحت بگیره یا ...؟
3.اپدیت افلاین هم داره (نسخه 2012)؟اخه میخوام به یکی این نرم افزار رو بدم که امکان اپدیت کردن رو نداره.ولی خودم میتونم اپدیت کنم
4.خداییش اینو بدون تعصب پاسخ بدید :به نظر شما کسپر 2012 بهتره یا کومودو؟
اگه میشه با جزیییات مقایسه کنید چونکه تو تاپیک مقابل هم خواهم گذاشت برای رسیدن به نتیجه بهتر و دلایل موجه تر.
شرمنده این همه سوال پرسیدم
ممنون
Last edited by yashgin128; 12-06-2011 at 02:41.
چه قشنگ شده دارم دانلودش میکنم
راستی کپی آپدیتهای 2011 رو بردارم میخوره به 2012 ؟
ممنون
برای لایسنس شما از فایلی استفاده کردی که 337 روز اعتبار داره اگه لینک دانلودش رو داری لطفا بزارین
این کلید های فعلی اکثرا 1 روزه هستن من بعد از آبدیت و کلی گشتن یه لایسنز 5 روزه دارم
از همون ابتدا WIN روش نصب کنم..
یا نیازی به SETTING تویLINUX هم هست..؟
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیومدی بگی با چه لایسنزی اکتیو کردی برنامه رو ما منتظر هستیم؟
با عرض شرمندگی باید بگم به آدرس عکس توجه کنید
و اینکه لطفا بگید چطوری میتونم کی رو وارد کنم من اینترنت رو قطع کردم و روی تریال زدم ولی همینطوری داشت سرچ میزد و اتفاقی نیفتاد منم کنسل کردم آیا روش دیگه ای داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
سلام
ببخشید یک مشکل تو نسخه 2011 کاسپر اگه با سیستم هر کاری میکیردم کاسپر نشون میداد مثلا اگه میل رو باز میکردیم آیکون کاسپر مثل یک قلب میتپید و عکس یک نامه روش نمایش داده میشد ولی این نسخه 2012 انجوری نیست راهی هست که نمایش بده
مشکل بعدی هم این هست که در نسخه قبلی اگه لینکی رو دانلود میکردیم در اول دانلود لینک رو استوپ میکردیم کاسر نشون میداد که لینک پسورد داره یا نه ولی این نسخه ...
ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر ....
سلام
بچه ها من لايسنس واسه كسپر 2011 خريده بودم و حدود 200 روز ديگه اعتبار داره . آيا ميشه همون سريال نامبر رو براي كسپر 2012 هم وارد كنم ؟
بله کار می کنه.
----------------------------------
دوستان من کسپر 2012 رو نصب کردم اما قبلش 2011 رو پاک نکرده بودم ... چند ساعت پیش یکمی ویندوز خراب شد و فکر کنم ریستور کرد به چند روزه قبل . حالا یه کسپر 2011 میشناسه که فایل پاک کردنش رو پیدا نمی کنه و پاک نمیشه , کسپر جدید رو هم می گه تا قبلی پاک نشه نصب نمی کنم . چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)