کانکشن من قیمت گرفتم پک کامل نصب 220!
کانکشن من قیمت گرفتم پک کامل نصب 220!
پك كاملش شامل چي هست دوست عزيز ؟کانکشن من قیمت گرفتم پک کامل نصب 220!
من كلا يه سيم 5 متري ديدم همين ... دقيقا هميني كه تو شكل زير هستش :
يعني اين 220 هزار تومن پولش هست ؟
در مورد گيج سيم و بقيه چيزا توضيح نداديد ... و اينكه اين اكسسوري فرقي داره سيستم تا سيستم يا خير ...؟!؟
سلام خدمت دوستان
من طبق راهنمایی اساتید قصد خرید 8019 رو دارم ولی چندجا رفتم دیدم در جعبه بازه و هیچ پلمپی نداشت
میخواستم ببینم مگه شرکت نت الکترونیک در جعبه رو پلمپ نمیکنه؟
سلام. ساب ووفر هم نیاز دارید؟[/QUOTE]
سلام
اره ساب ووفر هم ميخام
سيستم كيفيتي باشه بهتره تا قدرتي
البته اينجور كه دوستمون گفتن با اين بودجه نميشه يك سيستم درستو درمون بست درسته؟
اول از همه راجع به گیج! یه مقیاس امریکایی برای سنجش قطر سیم هست! بسته به تعداد کانال آمپ گیج های مختلف مورد استفاده قرار می گیره!
پک کامل گیج 4 هم 220تومنه! یعنی هم اون سیمی که عکسشو گذاشتی که اسمش rca هست و برای اتصال پخش به آمپ به کار میره! هم جز اون سیم گیج 4 برای اتصال سیم مثبت آمپ به باتری و اتصال منفی آمپ به بدنه! همینطور سیم گیج 12 یا 14 برای اتصال باند ها به آمپلیقایر! اکسسوری اگه جنس خوب بگیریرد می تونین بعدا هم استفاده کنید یا ایشالا ماشین بهتر گرفتین دیگه پول اکسسوری جدید ندید و از همین استفاده کنید. اکسسوری ها به هر سیستمی می خورند فرقی نداره برند چی باشه
منم خریدم پلمپ نداشت ... درضمن روکش چسبیده به lcd هم نداره ... حالا نمیدونم مشکل داره یا نه دیگه !!سلام خدمت دوستان
من طبق راهنمایی اساتید قصد خرید 8019 رو دارم ولی چندجا رفتم دیدم در جعبه بازه و هیچ پلمپی نداشت
میخواستم ببینم مگه شرکت نت الکترونیک در جعبه رو پلمپ نمیکنه؟
خیلی ممنون دوست عزیز توضیح مختصر و مفیدی بود ...اول از همه راجع به گیج! یه مقیاس امریکایی برای سنجش قطر سیم هست! بسته به تعداد کانال آمپ گیج های مختلف مورد استفاده قرار می گیره!
پک کامل گیج 4 هم 220تومنه! یعنی هم اون سیمی که عکسشو گذاشتی که اسمش rca هست و برای اتصال پخش به آمپ به کار میره! هم جز اون سیم گیج 4 برای اتصال سیم مثبت آمپ به باتری و اتصال منفی آمپ به بدنه! همینطور سیم گیج 12 یا 14 برای اتصال باند ها به آمپلیقایر! اکسسوری اگه جنس خوب بگیریرد می تونین بعدا هم استفاده کنید یا ایشالا ماشین بهتر گرفتین دیگه پول اکسسوری جدید ندید و از همین استفاده کنید. اکسسوری ها به هر سیستمی می خورند فرقی نداره برند چی باشه
کابل برقش فک نکنم زیاد مهم باشه اما به جز rca که توضیح دادید کابل اتصال امپلی به باند رو هم باید بگیرم مهم باید باشه...
سرش به کامپوننت ها لحیم میشه درسته ؟ (چون کامپی که دارمو دیدم فیش یا سوکت نمیخورد جای لحیم شدن گذاشتن فقط !)
گیج چند بگیرم اتصال امپ به کامپ رو ؟
خواهش می کنم! کابل برق گیجش مهمه اما لزوما نمی خواد از برند خاصی باشه! من ساند استفاده می کنم راضیم ! اما rca مهمه! استادمون آقا حمید گلیدن سراغ داره کیفیتش عالیه! ئدرکل مانستر نگیر چون تقلبیش خیلی زیاد شده. اگه جای لحیم داره که خوب همون اطلاعاتی ندارم راجع به اون قضیه! اتصال آمپ به کامپ هم قیمتی نداره متری 5-9 بسته به نوع و مارکش هست!
سلام لطفا کمک کنید کدوم مدل 7016 و 8019 kiv700 از بین اینا انتخاب کنم البته بودجه 5.000.000 ریال دارم در ضمن لطفا قیمت هاشون بگین من از تبریز تهیه می کنم
کامپوننت چی بخرم و امپلی فایر ؟
سلام دوستان
ببخشید من یک سری اطلاعات رابه دستگاهای بنام CAR PCمیخام
ایا اینا واسه سواری های خاصی هست و یا میشه رو هر ماشینی نصب کرد..چون این یک ماکامپیوتر هست پس میشه کارت صدای خوب براش نصب کرد که کیفیت خوب تو خروجی (علاو بر استاندارد های صدا)؟
سلام.
نگو ماشین به این گلیبه این ارزونی
آره محمد بهتره از فکر SPL بیائی بیرون. دو تا RS12 چیکار بکنه.
کوچیکتم محمد جان.این حرفها چیه استاد کجا بود.من خیلی کمتر از اونی هستم که بتونم در مقام استادی قرار بگیرم.حالا حالا باید یاد بگیرم و بیاموزم.اینجا هم فقط از روی عشق و علاقه ای که دارم میام و خدمت کردن به دوستان رو جزو افتخاراتم میدونم.
تماس گرفته بودی؟نه اصلا شمارتون نیافتده بود؟
گلم اسپیکر نونش رو از آمپلیفایر قرض میگیره،پس آمپلیفایر خوب میتونه کیفیت خوب هم به شما بده.چقدر میخواهید هزینه کنید؟آمپ دو کانال یا چهار کانال؟
اکسسوری جزو واجبات سیستمه. همیشه بنده روش تائکید داشتم.منتها کمتر دوستان بهش اهمیت میدن البته اکسسوری خوب قیمتش بالا هست و چون دیگر قطعات نیز دارای قیمت بالا میباشند لذا اکسسوری در گوشه عزلت مینشینه.
کانکشن اورجینال اکسسوریهای خوبی رو تولید میکنه.این شرکت زیر مجموعه کمپانیه الترومدیا هستش.
برند گلیدن دو مدل کابل RCA تولید میکنه.
1-سری ECO که سری High Performance هستش و قیمتش 50 تومن هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سری Zero که سری Hi End هست و دارای کیفیت بسیار بالا میباشد.قیمتش 110،000 تومن هست
بله البته اورجینالش
خیر هیچ پخشی از هیچ برندی پلمب نیست.
بودجه؟
من کامپوننتMX165Plus رو پیشنهاد میکنم.
آمپلیفایر هم ML75.4
تو زمینه سیستم صوتی هست؟!من تا به حال نشنیدم.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)