تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 962 از 2365 اولاول ... 4628629129529589599609619629639649659669721012106214621962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,611 به 9,620 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان يه سوال داشتم اين اكسسوري سيستم تا سيستم فرق ميكنه ؟
    اكسسوري جز كابل اتصال امپ به باند و ... هست ؟ به جز اون كابل ديگه اي هم استفاده ميشه واسه نصب ؟ ( كابل برق كه واسه امپ مياد چي اونم مهم هستش ؟)
    ميشه يه توضيح مختصر بديد ؟ ( آخه سيستم رو نبستم ميخوام اينم بگيرم يارو كه ميخواد سيستم رو جمع كنه كابل آشغال نندازه بهمون كلي ام پولشو بگيره !)
    راستي اين گيج سيم رو هم بگيد ممنون ميشم ...

ميخوام براي امپ سوني GTR4A و كامپ هرتز 165esk يه اكسسوري connection بگيرم خوب هست ؟؟
    اين مدلشو :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قيمتش حدود چند هست ؟ مشكلي با اين سيستم نداره كه ؟
    کانکشن من قیمت گرفتم پک کامل نصب 220!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کانکشن من قیمت گرفتم پک کامل نصب 220!
    پك كاملش شامل چي هست دوست عزيز ؟

من كلا يه سيم 5 متري ديدم همين ... دقيقا هميني كه تو شكل زير هستش :

يعني اين 220 هزار تومن پولش هست ؟
    در مورد گيج سيم و بقيه چيزا توضيح نداديد ... و اينكه اين اكسسوري فرقي داره سيستم تا سيستم يا خير ...‌؟!؟

داره خودمونی میشه nima.g22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من طبق راهنمایی اساتید قصد خرید 8019 رو دارم ولی چندجا رفتم دیدم در جعبه بازه و هیچ پلمپی نداشت

میخواستم ببینم مگه شرکت نت الکترونیک در جعبه رو پلمپ نمیکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام. ساب ووفر هم نیاز دارید؟[/QUOTE]

سلام
    اره ساب ووفر هم ميخام
    سيستم كيفيتي باشه بهتره تا قدرتي
    البته اينجور كه دوستمون گفتن با اين بودجه نميشه يك سيستم درستو درمون بست درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پك كاملش شامل چي هست دوست عزيز ؟

من كلا يه سيم 5 متري ديدم همين ... دقيقا هميني كه تو شكل زير هستش :

يعني اين 220 هزار تومن پولش هست ؟
    در مورد گيج سيم و بقيه چيزا توضيح نداديد ... و اينكه اين اكسسوري فرقي داره سيستم تا سيستم يا خير ...‌؟!؟
    اول از همه راجع به گیج! یه مقیاس امریکایی برای سنجش قطر سیم هست! بسته به تعداد کانال آمپ گیج های مختلف مورد استفاده قرار می گیره!
    پک کامل گیج 4 هم 220تومنه! یعنی هم اون سیمی که عکسشو گذاشتی که اسمش rca هست و برای اتصال پخش به آمپ به کار میره! هم جز اون سیم گیج 4 برای اتصال سیم مثبت آمپ به باتری و اتصال منفی آمپ به بدنه! همینطور سیم گیج 12 یا 14 برای اتصال باند ها به آمپلیقایر! اکسسوری اگه جنس خوب بگیریرد می تونین بعدا هم استفاده کنید یا ایشالا ماشین بهتر گرفتین دیگه پول اکسسوری جدید ندید و از همین استفاده کنید. اکسسوری ها به هر سیستمی می خورند فرقی نداره برند چی باشه

6. این کاربر از spz2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

3FX

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من طبق راهنمایی اساتید قصد خرید 8019 رو دارم ولی چندجا رفتم دیدم در جعبه بازه و هیچ پلمپی نداشت

منم خریدم پلمپ نداشت ... درضمن روکش چسبیده به lcd هم نداره ... حالا نمیدونم مشکل داره یا نه دیگه !!
    اول از همه راجع به گیج! یه مقیاس امریکایی برای سنجش قطر سیم هست! بسته به تعداد کانال آمپ گیج های مختلف مورد استفاده قرار می گیره!
    پک کامل گیج 4 هم 220تومنه! یعنی هم اون سیمی که عکسشو گذاشتی که اسمش rca هست و برای اتصال پخش به آمپ به کار میره! هم جز اون سیم گیج 4 برای اتصال سیم مثبت آمپ به باتری و اتصال منفی آمپ به بدنه! همینطور سیم گیج 12 یا 14 برای اتصال باند ها به آمپلیقایر! اکسسوری اگه جنس خوب بگیریرد می تونین بعدا هم استفاده کنید یا ایشالا ماشین بهتر گرفتین دیگه پول اکسسوری جدید ندید و از همین استفاده کنید. اکسسوری ها به هر سیستمی می خورند فرقی نداره برند چی باشه
    خیلی ممنون دوست عزیز توضیح مختصر و مفیدی بود ...
    کابل برقش فک نکنم زیاد مهم باشه اما به جز rca که توضیح دادید کابل اتصال امپلی به باند رو هم باید بگیرم مهم باید باشه ...
    سرش به کامپوننت ها لحیم میشه درسته ؟ (چون کامپی که دارمو دیدم فیش یا سوکت نمیخورد جای لحیم شدن گذاشتن فقط !)
    گیج چند بگیرم اتصال امپ به کامپ رو ؟

8. 2 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز توضیح مختصر و مفیدی بود ...
    کابل برقش فک نکنم زیاد مهم باشه اما به جز rca که توضیح دادید کابل اتصال امپلی به باند رو هم باید بگیرم مهم باید باشه ...
    سرش به کامپوننت ها لحیم میشه درسته ؟ (چون کامپی که دارمو دیدم فیش یا سوکت نمیخورد جای لحیم شدن گذاشتن فقط !)
    گیج چند بگیرم اتصال امپ به کامپ رو ؟
    خواهش می کنم! کابل برق گیجش مهمه اما لزوما نمی خواد از برند خاصی باشه! من ساند استفاده می کنم راضیم ! اما rca مهمه! استادمون آقا حمید گلیدن سراغ داره کیفیتش عالیه! ئدرکل مانستر نگیر چون تقلبیش خیلی زیاد شده. اگه جای لحیم داره که خوب همون اطلاعاتی ندارم راجع به اون قضیه! اتصال آمپ به کامپ هم قیمتی نداره متری 5-9 بسته به نوع و مارکش هست!

10. 2 کاربر از spz2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه chartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سلام لطفا کمک کنید کدوم مدل 7016 و 8019 kiv700 از بین اینا انتخاب کنم البته بودجه 5.000.000 ریال دارم در ضمن لطفا قیمت هاشون بگین من از تبریز تهیه می کنم

کامپوننت چی بخرم و امپلی فایر ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید من یک سری اطلاعات رابه دستگاهای بنام CAR PCمیخام
    ایا اینا واسه سواری های خاصی هست و یا میشه رو هر ماشینی نصب کرد..چون این یک ماکامپیوتر هست پس میشه کارت صدای خوب براش نصب کرد که کیفیت خوب تو خروجی (علاو بر استاندارد های صدا)؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لعنت به این پراید!
    چاره ای نیست جز اینکه 1 گلیدن دیگه بگیرم و 2 تاشو بزارم رو تاقچه. دیگه اگه این نشه کل سیستممو میفروشم و سیستم بازی رو میبوسم میزارم کنار!
    با توجه به توضیحاتی که دادی کلی فکر کردم دیدم بهترین راه اینه:
    1 جفت Gladen rs12 رو میزارم رو تاقچه . 1 جفت mxc 609 رو تاقچه و یه Gladen 100 استیج جلو
    والسلام
    فقط میمونه آمپی که این گلیدن کوچولو هارو درایو کنه.
    فقط همه اینا بعد از خرید ماشین عملی میشه
    با این وضع آشفته ماشین موندم 2 دل . چند روز هم صبر کنیم ببینیم چی میشه.
    بازم ممنون
    سلام.
    نگو ماشین به این گلی به این ارزونی
    آره محمد بهتره از فکر SPL بیائی بیرون. دو تا RS12 چیکار بکنه.
    حمید جون داشتیم گلم؟ شما بزرگ ما هستی و باعث افتخار ما اگر هم گاهی اوقات نطقی میکنیم باعث جسارت نباشه عزیزم
    راستی دیروز هم تماس گرفتم رد تماس دادی دیگه بعدش نتونستم تماس بگیرم متاسفانه(دلیل=استخر)
    در مورد ماشین آرتور خیلی توضیح ریزبینانه و جالبی گفتی مخصوصا اون ترانس مشکوک به آمپر بالا
    محمد جان غم اس پی ال مخور که این ایام گذر خواهد کرد.راستی اومدم قم یادت باشه یه قرار بذاریم ببینیم همو.
    کوچیکتم محمد جان.این حرفها چیه استاد کجا بود.من خیلی کمتر از اونی هستم که بتونم در مقام استادی قرار بگیرم.حالا حالا باید یاد بگیرم و بیاموزم.اینجا هم فقط از روی عشق و علاقه ای که دارم میام و خدمت کردن به دوستان رو جزو افتخاراتم میدونم.
    تماس گرفته بودی؟نه اصلا شمارتون نیافتده بود؟
    سلام دوستان
    یه راهنمایی ازتون میخواستم
    من یه جفت باند 718 دارم پخشم هم pioneer DEH-P5000UB هست
    یه آمپیلی میخوام که با اینا هماهنگ باشه
    قصد اضافه کردن صاب هم ندارم
    زیاد نمیخوام خرج کنم فقط میخوام صدای بهتری داشته باشم
    ممنون میشم مدل و قیمت تقریبی رو بهم بگید
    با تشکر
    گلم اسپیکر نونش رو از آمپلیفایر قرض میگیره،پس آمپلیفایر خوب میتونه کیفیت خوب هم به شما بده.چقدر میخواهید هزینه کنید؟آمپ دو کانال یا چهار کانال؟
    دوستان يه سوال داشتم اين اكسسوري سيستم تا سيستم فرق ميكنه ؟
    اكسسوري جز كابل اتصال امپ به باند و ... هست ؟ به جز اون كابل ديگه اي هم استفاده ميشه واسه نصب ؟ ( كابل برق كه واسه امپ مياد چي اونم مهم هستش ؟)
    ميشه يه توضيح مختصر بديد ؟ ( آخه سيستم رو نبستم ميخوام اينم بگيرم يارو كه ميخواد سيستم رو جمع كنه كابل آشغال نندازه بهمون كلي ام پولشو بگيره !)
    راستي اين گيج سيم رو هم بگيد ممنون ميشم ...

ميخوام براي امپ سوني GTR4A و كامپ هرتز 165esk يه اكسسوري connection بگيرم خوب هست ؟؟
    اين مدلشو :

قيمتش حدود چند هست ؟ مشكلي با اين سيستم نداره كه ؟
    اکسسوری جزو واجبات سیستمه. همیشه بنده روش تائکید داشتم.منتها کمتر دوستان بهش اهمیت میدن البته اکسسوری خوب قیمتش بالا هست و چون دیگر قطعات نیز دارای قیمت بالا میباشند لذا اکسسوری در گوشه عزلت مینشینه.
    کانکشن اورجینال اکسسوریهای خوبی رو تولید میکنه.این شرکت زیر مجموعه کمپانیه الترومدیا هستش.
    برند گلیدن دو مدل کابل RCA تولید میکنه.
    1-سری ECO که سری High Performance هستش و قیمتش 50 تومن هست
    2- سری Zero که سری Hi End هست و دارای کیفیت بسیار بالا میباشد.قیمتش 110،000 تومن هست
    اکسسوری کانکشن یکی از بهترین و معتبرترین برندها در زمینه اکسسوری هست.
    بله البته اورجینالش
    سلام خدمت دوستان

خیر هیچ پخشی از هیچ برندی پلمب نیست.
    سلام لطفا کمک کنید کدوم مدل 7016 و 8019 kiv700 از بین اینا انتخاب کنم البته بودجه 5.000.000 ریال دارم در ضمن لطفا قیمت هاشون بگین من از تبریز تهیه می کنم
    8019 حدود 570 هست
    7016 حدود 490

کامپوننت چی بخرم و امپلی فایر ؟
    بودجه؟
    من کامپوننتMX165Plus رو پیشنهاد میکنم.
    آمپلیفایر هم ML75.4

سلام دوستان
    ببخشید من یک سری اطلاعات رابه دستگاهای بنام CAR PCمیخام
    ایا اینا واسه سواری های خاصی هست و یا میشه رو هر ماشینی نصب کرد..چون این یک ماکامپیوتر هست پس میشه کارت صدای خوب براش نصب کرد که کیفیت خوب تو خروجی (علاو بر استاندارد های صدا)؟
    تو زمینه سیستم صوتی هست؟!من تا به حال نشنیدم.

14. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •