تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 962 از 1126 اولاول ... 46286291295295895996096196296396496596697210121062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,611 به 9,620 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    هارد من با مشکل عجیبی مواجه شده
    گاهی اوقات هارد اکسترنال من خونده میشه و هیچ مشکلی نداره.گاهی اوقات هم بعد از روشن و خاموش کردن هارد و یا ری استارت کامپیوتر هارد دیگه خونده نمیشه و ارور فرمت کردن رو میده.
    قبلا با برنامه hdd Regenerator یه باز اسکن میکردم حتی اگر به انتهای اسکن هم نمیرسید باز هم مشکل هارد حل میشد ولی الان دیگه این کار هم فایده ای نداره.نکته جالبش اینجاست که گاهی اوقات هارد رو raw نشون میده و گاهی اوقات هم نه.
    میشه راهنمایی کنید که من چیکار کنم؟؟ قبلا یه بار به همچین مشکلی خورده بودم و هارد رو به صورت کامل فرمت کردم ولی دیگه نمیخوام این اتفاق بیافته.
    هارد من 1 ترابایت مدل AData NH03 هست و تقریبا 800 گیگ از آن پر هست.در ضمن با نرم افزار test Disk هم تست کردم ظاهرا درون برنامه مشکلی نداشت ولی بعد از ری استارت شدن باز هم چیزی درست نشده است.البته هارد رو به لب تاپ یا هر سیستم دیگری هم که میزنم باز هم همین مشکل هست

ممنون میشم کمکم کنید!

سلام دوست من
    اول از همه توصیه می کنم که حتما" از اطلاعات داخل هاردتون بک آپ تهیه کنید اگر نه بعید نیست بعدا" برای بازیابی اون ها مجبور بشوید مبلغ قابل توجهی پرداخت کنید.
    چندین مشکل می تونه برای این گونه هارددیسک های اکسترنال پیش بیاد
    1- گاها" در زمان قطع کردن هارد دوستان از دستور Safe to Remove Hardware یا Eject استفاده نمی کنند و هارد در زمان قطع ناگهانی منبع تغذیه ممکنه به خودش آسیب برسانید آن هم با نوشتن اشتباهی.
    2- خرابی در جداول ابتدایی هارددیسک ( بسبب تاخیر ) نیز می تواند مسبب از دست دادن پارتیشن شود . ممکن است گاهی اوقات بصورت RAW ظاهر شود و گاهی نیز بصورت UnAllocated بسته به مکان خرابی . نمی خواهم بگم که هارد بد سکتور دارد زیرا چیزی را که کابر عادی به عنوان بدسکتور فرض می کند می تواند بیش از ده تفسیر از هم جدا داشته باشد که کاربر نتیجه را بصورت بدسکتور می بیند. در کل شاید سکتوری و یا حتی بیتی ار داده های اختصاصی در زمان مناسب جوابگو نباشد و این تاخیر مسبب این ایرادات باشد و البته هیچ کدام از نرم افزار های عادی قادر به تشخیص این گونه کندی ها نمی باشد و باید از ابزارهای فوق پیشرفته مانند PC-3000 استفاده کرد. این گونه ابزار ها توانایی چک کردن زمان دستیابی به سکتور ها را در حالات مختلف خواندن ، نوشتن ، رندم و متوالی و.... را دارا می باشند.
    3- گاها" خرابی و یا حتی نوسانات فرکانسی نیز موجب این امر می گردد زیرا هارددیسک های اکسترنال عموما" یک رابط دارند که اطلاعات را Encrypt کرده و رایت می کند و درزمان خواندن آن ها را Decrypt می نماید و کوچکترین وقفه و یا اشتباه چه از لحاظ محاسباتی و یا چه از نظر خرابی در کابل های ارتباطی ( حتی کثیف بودن و یا خوب متصل نشدن ) و گاها" خرابی در مدارات الکترونیکی برد و یا رابط هارددیسک موجب این مشکل میشود.
    4- مورد چهارم که باید نگرانش باشید آن است که یک یا چند هد هارددیس شما ضعیف و یا گاها" از موقعیت خارج می شوند.
    5- خرابی هایی که نرم افزاری هستند حال حتی از طریق بدافزارها ( ویروس و..) .
    6- خرابی در ماژول های فرم ویر هارددیسک که موجب دیتکت نشدن هارددیسک و یا بسیار کند شدن آن می گردد که عملا دیگر هارددیسک اکسترنال را از کار می اندازد.
    7- گاها" در مواردی هارددیسک اکسترنال آمپری بیش از حد مجاز درگاه USB مصرف می کند و بعضی سیستم ها آن درگاه را بلاک می کنند. ( برای همین امر بعضی از کابل ها دو سر USB دارند. )

بهتر می دانم یک توضیح اجمالی در مورد هارددیسک های اکسترنال خدمتتان اراءه کنم
    A- به هیچ عنوان اطلاعات مهم خود را در هارددیسک اکسترنال نگه داری نفرمایید . برعکس تصور کاربران باید بگویم که درصد خرابی هارددیسک اکسترنال حد اقل چهار مرتبه بیش تر از هارددیسک اینترنال است. فقط اطلاعات دم دستی خود را و یا یک نسخه اضافی محض اطمینان را در اینگونه هارددیسک ها نگه داری نمایید.
    B- در بازار مشاهده می کنم گاها" هارددیسک هایی با عنوان ضد ضربه به کاربر فروخته می شود. این یک خیال خام است . بله بعضی از فقط بعضی از این گونه هارددیسک های اکسترنال کمی نسبت به شوک های شدید حرکتی مقاوم تر هستند توجه کنید کمی .
    C- هارددیسک های اکسترنال هر لحظه در معرض خطر زمین افتادن ، شوک شدید حرکتی ، شوک حاصل از نوسانات ولتاژی در هنگام اتصال و قطع اتصال به پورت یو اس بی ، از دست دان پسورد و یا دارا شدن پسورد بصورت تصادفی ، خرابی نرم افزاری و یا بدافزاری هستند پس با آنها با ملایمت برخورد نمایید.

موارد دیگری نیز هست که فکر نمی کنم به موضوع شما ارتباطی پدا کند و از آن ها چشم پوسی می کنم اما حتما توصیه می کنم هاردتان اگر گارانتی دارد آن را تعویض کنید ، اگر نه حتما به یک مرکز فوق تخصصی جهت تشخیص عیب مراجعه نمایید.

موفق باشید

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه مشکل عجیب پیدا کردم با هارد اکسترنالم که تقریبا 3 ماهه خریدمش (WD My Passport Ultra 1TB).
    توضیحات:
    نزدیک به نصف هارد پره. یه سری از فایلهامو بدون هیچ مشکلی و با بالاترین سرعت ممکن میتونم کپی کنم ولی یه سری دیگه رو وقتی میخوام از روی این هارد کپی کنم ابتدا سرعت کپی عادی هست ولی یهو بعد از چند ثانیه سرعت انتقال 0 و یا نزدیک به صفر میشه و یه جورایی انگار هارد، کِرَش میشه!
    با نرم افزار HD Tune Pro تست گرفتم نشون داد که یک بدسکتور داره.
    به کمک نرم افزار HDD Regenerator بدسکتور رفع شد (یعنی این برنامه گفت که یک بدسکتور پیدا و رفع شده)،
    اما مشکل هنوز حل نشده و HD Tune Pro هم نشون میده که هنوز بدسکتوره رفع نشده!

لطفا راهنماییم کنید اطلاعات مهمی روی این هارد دارم. چیکار کنم؟

دوست خوب من سلام

اگر مطمین هستید که هارددیسک شما بدسکتور دارد باید بگویم رفع کردن بدسکتور منطقی بوسیله نرم افزارها ممکن است ولی اگر بدسکتور منطفی و نرم افزاری نباشد بدون استفاده از دستورات ATA در مود ساتا و یا IDE کاری در حال حاظر غیر ممکن است.
    توجه کنید که هارددیسک های اکسترنال وسترن دیجیتال مریضی خاصی به نام کند شدن دارند که با ابزارهای تخصصی مانند PC-3000 قابل برطرف شدن است و ممکن است هارددیسک شما هم این مشکل را داشته باشد ، باید چک شود.
    ممکن است هارددیسک شما با یکی از هد های خواندن و نوشتن مشکل داشته باشد
    ممکن است در یک یا چند سیلندر خاص مشکل بدسکتور وجود داشته باشد.
    بهتر می بینم به یک مرکز فوق تخصصی تعمیرات مراجعه نمایید و در خواست چک شدن هارددیسک جهت پیدا شدن ایراد را بفرمایید. در این گونه کارگاه های تخصصی تمامی ماژول های فرم ویر تست خواهند شد و هارددیسک شما تبدیل به ساتا خواهد شد و تمامی سکتور ها نیز تست می گردند.

توجه نمایید قبل از ارسال هاردتان تا آنجا که ممکن است اطلاعات خود را استخراج نمایید.

موفق باشید

4. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون.با این تفاسیری که شما فرمودید با هیچ نرم افزاری نمیشه هارد رو درست کرد؟؟
    باید ببرم مراکز تعمیر هارد؟؟

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

دوست خوب من سلام

اگر مطمین هستید که هارددیسک شما بدسکتور دارد باید بگویم رفع کردن بدسکتور منطقی بوسیله نرم افزارها ممکن است ولی اگر بدسکتور منطفی و نرم افزاری نباشد بدون استفاده از دستورات ATA در مود ساتا و یا IDE کاری در حال حاظر غیر ممکن است.
    توجه کنید که هارددیسک های اکسترنال وسترن دیجیتال مریضی خاصی به نام کند شدن دارند که با ابزارهای تخصصی مانند PC-3000 قابل برطرف شدن است و ممکن است هارددیسک شما هم این مشکل را داشته باشد ، باید چک شود.
    ممکن است هارددیسک شما با یکی از هد های خواندن و نوشتن مشکل داشته باشد
    ممکن است در یک یا چند سیلندر خاص مشکل بدسکتور وجود داشته باشد.
    بهتر می بینم به یک مرکز فوق تخصصی تعمیرات مراجعه نمایید و در خواست چک شدن هارددیسک جهت پیدا شدن ایراد را بفرمایید. در این گونه کارگاه های تخصصی تمامی ماژول های فرم ویر تست خواهند شد و هارددیسک شما تبدیل به ساتا خواهد شد و تمامی سکتور ها نیز تست می گردند.

توجه نمایید قبل از ارسال هاردتان تا آنجا که ممکن است اطلاعات خود را استخراج نمایید.

موفق باشید
    بابت راهنماییتون سپاسگزارم. ولی من اطلاعات شخصی (فیلم و عکس و...) زیادی روی این هارد دارم و نمیتونم به این مراکز اعتماد کنم.
    با توجه به اینکه در زمینه ی امور کامپیوتری تازه کار نیستم آیا راهی هست که خودم بتونم انجامش بدم؟ مثلا این روش هایی که فرمودید (
    استفاده از دستورات ATA در مود ساتا و یا IDE ؛ و یا PC-3000
    ) جریان اینا چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید.
    بازم ممنونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

راستی هارد من اداپتوری هست و نوسان برق درگاه یو اس بی واسش مشکلی به وجود نمیاره

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من , دستکاری زیاد از نظر من منجر به خراب شدن بیشتر هارد شما و اطلاعتتان خواهد شد شما میتوانید با کانون بازیابی اطلاعات تماس بگیرید و وقت بگیرید که اطلاعات شما را در حضور خودتان و با خیال راحت بازیابی کنند.
    ------------
    ۰۲۱۶۶۴۷۹۵۸۰

9. 2 کاربر از TS.datarecovery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون.با این تفاسیری که شما فرمودید با هیچ نرم افزاری نمیشه هارد رو درست کرد؟؟
    سلام دوست من
    نه اینکه نمیشود درست کرد همونطوری که دوست خوبم گفتند گاها" زمان بیش از اندازه زیاد فشار آوردن و دستکاری بیش از حد به هارددیسک موجب خرابی بیشتر می شود پس اگر اطلاعات برایتان مهم است هارددیسک را به شخصی بسپارید که متخصص است و اگرنه می توانید خیلی کارها را خودتان انجام بدهید و ریسک آن را هم قبول کنید. منظور من فقط این است که خودتان خرابکاری بیشتری انجام ندهید و یا فرد غیر مسئولی مشکلی بیش از آنچه وجود دارد برایتان نیافریند.

موفق باشید.

11. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست من
    نه اینکه نمیشود درست کرد همونطوری که دوست خوبم گفتند گاها" زمان بیش از اندازه زیاد فشار آوردن و دستکاری بیش از حد به هارددیسک موجب خرابی بیشتر می شود پس اگر اطلاعات برایتان مهم است هارددیسک را به شخصی بسپارید که متخصص است و اگرنه می توانید خیلی کارها را خودتان انجام بدهید و ریسک آن را هم قبول کنید. منظور من فقط این است که خودتان خرابکاری بیشتری انجام ندهید و یا فرد غیر مسئولی مشکلی بیش از آنچه وجود دارد برایتان نیافریند.

موفق باشید.

13. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

بابت راهنماییتون سپاسگزارم. ولی من اطلاعات شخصی (فیلم و عکس و...) زیادی روی این هارد دارم و نمیتونم به این مراکز اعتماد کنم.
    با توجه به اینکه در زمینه ی امور کامپیوتری تازه کار نیستم آیا راهی هست که خودم بتونم انجامش بدم؟ مثلا این روش هایی که فرمودید (
    استفاده از دستورات ATA در مود ساتا و یا IDE ؛ و یا PC-3000
    ) جریان اینا چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید.
    بازم ممنونم.

سلام دوست من
    متاسفانه قیمت این ابزار ها بالا است و فکر نمی کنم برای یک هارددیسک ارزش خرید ابزاری به قیمت بالای بیست میلیون را داشته باشد.
    این دید را هم نداشته باشید که اینگونه مراکز قابل اطمینان نیستند.توجه کنید که مراکز حرفه ای بازیابی اطلاعات تحت نظر و کنترل ارگان های خاص هستند و این گونه مراکز بیشتر مراقب اطلاعات شما هستند تا حتی خود شما در ضمن اینکه میتوانید درخواست نمایید در تمام مراحل کار هارد از دید شما پنهان نشده و خودتان نیز هارد بانک برای تخلیه اطلاعات ارائه نمایید و تازه اینکه این گونه مراکز بازیابی اطلاعات از خداشون هم هست که هیچ اطلاعاتی برروی هاردهای بانکشان نباشد به چند دلیل
    اول اینکه سرعت کاربالاتر خواهد رفت ( زیرا باید یک بار اطلاعات را در بانک ذخیره کنند و دوباره همان اطلاعات را در هارددیسک بانک مشتری تخلیه کنند و بعد هم اطلاعات مشتری را از هارد بانک خود حذف نمایند که این سه برابر زمان را طولانی میکند) .
    دوم هم اینکه مسئولیت نگه داری اطلاعات را نخواهند داشت وقتی مستقیم به مشتری آن را تحویل میدهند .
    سوم از همه اینگونه مراکز زمان جستجو در میان اطلاعات مشتری را ندارند تا اطلاعات بد و خارج از عرف قوانین مملکت را حذف نمایند و اینگونه اطلاعات در بانک های اینگونه مراکز ممکن استت برایشان دردسر ساز نیز باشد.

بنابر این اگر مرکز تخصصی را یافتید که بیشتر از شما نترسد بدانید کاسه ای زیر نیمکاسه وجود دارد . خیالتان آسوده باشد که آنها اطلاعات را محفوظ تر از شما نگه داری میکنند.

در کل توصیه من به شما این است که اگر اطلاعات برایتان مهم است و نمی خواهید آن ها را به هر دلیلی از دست بدهید به یک مرکز معتبر مراجعه نمایید حتی می توانید از ارگان هایی مانند پلیس فتا و یا سندیکا ها استعلام بگیرید و بپرسید که آیا این مرکز مشکلی داشته یا نه آنها شما را به سمت بهترین مرکر راهنمایی خواهند کرد.

در آخر شاید خیلی ها با بی مسئولیتی راه هایی را ارائه کنند که فلان کار را انجام بدهید و یا ... برای من بیشتر این مسئله مهم است که شما را به این سمت هدایت کنم که چه ایراداتی می تواند وجود داشته باشد و هم توصیه های امنیتی برای شما داشته باشم. در کل می توانید به این پست مراجعه کنید و توصیه ها را مطالعه بفرمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرید.
    موفق باشید

15. 4 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آیا هاردم قابل تعمیره؟

با سلام توی این چند روز هاردم دو سه بار از کار افتاده و بعدی از مدتی دوباره شروع به کار کرده
    پاورم گرین 430 ای هست. فکر کنم مشکل از موتور هارده

Last edited by ak313; 19-12-2014 at 01:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •