مشکلی نداره باز می شه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکلی نداره باز می شه
سلام
میخواستم از دوستان بپرسم این سرعتای مختلفی که اندیشه میده (128 و 256 و 512 و ...) تو سرعت دانلود (شبانه یا روزانه) یا پینگ یا چیزای دیگه با هم فرقی میکنن؟ یا همه یکین؟!!
با تشکر![]()
الان یه تست کردم تو speed test سرعتم باید 120باشه ولی همون طوری که گفتم 20 هست
می خواستم منو یه راهنمایی کامل کنید ببینم مشکل از کجاست که سرعت دانلود که باید 120 باشه 20 هست
البته چند ثانیه اول تا 80 و 90 میره ولی سریع کم میشه میاد رو 18 تا 20
دوستان من با آقای ماهانیان صحبت کردم در مورد مشکل پینگ اندیشه
و ایشون برخلاف پشتیبانی که منو پیچونده بودند ،جواب دادن که مشکل به علت بسته شدن 2 تا از لینک های اندیشه از طرف شرکت مخابرات بوده و تا آخر هفته یحتمل حل میشه
مهم حل شدن هست چون من گفتم اندیشه کلاً بیخیال پینگ شده چون اینقدر کابر داره که پینگ بالا زیاد رو تعداد کاربراش تاثیر نمیذاره
پینگ که همشون باید یکی باشه
ولی من واسه خودمو میگم
128 محدود روزا 117 کیلوبایت و شبا 1 تا اواخر شب دقیقا 50 و اواخر میره رو 117 تا دوباره ساعت 1 شب دیگه
البته یه چندشب ساعت 1 تا 2 هم سرعت 117 بود!!!!!!!!!!!! که کلی دانلودیدم
نامحدود 128 سرعتش شب و روز 30 و 256 شب و روز 50 هستش البته 256 اولش که کانکت میشی تا 80 یا 90 هم میره بعد کم میشه
ممنون که پیگیری کردی و اطلاع دادی
دوست عزیز، سرعت اسمی شما همون 128 هست؛ حالا با توجه به پهنای باندی که مخابرات شهرستان شما داره، میزان پهنای باندی که ISP خریده، گروهی که شما را در آن قرار داده، و سیاست های ISP، ممکنه سرعت شما همان سرعت اسمی یا بیشتر از اون باشه.می خواستم منو یه راهنمایی کامل کنید ببینم مشکل از کجاست که سرعت دانلود که باید 120 باشه 20 هست
البته چند ثانیه اول تا 80 و 90 میره ولی سریع کم میشه میاد رو 18 تا 20
قبلا اندیشه برای شهرستان های مختلف (به جز رشت)، سرعت رو روی 572 می بست، و محدودیت خاصی هم اعمال نمی کرد، در نتیجه شما می تونستید در اکثر مواقع با یک اتصال 128، سرعتی در حدود 60 کیلوبایت بر ثانیه داشته باشید. جدیدا چند ماهی هست که اندیشه مجددا روی اتصال ها در شهرستان ها محدودیت اعمال میکنه، به طوری که با یک خط 128، شما همان سرعت اسمی 15 تا 16 کیلوبایت بر ثانیه را دارید. البته من از همه شهرستان ها خبر ندارم، شاید در بعضی شهرها این کار رو نکرده باشه. البته به نظر میاد که این محدودیت بیشتر برای کاربران 128 باشه، چون خودم که با سرویس 256 تست کردم، دیدم سرعتش به طور معمول 50 کیلوبایت هست، اما با تغییر به 128، سرعت 15 کیلوبایت میشه.
اینکه می بینید برخی کاربران اینجا صحبت از سرعت بالای 100 کیلوبایت می کنند، این مخصوص رشت هست. رشت هم زیرساخت مخابراتی بهتری داره، هم پهنای باند بیشتری داره، و هم اینکه رقابت بین ISP ها در این شهر شدیدتر هست. پس انتظار نداشته باشید که فعلا در شهرستان ها هم شما همچین سرعتی را برای اتصال های 128 یا 256 داشته باشید.
اگر در شهر شما، سایر کاربران با اتصال 128، سرعتی بالای 16 کیلوبایت دارند، می تونید در تنظیمات مودم خودتان بررسی کنید که اولا Line Rate شما چقدر هست، و ثانیا، در صفحه آمار، Attainable rate مربوط به Downstream شما چقدر هست. اولی سرعت فعلی اتصال مودم شما به ISP هست که همانطور که گفتم، در شهرستان ها معمولا 572 هست. دومی حداکثر سرعتی هست که با خط فعلی و مودم فعلی، شما می تونید داشته باشید؛ البته به شرطی که ISP پهنای باند کافی تامین کنه، و هیچ محدودیتی هم روی کاربران اعمال نکنه. اگر مقادیر این سرعت ها توسط مودم شما پایین گزارش میشه، پس مشکلی در خط یا مودم شما وجود داره. اگر مقادیر بالا هست، ولی سرعت شما همچنان پایین هست، دو حالت داره، یا همانطور که گفتم، سیاست ISP هست، یا اینکه ISP به مشترکانی مثل شما سرعت بالاتری ارائه میکنه، ولی شما در گروه مناسبی قرار ندارید، که در این صورت، ISP میتونه گروه شما را تغییر بده و با این کار باعث افزایش نسبی سرعت شما بشه.
تایید میشه
ولی مهم ثبات هست،چون این مدت که پینگ خراب بود هم بعضی اوقات خوب میشد و دوباره خراب میشد
------
پی نوشت: الان تکذیب میکنم چون خراب شد باز![]()
Last edited by foa.neh; 15-05-2011 at 21:39.
آقا شما سرعت دانلودتون شبا چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما بگید
نه فرق خاصی ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)