تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 962 از 2403 اولاول ... 4628629129529589599609619629639649659669721012106214621962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,611 به 9,620 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مخلص آقا سوسمار عزیز!
    خوبی!
    یه نکته خیلی جالب:
    من نمیتونم برم تو سایت shatel.ir
    ولی با چیز پی ان راحت میره!
    این خیلی مشکوکه! احتمالا کاره خوده اندیشست! نمیخواد مشترکاش برن شاتل!
    دوستانی که از اندیشه سرویس میگیرن لطفا یه تست کنن که میتونن تو این سایت برن یانه!
    ممنون!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکلی نداره باز می شه

2. 2 کاربر از vahid182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shayan_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    میخواستم از دوستان بپرسم این سرعتای مختلفی که اندیشه میده (128 و 256 و 512 و ...) تو سرعت دانلود (شبانه یا روزانه) یا پینگ یا چیزای دیگه با هم فرقی میکنن؟ یا همه یکین؟!!
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان یه تست کردم تو speed test سرعتم باید 120باشه ولی همون طوری که گفتم 20 هست

می خواستم منو یه راهنمایی کامل کنید ببینم مشکل از کجاست که سرعت دانلود که باید 120 باشه 20 هست
    البته چند ثانیه اول تا 80 و 90 میره ولی سریع کم میشه میاد رو 18 تا 20

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من با آقای ماهانیان صحبت کردم در مورد مشکل پینگ اندیشه
    و ایشون برخلاف پشتیبانی که منو پیچونده بودند ،جواب دادن که مشکل به علت بسته شدن 2 تا از لینک های اندیشه از طرف شرکت مخابرات بوده و تا آخر هفته یحتمل حل میشه
    مهم حل شدن هست چون من گفتم اندیشه کلاً بیخیال پینگ شده چون اینقدر کابر داره که پینگ بالا زیاد رو تعداد کاربراش تاثیر نمیذاره

6. 2 کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام
    میخواستم از دوستان بپرسم این سرعتای مختلفی که اندیشه میده (128 و 256 و 512 و ...) تو سرعت دانلود (شبانه یا روزانه) یا پینگ یا چیزای دیگه با هم فرقی میکنن؟ یا همه یکین؟!!
    با تشکر
    پینگ که همشون باید یکی باشه
    ولی من واسه خودمو میگم
    128 محدود روزا 117 کیلوبایت و شبا 1 تا اواخر شب دقیقا 50 و اواخر میره رو 117 تا دوباره ساعت 1 شب دیگه
    البته یه چندشب ساعت 1 تا 2 هم سرعت 117 بود!!!!!!!!!!!! که کلی دانلودیدم
    نامحدود 128 سرعتش شب و روز 30 و 256 شب و روز 50 هستش البته 256 اولش که کانکت میشی تا 80 یا 90 هم میره بعد کم میشه
    دوستان من با آقای ماهانیان صحبت کردم در مورد مشکل پینگ اندیشه
    و ایشون برخلاف پشتیبانی که منو پیچونده بودند ،جواب دادن که مشکل به علت بسته شدن 2 تا از لینک های اندیشه از طرف شرکت مخابرات بوده و تا آخر هفته یحتمل حل میشه
    مهم حل شدن هست چون من گفتم اندیشه کلاً بیخیال پینگ شده چون اینقدر کابر داره که پینگ بالا زیاد رو تعداد کاربراش تاثیر نمیذاره
    ممنون که پیگیری کردی و اطلاع دادی

8. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

می خواستم منو یه راهنمایی کامل کنید ببینم مشکل از کجاست که سرعت دانلود که باید 120 باشه 20 هست
    البته چند ثانیه اول تا 80 و 90 میره ولی سریع کم میشه میاد رو 18 تا 20
    دوست عزیز، سرعت اسمی شما همون 128 هست؛ حالا با توجه به پهنای باندی که مخابرات شهرستان شما داره، میزان پهنای باندی که ISP خریده، گروهی که شما را در آن قرار داده، و سیاست های ISP، ممکنه سرعت شما همان سرعت اسمی یا بیشتر از اون باشه.

قبلا اندیشه برای شهرستان های مختلف (به جز رشت)، سرعت رو روی 572 می بست، و محدودیت خاصی هم اعمال نمی کرد، در نتیجه شما می تونستید در اکثر مواقع با یک اتصال 128، سرعتی در حدود 60 کیلوبایت بر ثانیه داشته باشید. جدیدا چند ماهی هست که اندیشه مجددا روی اتصال ها در شهرستان ها محدودیت اعمال میکنه، به طوری که با یک خط 128، شما همان سرعت اسمی 15 تا 16 کیلوبایت بر ثانیه را دارید. البته من از همه شهرستان ها خبر ندارم، شاید در بعضی شهرها این کار رو نکرده باشه. البته به نظر میاد که این محدودیت بیشتر برای کاربران 128 باشه، چون خودم که با سرویس 256 تست کردم، دیدم سرعتش به طور معمول 50 کیلوبایت هست، اما با تغییر به 128، سرعت 15 کیلوبایت میشه.

اینکه می بینید برخی کاربران اینجا صحبت از سرعت بالای 100 کیلوبایت می کنند، این مخصوص رشت هست. رشت هم زیرساخت مخابراتی بهتری داره، هم پهنای باند بیشتری داره، و هم اینکه رقابت بین ISP ها در این شهر شدیدتر هست. پس انتظار نداشته باشید که فعلا در شهرستان ها هم شما همچین سرعتی را برای اتصال های 128 یا 256 داشته باشید.

اگر در شهر شما، سایر کاربران با اتصال 128، سرعتی بالای 16 کیلوبایت دارند، می تونید در تنظیمات مودم خودتان بررسی کنید که اولا Line Rate شما چقدر هست، و ثانیا، در صفحه آمار، Attainable rate مربوط به Downstream شما چقدر هست. اولی سرعت فعلی اتصال مودم شما به ISP هست که همانطور که گفتم، در شهرستان ها معمولا 572 هست. دومی حداکثر سرعتی هست که با خط فعلی و مودم فعلی، شما می تونید داشته باشید؛ البته به شرطی که ISP پهنای باند کافی تامین کنه، و هیچ محدودیتی هم روی کاربران اعمال نکنه. اگر مقادیر این سرعت ها توسط مودم شما پایین گزارش میشه، پس مشکلی در خط یا مودم شما وجود داره. اگر مقادیر بالا هست، ولی سرعت شما همچنان پایین هست، دو حالت داره، یا همانطور که گفتم، سیاست ISP هست، یا اینکه ISP به مشترکانی مثل شما سرعت بالاتری ارائه میکنه، ولی شما در گروه مناسبی قرار ندارید، که در این صورت، ISP میتونه گروه شما را تغییر بده و با این کار باعث افزایش نسبی سرعت شما بشه.

10. این کاربر از VDeveloper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پینگ خوب و منظم

اندیشه 256 محدود

12. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پینگ خوب و منظم

اندیشه 256 محدود

تایید میشه
    ولی مهم ثبات هست،چون این مدت که پینگ خراب بود هم بعضی اوقات خوب میشد و دوباره خراب میشد

------
    پی نوشت: الان تکذیب میکنم چون خراب شد باز
    Last edited by foa.neh; 15-05-2011 at 21:39.

14. 2 کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

پینگ خوب و منظم

اندیشه 256 محدود
    آقا شما سرعت دانلودتون شبا چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حتما بگید

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    با تشکر
    نه فرق خاصی ندارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •