پینگ رو خیلی چیزا تغییر میده
Isp خیلی مهمه
ولی منطقه مخابراتی
فاصله
سرعت سیستم و ......
خیلی مهم هستن باید از اونی که تو منطقه تون داره سوال و تست کنید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
پینگ رو خیلی چیزا تغییر میده
Isp خیلی مهمه
ولی منطقه مخابراتی
فاصله
سرعت سیستم و ......
خیلی مهم هستن باید از اونی که تو منطقه تون داره سوال و تست کنید
شما کانتر رو پاک کن دوباره نصب کن
البته اگر خواستی این کارو بکنی همه ی فایلها رو باید پاک کنی
تو بازی افلاین دکمه h رو بزن از اونجا اگر patch تنظیم باشه میشه
وگرنه patch رو دانلود کن دوباره نصب کن
اگر انلاین بازی میکنی حواست باشه patch مخصوص انلاین رو دان کنی
مشكل از كانتر من نيست كه، وقتي از cfg استفاده ميكنم اين مشكلو دارم در حالت عادي و بدون cfg همه ي آدمكا ميان ولي وقتي cfg رو ميزنم آدمكا يجور ميشن !!! كسي راه حلي نداره؟ صددرصد يه دستوري تو cfg داره كه باعث اين تغييرات مسيشه ميخوام اون دستورو بدونم؟!!!
فک نکم راه حلی داشته باشه این به خاطر cfg بعضی cfg یا همینجورین یه cfg دیگه دل کن
دوست عزیز cfg یه جور تنظیم شخصیه
مثلا من یه جور تنظیمات دارم که با اون راحت تر بازی میکنم و هر cfg یک ویژگی های خاص خودشو داره
هیچ cfg مثل هم نیست البته اگر از روی هم کپی نکرده باشن
شما داری cfg مربوط به بازی افلاین رو میریزی که تو اون حالا نسبت به سلیقه tr ها رو به شکل مورد علاقشون در میارن و شما هم یا باید cfg بنویسی که من بلد نیستم یا یک cfg دیگر رو دانلود کنی که خیلی راحت همه جا هستش فقط یک جستجو تو گوگل لازم داره
خوب اگر کلا افلاین بازی میکنی cfg اصلی بازی از همه بهتره و نیازی به اضافه کردن چیز خاصی نداره
مرسي از جوابت دوست عزيز
cfgتا دلت بخواد دارم ولي گفتم كه اينو ميپسندم،در ضمن آنلاين بازي ميكنم ميخواستم دستوري كه تو cfg باعث اين تغييرات ميشه رو پيدا كنم
كسي نيست بدونه؟؟؟؟؟![]()
to in code hud_draw "1" chikar konim ke off she man ye galati kardam ba kardam :| alan dg nemitunam chizi bebinam :|
سلام بازی من تا دیروز اجرا میشد اما الان این اور را میده چ کنم![]()
آقا بالاخره پيداش كردم
با اين دستوربازيكنان ترور و سيتي به يه شكل در ميان و اگه عدد مورد نظرو صفر كنيد دوباره به حالت اصلي برميگردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم بگم كه شايد يه زماني بدردتون بخوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)