تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 961 از 1849 اولاول ... 461861911951957958959960961962963964965971101110611461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,601 به 9,610 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چه ربطی دراه؟مگه پهنای باند اشتراکی هست؟پهنای باند هر شرکت مربوط به خود اون شرکت هست که مخابرات در اختیار اون شرکت می گزارد.بعضی شرکت ها مثل آسیاتک-شاتل و... گردن کلفت تر هستند و زودتر می توانند مجوز پهنای باند بگیرند بعضی نه از مراکز مشکل دار در تهران از نظر پهنای باند میتونم سلمان فارسی را مثال بزنم من دو تا اینترنت داشتم یکی آسیاتک یکی عصر تلکام اول عصر تلکام تا 12 مگ باز بود آسیاتک تا 6 بعدا زور آسیاتک به عصر رسید عصر به زور 4 مگ شد و آسیا تک 10 مگ (محوز افزایش پهنای باند به عصر تلکام ندادند ) الان هم همین قضیه هست از های وب و آسیاتک دارم های وب 1.5 مگ رسیده و آسیاتک به 4 مگ فعلا ما در های وب فروش در سلمان فارسی را متوقف کردیم .آسیاتک هم به زودی پنهای باند میگره و دوباره یک میشه پس زور شرکت ها در مراکز شلوغ مخابراتی خیلی شرطه
    دوست عزیز من الان بیش از سه هفته است که از آسیاتک درخواست راه اندازی دادم هنوز مدعی هستند که مرکز مخابراتی سلمان فارسی پورت باز نداره :-\
    الان اطلاع دارید وضعیت این مرکز چه طور است و با کدام شرکت بیشتر راه میاد ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی سرعتش کم شده ؟ من با این که خطم روی 4 بسته شده گاهی تست که میزنم به زور به 1 میرسه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم تست خود های وب هست . چرا اینجوری شده ؟ تمام این تست ها از دیروز تا امروز هست ....

سرعت ارسال ثابته ولی دانلود افتضاح شده ...

داره خودمونی میشه hamed2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    Last edited by hamed2004; 30-12-2014 at 20:06.

4. این کاربر از hamed2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

کدوم سرویس ؟

من الان 1 مگ این وضعیتم هست . پشتیبانی هم الکی گیر داده به نویز خط . هرچی میگم بابا خط قدیمیه snr در بهترین وضعیته ( 30 ) اما کو گوش شنوا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر اتصال همزمان را وصل کنیم یعنی میشود دو نفر همزمان از نقطه متفاوت وصل بشوند؟( پورت شهری)
    اون وقت سرعت افت هم میکنه؟
    کسی نمیدونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز من الان بیش از سه هفته است که از آسیاتک درخواست راه اندازی دادم هنوز مدعی هستند که مرکز مخابراتی سلمان فارسی پورت باز نداره :-\
    الان اطلاع دارید وضعیت این مرکز چه طور است و با کدام شرکت بیشتر راه میاد ?
    سلام الان بجز پارس آنلاین شرکت دیگری در مرکز سلمان فارسی تهران قادر به ارائه سرویس نیست های وب هم برج 4 سال آینده میتونه سرویس بده البته شما اگر خواستی پیعام خصوصی بده برات آسیاتک بگیرم دو سه هفته زمان میبره ولی میتونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اتصال همزمان یعنی شما از یک سرویس در دو خط دی اس ال می خواهی هم زمان استفاده کنی طبیعتا دو خط باید رانزه های وب باشه

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان وقتی فشفشه میگیریم تو ساعت رایگان که از فشفشه کم نمیشه ؟
    یا نکنه لازمه مودم رو خاموش روشن نیم ؟!
    حجم خیلی زود تموم میشه مشکوک شدم نکنه تو ساعات رایگان از فشفشه کم میشه ! در کل واقعا از های وب راضیم. سرویسی نیست که امتحان نکرده باشم همیشه گول ساعات رایگان رو خوردم ولی هیچ کدوم ساعات رایگانشون بدرد نخورده برام هیچ تو طول روز هم بدردنخور بودن. سرویس من یک مگه ولی واقعا سرعت و کیفیتش عالیه تو این بیست روزه یک دقیقه هم قطعی و افت سرعت نداشتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ماه فقط یک بار اجازه ی تغییر سرویس داریم؟!
    من سرویسم رو از 1024 به 8 مگ دینامیت تغییر دادم، از نظر تعرفه سرویس دینامیت (3 گیگ در ماه) ارزون تر از سرویس 1 مگشون (همون 3 گیگ در ماه هست) ولی برای تغییر سرویس مجبور شدم 4000 تومن پرداخت کنم! بعدش خواستم برگردم به سرویس قبلی دیگه نشد :/
    بهشون زنگ زدم میگم نمیتونید سرویسم رو تغییر بدید میگن تا پایان دوره نمیشه! میگم اون 4000 تومن بابت چی بوده؟! طرف میگه بابت نگهداری هست!
    امروز تمدید سرویسم هم بوده!
    الان باید ی ماه با سرویس دینامیت سر کنم؟ :/

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

در ماه فقط یک بار اجازه ی تغییر سرویس داریم؟!
    من سرویسم رو از 1024 به 8 مگ دینامیت تغییر دادم، از نظر تعرفه سرویس دینامیت (3 گیگ در ماه) ارزون تر از سرویس 1 مگشون (همون 3 گیگ در ماه هست) ولی برای تغییر سرویس مجبور شدم 4000 تومن پرداخت کنم! بعدش خواستم برگردم به سرویس قبلی دیگه نشد :/
    بهشون زنگ زدم میگم نمیتونید سرویسم رو تغییر بدید میگن تا پایان دوره نمیشه! میگم اون 4000 تومن بابت چی بوده؟! طرف میگه بابت نگهداری هست!
    امروز تمدید سرویسم هم بوده!
    الان باید ی ماه با سرویس دینامیت سر کنم؟ :/
    قبلا تو 1 ماه میشد 3بار تغییر سرویس بدی،اون 4 تومن هم بابت تغییر سرویس ازت کم کردن.ببینم چقد از سرویس قبلیت مونده بود؟

یه تست هم با سرویس دینامیتت بزار ببینم چقد سرعت میده؟

12. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •