تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 961 از 1805 اولاول ... 461861911951957958959960961962963964965971101110611461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,601 به 9,610 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام
    کاملا درسته لطفا پیشنهاد بدهید

آقای جعفریان .. بنده این همه نوشتیم .. خودم که میدونم کاملا درسته ... انتظرا راه حل اول از خودتون داریم ..

برای یک نهاد خدماتی مثل شما برای ارئه انتقاد و پیشنهاد ابتدا می بایست شفاف سازی صورت بگیره ..

برای مثال : وقتی هنوز قیمت های مصوب و شفاف و در نهایت قیمت نهایی شده برای عموم به صورت خبر و تایید شده در اختیار قرار نمی گیره انتظار بازخورد و انتقاد مناسبی نیست چون اطلاعات کامل نیست .. .

وقتی افرادی هستند که منبع و در اصطلاح ما کاربران دائم نت شیرفلکه دستشونه و کیف دنیا رو می کنن و ما نمیدونم این منابع کجا هستند هم از این موارد و جز اطلاعات ناقص قرار می گیرد .. و حق بدید ...

شما ابتدا باید قیمت ها رو شفاف سازی کنید ... ! که 3 هفته اس قولشو دادید ..

حتی در سایت تنظیم مقررات .. به صورت شفاف و لحن عمومی چیزی بیان نشده .. و یکی از خواص بروکراسی اداری و نامه های اداری در اینجا اینه که نامه ها با لحن اداری هستند ( که مشکلی نداره .. ) اما در توضیح اون کاستی وجود دارد و هر کس به فهم خود می فهمش و در موقع اعترالض به قانون ها مثلا قیمت ها چیزی دستگیر ما نمیشه .. جز اینکه فرآیند پیچوندن کاربر رو در پی دارند ...

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پس در فاز اول یوزر جدا نمیشه پس چطوری سرعت تعریف میکنین برای من مهمه
    Down stream Data RATE بالاتر از 2 مگ بشه برای داخلی ؟!
    در حال پیاده سازی میباشد فرصت بدید ظرف 35 روز تا 40 روز به شبکه وارد میشود

3. 2 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینترانت فعلا برا شب رایگان بررسی نشده است ولی هر 1 گیگ بین 1500 تا 2000 تومان
    لطفا از 1000 تومان بیشتر نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اینترانت فعلا برا شب رایگان بررسی نشده است ولی هر 1 گیگ بین 1500 تا 2000 تومان
    مهندس اگر میبینید من و دوستان دونبال انترانت هستیم فقط برای 10 و یا 16 گیگی هست که هر از چندگاهی لازم میشه والا هر طرحی بدون رایگان منفعت برای ما کاربران نداره.همون بهتر که راه نیفته.
    در ضمن اون مصوبات چی میشه که دوستمون بهمون نشون داد.همون که گیگ 400 بود.البته یکی از دلایل محبوبیت شاتل دانلود رایگان در شب از سرورهای ایرانی با سرعت بالا هست

6. 4 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقای جعفریان .. بنده این همه نوشتیم .. خودم که میدونم کاملا درسته ... انتظرا راه حل اول از خودتون داریم ..

برای یک نهاد خدماتی مثل شما برای ارئه انتقاد و پیشنهاد ابتدا می بایست شفاف سازی صورت بگیره ..

برای مثال : وقتی هنوز قیمت های مصوب و شفاف و در نهایت قیمت نهایی شده برای عموم به صورت خبر و تایید شده در اختیار قرار نمی گیره انتظار بازخورد و انتقاد مناسبی نیست چون اطلاعات کامل نیست .. .

وقتی افرادی هستند که منبع و در اصطلاح ما کاربران دائم نت شیرفلکه دستشونه و کیف دنیا رو می کنن و ما نمیدونم این منابع کجا هستند هم از این موارد و جز اطلاعات ناقص قرار می گیرد .. و حق بدید ...

شما ابتدا باید قیمت ها رو شفاف سازی کنید ... ! که 3 هفته اس قولشو دادید ..

حتی در سایت تنظیم مقررات .. به صورت شفاف و لحن عمومی چیزی بیان نشده .. و یکی از خواص بروکراسی اداری و نامه های اداری در اینجا اینه که نامه ها با لحن اداری هستند ( که مشکلی نداره .. ) اما در توضیح اون کاستی وجود دارد و هر کس به فهم خود می فهمش و در موقع اعترالض به قانون ها مثلا قیمت ها چیزی دستگیر ما نمیشه .. جز اینکه فرآیند پیچوندن کاربر رو در پی دارند ...
    دوست عزیز چیرو من بایستی شفاف کنم ؟
    واضحتر توضیح بدبد

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مهندس اگر میبینید من و دوستان دونبال انترانت هستیم فقط برای 10 و یا 16 گیگی هست که هر از چندگاهی لازم میشه والا هر طرحی بدون رایگان منفعت برای ما کاربران نداره.همون بهتر که راه نیفته.
    در ضمن اون مصوبات چی میشه که دوستمون بهمون نشون داد.همون که گیگ 400 بود.البته یکی از دلایل محبوبیت شاتل دانلود رایگان در شب از سرورهای ایرانی با سرعت بالا هست
    دقیق طبق مصوبات عمل میکنیم

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

مودم هایی که میدادین با طرح یکساله چند خریده بودین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شاتل هم فعلا طرحی برای اینترانت ندارد
    بگذارید طرح راه اندازی بشود دقیق تر بجث میکنیم

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مودم هایی که میدادین با طرح یکساله چند خریده بودین؟
    چی سوالهای سختی میکنید من اطلاع دقیق ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دقیق طبق مصوبات عمل میکنیم
    یعنی طبق مصوبه گیگ 400 وقتی از گمرک مخابرات رد میشه 1500 تا 2000 تومن میشه برای سرور داخلی ؟؟؟؟؟

13. این کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •