توی ارتش هم میشه شکایت کرد؟ شما ارتش بودی اموزشی؟
توی ارتش هم میشه شکایت کرد؟ شما ارتش بودی اموزشی؟
زمان ما پادگان بود . الان شده هتل.
دوستان بجنبيد كه اندكي صبر سحرنزديك است...
زودتر بريد خدمت سربازي رو تموم كنين.
بله برادر همه یگان ها عقیدتی سیاسی دارند و شما میتونید مشکلاتتون رو با هاشون درمیون بگذارید
دوستان یه چیزی بگم فقط تو اموزشی اصلا و ابدا جو گیر نشید تو صف جمع و رژه خصوصا پاهاتون رو خیلی بالا نبرید یا محکن نکوبید یه زمین یا وقتی بدو به ایست میدن اصلا به خودتون فشار نیارید چون هیچی توش نیست فقط تا میتونید از زیرکار در برید و فیلم بازی کنید
البته بهتره که زیاد دنبال شکایت نباشی دردسره اگرم خواستید برید یه دفعه مثلا 50 نفر برید نوشته هم ندید .بعضی جاها مثل 01 بابای افسرشون رو درمیارن به خاطر همین بهشون می گن افسر کش بعضی جاها هم نه
سلام من از طریق نظام وظیفه به بیمارستان معرفی شدم و یکی از دکترا این طور برای پدرم نوشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام کفالت پدر بگیرم .. معافی داره؟
سلام
رفیق شما به محض اینکه دیدی خسته شدی پشت همه راه برو
مثلا اگر دارن بدو بایست میدن شما خسته که شدی پشت همه راه برو. نگران نباش مثل شما اونجا زیاده و توی چشم نمیاید.
مثلا توی بدو باایست از 100 نفر که دارید میدوید 30/40 نفر پشت همه راه میرن.
فقط بهشون نگو نمیتونم ، نمیرم. یه جوری وانمود کن که مثلا میخوای و نمیتونی. مثل همین که پشت صف راه برو ولی استپ نکن.
اگر بگی نمیرم لج میکنن باهات.همین که وانمود کنی میخوای ولی نمیتونی دیگه کاری باهات ندارن.
توی پادگان ما تجدید دوره و تجدید اموزش به خاطر ضعف به کسی نخورد. فقط 5/6 نفر به خاطر غیبت 3 روز به بالا 5/6 روز تجدید اموزش خوردن.
بچه ها جای برادرتون یه توصیه ی خیلی مهم بهتون میکنم
توی رژه و تمرینات اصلا پا نکوبید. خیلی تهدیدتون میکنن که پا نکوبی فلان میکنیم و بسیار میکنیم ولی همش کشکه
زانوی من به خاطر پا کوبیدن توی رژه اسیب جدی دیده و الان لنگون لنگون راه میرم. خودتون رو بدبخت نکنید.
بچه ها شنیدین میگن سربازایی که تازه آموزشیشون تموم شده و میخوان وارد یگان بشن و تازه واردن باید تا سه چهار ماه از سربازای قدیمی حرف گوش کنن و سربازای قدیمی از سربازای جدید موتوری بکشن؟!!
و اگرم به حرف سربازای قدیمی گوش نکنی برات گرون تموم میشه و اگه شکایتم کنی چون اونا قدیمی هستن و تو جدیدی حرفت به جایی نمیرسه!
این واقعا صحت داره؟
آیا واقعا تو یگان تا 3 4 ماه باید برده سربازای قدیمی باشی؟!
با تجربه ها و پایه خدمتی های بالا خواهشا بیان توضیح بدن و نظر بدن
با تشکر
دوستان من تک پسرم و محل تولدم تهرانه و فقط 2 سال اونجا زندگی کردم بعدش اومدم انزلی
شنیدم تک پسر بودن تو نیرو انتظامی (که من افتادم و یکم میرم دستغیبِ جهرم) تاثیر داره اما نه خیلی ، اما با این وجود اگرم تاثیر بذاره به استان محل تولد می فرستن، درسته ؟
منم 01 هستم جیجل
با سلام و آرزوی موفقیت و سلامتی واسه همه دوستان عزیز.
دوستان من رشتم مهندسی مواد هستش و معدلم شده 17 و میخواستم واسه امریه شرکت نفت ثبت نام کنم دوستان کسی اینجا هست که امریه شرکت نفت باشه؟ و توضیح بده در این خصوص مرسی.
2-میخواستم ببینم اگه بخوام مثلاً 1 اسفند تاریخ اعزامم بخوره کی باید دفترچه رو بفرستم؟ با تشکر
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)