100%
همشون خیلی خوب بازی کردند ولی کسدین بیشترین تاثیر را داشت
100%
همشون خیلی خوب بازی کردند ولی کسدین بیشترین تاثیر را داشت
باز اینا تو این خردنبیلی دارن چمپ جدید میدن بیرون![]()
لامصب جکس اگه بیلدش کامل بشه در حالت تانکی می خوره همرو![]()
البته واضح و مبرهن است که singed به راحتی jax رو فلج می کنه
چون کانتر شدیدشه.
هیچ چمپی همه فن حریف نیست.
بله اگه طرف جکس رو استون کنه و همه بریزن سرش بازم کارش تمومه
دوست خوبم آقا محسن گل ، درست می فرمایید ، اما singed همیشه جکس را با اجازه ندادن فارم داغون می کنه تو لاین خودش ، یعنی هی می ره جلوی می نیون های خودی و سم ول مته
جکس مجبوره بیاد نزدیک تا مینیون بزنه ، دو سه بار بیوفته اوایل بازی روی tail بیشتر healthe ش پریده ، اگرم ول کن نمی تونه آیتم بخره و باز ضعیف میشه ، اگر singed بخواد بزنش چسب میریزه رو زمین ، ult رو می زنه ، ghost رو هم اگر لازم شد می زنه ، می ره تو دل jax ، اگر فرار کنه که کارش تمومه ، اگر واسته و استان کنه بهترین کار ممکنه ، اما اگر زود فعال کنه استانش رو که زود stat هاش می پره ، اگر هم دیر فعال کنه دیگه دستش به Singed نمی رسه.
لذا به عنوان یک singed باز بهترین راه درگیری این هست که همش نزدیک bush باشی ، قایم شی و بپری و در ری ، کاری که من با singed علیه teemo می کنم و کم نمی آرم.
توی تیم فایت هم singed با بستن آیتم های thornmail و اون آیتمه عکس کتاب داره (healing رو کم می کنه) و بعد ignite میندازه روش ، و اگرم هم jax روی هم تیمی هاش بپره ، زود با fling نجاتشون میده
به شخصه وقتی ببینم توی top به من jax و fiora بیوفته بازی به من بیشتر می چسبه
سخت ترینشون هم kayle و vayne هست (vayne فقط تو تک به تک شاخه)
ult سایند اگه درست گفته باشم چکار میکنه؟ و همینطور sivir
مساله اینه من فقط با جکس بلدم بازی کنم
براهمین رو چمپ های دیگه تسلطی ندارم![]()
اسم واسه چمپا میزارید سایند کیه؟
یکی دیگه اومده بود دریون گفته بود درآون![]()
Last edited by Georges St-Pierre; 15-11-2013 at 22:42.
میگم این چمپ جدیده رو دیدین ؟
تلفیقی از Xin و YI به نظر منزن شمشیر زن داریم Riven مرد شمشیر زنم داریم YI ...
اما یه بحث جالبی که تو چندتا فروم خارجکی دیدم این بود که گفتن ابیلیتیاش به شدت از AP استفاده می کنه تا AD ... احتمالا یه چی مثل خدابیامرز AP YIهرچند تا نیاد همه اینا شایعن
![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)