شبانه صبانت چطوره؟ راضی هستید؟؟؟؟
اگر خطت رو روی 4 ببندن مثل من 2 برابر دانلود میکنی احتمالا تغییرش ندادن!من میخوام بگم رو 6 ببندن![]()
حداقل به خودتون زحمت می دادید 2 صفحه آخر رو مطالعه می کردید !
من یه هفتست هر روز زنگ میزنم میگم خطمو رو 6 مگ ببندین با مسئولیت خودم .میگن برا 512 همین پهنای باند کافی ـه .
ولی مگه من به همین حرفا قانع میشم .
برا همین هر روز زنگ میزنم یکی رو فحش میدم تا روز بعد .
![]()
آقا من زنگ زدم، گفت 128 رو رو 1 مگ می بندن، 512 رو 1.5 مگ می بندن.
آقا من گیج شدم. می شه یکی توضیح بده اصلا پنهای باند رو بر چه مبنا می دن؟ من قبلا می رفتم همون 128 رو شارژ میکردم و روزانه دانلود می کردم... یه 2 ساله یا شاید بیشتر که همین کارو می کردم...
الان زدم 512 چون تازه با شبانه آشنا شدم.(خب قبلش کسی بهم نگفته بود همچین چیزی هم هست!
)
آقا راستی سرعت دیشبم هم این طور بود:
دیشب یه سری فایل 600 مگی گذاشتم دانلود بشه، ساعت 6 دیدم تقریبا 30 درصدش دانلود شده!بعد رفتم و ساعت 7 برگشتم و به لطف تکنولوژی idm
ساعت 7 خودش دانلودو قطع کرده بود. آقا دیدم اون 600 مگه که کامل شده و فایل 600 مگی بعدیش تقریبا 70 درصدش پر شده!
حالا شایدم من ساعت 6 اشتباه کردم و اونی که 70 درصد شده، 30 درصدش دانلود شده بوده و اون که کامل شده وقتی خواب بودم کامل شده.
Last edited by رضا جنگنده; 22-01-2014 at 17:34.
شاهکار جدید صبا:
همین الان در ساعت 8 شب در تهران با سرویس 2 مگ و پهنای باند 4 مگ سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی فیکس رو 150 هست!!!
خدا به داد برسه برای شبانه دیگه!!!
صبانت قاطی کرده ،دارم دانلود میکنم رایگان با سرعت 130 .هوراااااااااااااا
برید خدارو شکر کنید ! من 5 روز پیش وسط استفاده از اینترنت زدن خطمو بی خود و بی جهت جمع آوری کردن الانم می گن پورت نداریم برات دوباره وصل کنیم (این پورت من کجا رفته پس؟)![]()
lol روزانه رو هم محدود کردن...
سرویس 4 مگ: روزانه 150 کیلوبایت بر ثانیه (یعنی 1.2 مگابیت) و شبانه سرعت فیکس 30 کیلوبایت بر ثانیه (یعنی 245 کیلوبیت بر ثانیه)...
یعنی آب قطعه فجیع؛ من امروز حجممو تموم میکنم درخواست جمع آوری میدم گور بابای سه ماه! خسته شدم 5 سال هر چند ماه یه مسخره بازی...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)