داداش 40 روز گذشته! بیشتر از این زمان میبره؟![]()
داداش 40 روز گذشته! بیشتر از این زمان میبره؟![]()
اینا همش کشکه باید تا تابستون سال دیگه وایسیم تا دوباره بشه با سرعت 195 دانلود کرد.![]()
من الان با میانگین 40 میگیرم . ظهر امتحان نکردم![]()
Last edited by Mehran14233; 11-08-2011 at 00:24.
سرعت من یک هفته ای خیلی پایین بود در حد دیال اپ ....زنگ هم نزدم ..
اما پریشب نیمدونم چی شد سرعت یکدفعه رفته بود بالا از اول دانلود یعنی ساعت 1 خلاصه 4 گیگ دانلود کردم
امشب هم بد نیست سرعت نسبت به شبهای قبل .....فکر کنم 2.5 گیگ دانلود بشه.(سرویسم 512 هستش)
ماه رمضون پارسال با128تو شب2.5می گرفتم(سرعت دانلود تقریبا بالای 140 150 بود)
الان سرعت بالای 30 شده آرزو :(![]()
دوستان شما میانگین سرعتتون چقدر هست که تو شب 4 گیگ دان میکنید؟ کلا 1 ساعت از شبانه صبانت بیشتر هست دیگه من با صبانت 3-7 سرعت 120-130 خدودا 1.5 تا 1.8 میتونم بگیرم !
منم مثل همه شماها مشکل دارم جدیداْ. قبلنا خیلی بهتر بود یعنی تا همین اواسط تیر هم خوب بود ولی به قول دوستم که پارس آنلاینی هست تو مشهد میگه مخابرات همه آی.اس.پی ها رو محدود کرده شدید و اینی که میگن داریم پهنای باند میخریم یه پروسه همیشگیه و واسه سر دووندن ملته! دارن با مخابرات جلسات متعدد میزارن تا راضی بشن و آزاد کنن پهنای باند رو. البته تا شهریور 90 هم که میگفتن رونمایی از اینترنت ملی هم هست چیزی نمونده و مخابرات معلوم نیس اون موقع چیکار کنه. فعلاْ وضع همینه که هست. پس واسه اینکه بتونین شبا بیشترین سود رو ببرین نرم افزار IDM رو توی قسمت Option و بعد Connections حتماْ روی یه عدد خیلی زیاد بزارین که کل 16تا کانکشن رو بگیره. و شبی بالای ۳تا یا ۵تا لینک بزارین که دانلود کنه تا بهره بری از کل خط بره بالاتر. حالت Bridge خیلی بهتره و حتماْ زمان ریدایال رو بزارین یک ثانیه یا فوقش سه ثانیه که بعد از قطع شدن سریع خودش وصل بشه چون روی PPoPE ممکنه زمانش بیشتر طول بکشه واسه وصل مجدد ولی اینجوری زودتر وصل میشه باز با این قطعی ها. اگرم دانلودی دارین که مثلاْ خیلی مهمتره و حجمش هم زیر صد مگ باشه حتماْ از Getbot استفاده کنین که واسه دانلود کردن با سرعت بالا خیلی جالبه من که فیض میبرم ازش ...
با سرویس 256 و 512 میخواین معجزه کنید اون قبلنا بود که میشد با 200 دانلود کرد الان از 100 نفر یکی داره با سرعت 200 دانلود میکنه
به نظر من سرویس 256 با 512 هیچ فرقی نداره ,ولی یکی از دوستام که 1mb داشت دیدم که قبل از ساعت 1 شب با سرعت 220 دانلود میکنه بعد 1 هم سرعتش همون بود ولی سرویس 256 و 512 قبل ساعت 1 سرعتشون 190-200 هست و بعد از ساعت 1 معلوم نیست این پارس آنلاین چه غلطی کرده که سرعت میاد رو 50-60 حتی کمتر
اما خدا رو شکر با ترفندای خاصی تونستم تو سه ماه قبل حدود 400 گیگ دانلود کنم![]()
دوستان با این وضعیتی که هستش فک کنم از این بدترم بشه تا مردم برن سمت اینترنت حلال البته این نظره شخصیه منه ال وقتی که اینترنت دست یک سری گروه خاص باشه و توش رقابتی وجود نداشته باشه هر روز بدتر میشه بهتر نمیشه
الان زنگ زدم شرکت گفتم من سرعتم رو 4 کیلوبایته گفتن از کدوم سرور دانلود داری گفتم از یاهو گفتش یاهو بیشتر از 4 کیلوبایت نمیده گفتم تو اروپام با همین سرعت دانلود میکنن 4 کیلوبایت؟
انقدر حرف زدش تهشم گفتش بخاطر پهنای باندو ازین حرفاست
دروغ میگن در حد ابنبات چوبی
![]()
Last edited by mr.dengo; 11-08-2011 at 03:47.
امشب سرعت دانلود بهتره .
بنظرم چون همسایه بالایی و پایینی ما نیستن یکم وضع من بهتر شده
خوب با idm حدود 50-60 نشون میده . اما با تست اینه :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)