تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 961 از 1291 اولاول ... 46186191195195795895996096196296396496597110111061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,601 به 9,610 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه mohandes66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

مشکل از کروم هست برای من هم همیشه دایره میچرخه و یک روز کروم کاملا از کار افتاد اپرا رو نصب کردم سیستم خاموش و روشن سرعت باور نکردنی ! انگار یکبار سایت رو مرور کرده و حافظه کش مرورگر پر هست برای خودم و خیلی ها باورش سخته از کروم بهتر باشه ولی من هر چی امتحان کردم سرعت اپرا خیلی سریعتر هست و تمام تبلیغات و حرف هاشون برای نسخه جدید اپرا واقعیت داره
    من با قند شکن مشکلم بر طرف میشه. ولی اگه یکی نخواد از قند شکن استفاده کنه میتونه با تنظیم DNS مشکلشو حل کنه. خلاصه کلام ربطی به کروم یا هر مرورگر دیگه نداره و مشکل از ایرانسل هست. هر از گاهی اینطوری میشه

اقا دقیقا من هم همین مشکلو دارم گوگل باز نمیشه با قندشکن وارد میشم حالا جریان چیه یکی

زیر دیپلم توضیح بده

از کجا بفهمم مشکل DNS دارم؟
    دوست عزیز منم تایید میکنم ولی دوستانی که مشکل dns دارن بهتون پیشنهاد میکنم این از برنامه ی dns jumper استفاده کنن خیلی موثر هستش
    دوست من به احتمال زیاد شما با تنظیم DNS مشکلتون حل میشه. و برای این کار دوستمون نرم افزار dns jumper را پیشنهاد دادن که به نظر من زیاد جالب نیست چون فقط DNS های عمومی را سرچ میکنه. نرم افزاری که من لینکشو میدم عملکرد بهتری داره. تو فایل فشرده یک سری عکس واسه راهنمایی هست که کامل و دقیق هستن. من اینو دقیق یادم نیست که از این انجمن دانلود کردم یا از پی تی ولی هرکی زحمت این عکس ها رو کشیده خدا امواتشو بیامرزه. چون یادم نبود از کجا دانلود کردم که لینکشو بدم دوباره خودم واست آپلودش کردم اینم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کافیه فایل فشرده باز بشه همه چی روشن و سادست

اینم لینک جدید ترین ورژن dns jumper که دوستمون گفتن. ولی باز اشاره میکنم که اولیه خیلی حرفه ای تر از اینه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لازم نیست که بگم تشکر یادت نره!!! هااااااااان؟!!

2. 8 کاربر از mohandes66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmad20062's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

از کجا بفهمم مشکل DNS دارم؟
    الان که ساعت 2:10 نصفه شب بدونه قند شکن وارد گوگل شد حالا نمی دونم موقتی یانه از دوستان هم اگر مشکلشون مثل من

خود به خود حل شده اطلاع بدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنین
    یه دونه مودم bm632w دارم که آپگریدش کرده بودم به ورژن 24 ولی بعداز اینکه دیدم دوستان تو این تاپیک ورژن قبلی رو گزاشتن به خاطر رفع محدودیت فرکانس هر چی می خواستم دانگرید کنم Prompt میداد اومدم فریمور مبین رو که با فایل .bin بود رو ریختم از تو خود پیج مودم راحت فلش شد و لی گفتم حالا شاید بشه اوکیش کرد با ایرانسل باز هم هر چی میزنم چه ورزن 17 چه 2 باز همین ارورو میده رو سه سیستم مختلف چک کردم ویندوز 7 و 8 دیگه واقعا نمیدونم جکارش کنم .دوستان خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه ارتباطم اوکی هست راحت خود مودم آیپی میگیره و به راخحتی تو پیج ادمین میره یعنی از نظر رارتباطی موردی نداره نمیدونم چرا با فریمورا ایرانسل این ارور میاد اگر دوستان از bm632wکسی فایل .biin داره مال ایرانسل ممنون میشم یا اینکه راهنمایی کنین ریستم کردم چند بار باز نشده
    دوستان این ارور رو همه سیستم هایی که تست کردم میاد با همه ویندوزا حتی ایکس پی توروخدا یکی راهنمایی کنه اصلا فابل .bin مودم های ایرانسل هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

من با قند شکن مشکلم بر طرف میشه. ولی اگه یکی نخواد از قند شکن استفاده کنه میتونه با تنظیم DNS مشکلشو حل کنه. خلاصه کلام ربطی به کروم یا هر مرورگر دیگه نداره و مشکل از ایرانسل هست. هر از گاهی اینطوری میشه
    مشکل از ایرانسل نیست این مشکل از کروم هست که با isp های دیگه این مشکل هست کروم مشکل زیاد پیدا کرده و الان اپرا خیلی سرعتش بیشتره و 2 هفته هست داره مقایسه میکنم اپرا خیلی بهتره و جالب اینجاست اصلا وابسته به حافظه کش نیست

6. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

متاسفانه ایرانسل مشکل دی ان اس پیدا کرده از توی network sharing center برید و دستی dns ویندوز رو عوض کنید

این 2 تارو امتحان کنید 95 درصد مشکل حل میشه

4.2.2.4
    8.8.8.8

8. این کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم با تغییر دی ان اس ، مشکل گوگل و جیمیلم حل شد

10. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

در ضمن من مشکل گوگل رو منظورم نبود دیر لود شدن صفحات و تا ابد چرخیدن دایره کروم هست که سایت های ایرانی بیشتر مثل سایت دانلودها پی سی دانلود یا صفحه اصلی پی سی ورد

12. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها کسی می تونه با دستور tracert تو cmd ادرس گوگل رو یک چک کنه بگه چند تا ادرس با 10 شروع میشه؟

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

بچه ها کسی می تونه با دستور tracert تو cmd ادرس گوگل رو یک چک کنه بگه چند تا ادرس با 10 شروع میشه؟
    8 تا از 23 تا!

15. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ساعت رايگان دانلود شبانه از چه ساعتي شروع مي شود؟
    Last edited by kamran11111; 25-07-2013 at 09:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •