تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 961 از 1049 اولاول ... 4618619119519579589599609619629639649659711011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,601 به 9,610 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

دوست عزیز اگر تست باس بود اون اهنگ مناسب نبود
    چرا موزیک ویدئو
    و چرا دوربین ثابت بود. در تست باس دوربین باید بره کنار بلندگوها و اگر ثابت هست المانی باشه که قدرت نشون بده
    این ویدئو از تست جامو 426 با امپ یاماها ببین و به گلدان که در فاصله یک متری قرار داره و لرزش زمین زیر دوربین دقت کن بیشتر به قدرت این بلندگو پی میبیری
    کیفیت پایین قرار دادم ترافیک زیادی ازتون نبره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام و درود
    1.خواستم کسی نگه صدا گذاریه و ضمنا سورس پخش من رسی ور استار مکس بود و آهنگ ایرانی (یعنی با حداقل امکانات)انتخاب کردم که تو یوتیوب هم تست اسپیکر با آهنگ ایرانی بوده باشه(من که ندیدم تا به حال ....شایدم هست) و شما چه آهنگی رو واسه تست باس پیشنهاد میدین؟
    2.من این ویدئو رو با دوربین لومیکس موجوددر عکس آواتارم ظبط کردم و میکروفونش واسم خیلی ارزشمنده و به خاطر تست و این جور مسایل در معرض خطرش قرار نمیدم و صرفا واسه یه صدا گیری از این ست جدید پایونییر بود که ویدئوهاش تو یو تیوب نبود چون تقریبا جدیده.
    3.من خودم همه ویدئوهای تست شده موجود در یوتیوب رو با هدفون x200سونی گوش میدم و اعتقاد دارم بردن دوربین به کنار بلند گوها غیر از خراب کردن صدا هیچ سود دیگه ای نداره.چون هیچ میکروفون آماتوری قادر به ظبط واقعی باس تولید شده نیست.(بوم بوم تبدیل به صدای توم توم میشه)
    4.فکر کنم همه صدای شفاف با تفکیک بالا و باس بالا رو توامان با هم دوست دارن و این مشخصه ها رو از قضا این آهنگ همزمان با هم داشت.(ارنجمنت شادمهر رو دیگه اکثراهمه قبول دارن)
    5.به نظر من صدا گیری و تست یه امر کاملا سلیقه ایه و فرمول مشخصی نداره.
    6.اگه قرار به لرزش و این داستاناس انشالله یه ویدئو پر قدرت هم آپ میکنم با یه آهنگ ترنس خارجی.
    7.هدف من صرفا اطلاع رسانی بود نه زیر سوال بردن مارکهای بسیار معتبر فوکال و جامو و غیره... منظورم این بود که پایونییر هم نسبت به پولی که براش پرداخت میشه صدا دهی خوبی داره.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام و درود
    1.خواستم کسی نگه صدا گذاریه و ضمنا سورس پخش من رسی ور استار مکس بود و آهنگ ایرانی (یعنی با حداقل امکانات)انتخاب کردم که تو یوتیوب هم تست اسپیکر با آهنگ ایرانی بوده باشه(من که ندیدم تا به حال ....شایدم هست) و شما چه آهنگی رو واسه تست باس پیشنهاد میدین؟
    2.من این ویدئو رو با دوربین لومیکس موجوددر عکس آواتارم ظبط کردم و میکروفونش واسم خیلی ارزشمنده و به خاطر تست و این جور مسایل در معرض خطرش قرار نمیدم و صرفا واسه یه صدا گیری از این ست جدید پایونییر بود که ویدئوهاش تو یو تیوب نبود چون تقریبا جدیده.
    3.من خودم همه ویدئوهای تست شده موجود در یوتیوب رو با هدفون x200سونی گوش میدم و اعتقاد دارم بردن دوربین به کنار بلند گوها غیر از خراب کردن صدا هیچ سود دیگه ای نداره.چون هیچ میکروفون آماتوری قادر به ظبط واقعی باس تولید شده نیست.(بوم بوم تبدیل به صدای توم توم میشه)
    4.فکر کنم همه صدای شفاف با تفکیک بالا و باس بالا رو توامان با هم دوست دارن و این مشخصه ها رو از قضا این آهنگ همزمان با هم داشت.(ارنجمنت شادمهر رو دیگه اکثراهمه قبول دارن)
    5.به نظر من صدا گیری و تست یه امر کاملا سلیقه ایه و فرمول مشخصی نداره.
    6.اگه قرار به لرزش و این داستاناس انشالله یه ویدئو پر قدرت هم آپ میکنم با یه آهنگ ترنس خارجی.
    7.هدف من صرفا اطلاع رسانی بود نه زیر سوال بردن مارکهای بسیار معتبر فوکال و جامو و غیره... منظورم این بود که پایونییر هم نسبت به پولی که براش پرداخت میشه صدا دهی خوبی داره.
    دوست جان شما در عنوان ویدئو نوشتی bass and terrible در صورتی که این ویدئو به هیچ عنوان حس قدرت و باس القاء نمیکنه. منظور من این بود.
    کسی از کیفیت پایونیر صحبت نکرد.

3. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

دوست جان شما در عنوان ویدئو نوشتی bass and terrible در صورتی که این ویدئو به هیچ عنوان حس قدرت و باس القاء نمیکنه. منظور من این بود.
    کسی از کیفیت پایونیر صحبت نکرد.
    ممنون از شما.البته باس که داره ولی چون این ترک مترونوم پایینی داره زیاد به چشم نمیاد.در حال دانلود کردن نسخه flac آلبوم Martin Garrix - Collection (2014) {FLAC} تا ببینم با اون چه جوری میشه.

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دنبال یه سینما خانگی با کیفیت میگردم که تفکیک صدا و بیس خوبی داشته باشه کاربرد در وهله اول گوش دادن به موزیک
    و موزیک ویدئو و بعد هم فیلم بودجم هم نهایت 1300

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام من قصد خرید سینما خانواده تا 1 میلیون رو دارم اما با کیفیم صدای خوب تا 1 میلیون
    دوستان بیس خوب و کیفیتی سابش خیلی مهمه چی پیشنهاد میدید
    ورودی اچ دی با استارمکس ا100 مچ باشه
    در ضمن یه اسپیکر هم قدرتی هم با کیفیتم معرفی کنید تا 500 600

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از شما.البته باس که داره ولی چون این ترک مترونوم پایینی داره زیاد به چشم نمیاد.در حال دانلود کردن نسخه flac آلبوم Martin Garrix - Collection (2014) {FLAC} تا ببینم با اون چه جوری میشه.
    سلام دوست من سیستم زیبا وقشنگی است من یک چیزی که توی مشخصات این سیستم نسبت به ست جامو 428 یا 426 متوجه شدم حساسیت باندها است در ست شما حساسیت باندها 86 db بود اما در جامو فکر کنم 94db بود --به نظر هر چی حساسیت بالاتر شود باندها با ولوم کمتر تمام فرکانس را پخش می کند--

8. 2 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله درست هست. هرچه حساسیت یک سیستم بالاتر برود سیستم به اصطلاح های اند تر میشود. البته سیستم های اند سیستمی هست که با حساسیت بالا دقیقا فرکانس دریافتی رو اجرا کند و به محض قطع شدن فرکانس از حرکت بایستد. البته این رویه یک سری مشکلات هم دارد به طور مثال در سیستمی که حساسیت بالایی برای پخش یک سری فرکانس ها دارد اگر اسپیکری اون فرکانس رو اجرا کند و شما یکی از همان باندها رو در دست داشته باشید بدون اینکه به دستگاه پخش کننده وصل باشد فرکانس پخش شده، باند موجود در دست شما را به ارتعاش و حرکت و اصطلاح ویز ویز و نویز وامیدارد. برای درک بهتر یک مثال میزنم. فرض کنید سیستم شما دوتا ساب دارد. یک ساب رو به آمپ وصل کنید تا صدا بگیرید همه اتصالات ساب دوم رو جدا کنید و ساب رو بگیرید بغلتون. وقتی از سیستم صداگیری میکنید اون سابی که بغل شماست هم به صدا میفته. و شما دقیقا میبینید که ساب توی بغلتون تکون میخوره . اینجا بحثی که بوجود میاد سفتی اسپایدر ساب یا اسپیکر باید در حدی باشد که به آسانی با این فرکانس ها به ارتعاش و حرکت نیفته و البته با کمترین فرکانس دریافتی به صورت الکتریکی و نه محیطی بتونه اونو اجرا کنه این میشه دلیل اختلاف قیمت مثلا یک ساب 500 تومنی با یک ساب 5 میلیونی. قدرت stop and go هم تو قیمت بسیار تاثیر گذاره.
    در آخر باشد که رستگار شویم...
    Last edited by hamidcrazy2; 24-12-2014 at 09:00.

10. 3 کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این پلیر از کجابخرم چند وقته نایاب شده
    Pioneer BDP-450

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

سلام دوست من سیستم زیبا وقشنگی است من یک چیزی که توی مشخصات این سیستم نسبت به ست جامو 428 یا 426 متوجه شدم حساسیت باندها است در ست شما حساسیت باندها 86 db بود اما در جامو فکر کنم 94db بود --به نظر هر چی حساسیت بالاتر شود باندها با ولوم کمتر تمام فرکانس را پخش می کند--
    در خوب بودن جامو 426 اصلا شکی نیست ولی حساسیت 426 فکر کنم 89 باشه نه 94!!!
    System Type 2-way bass-reflex
    Impedance 6
    Tweeter (mm/in) 25 / 1
    Woofer (mm/in) 140 / 2 x 5½
    Product Finish Black Ash, White Ash or Wenge
    Frequency Response (Hz, +/-3dB) 48 - 20.000
    Power Handling (Watts Long/Short Term) 100 / 140
    Sensitivity (dB, 2.8V/1m) 89
    Overall Dimensions (mm/in, HxWxD) 910 x 180 x 238
    Crossover Frequency 2500

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در خوب بودن جامو 426 اصلا شکی نیست ولی حساسیت 426 فکر کنم 89 باشه نه 94!!!
    System Type 2-way bass-reflex
    Impedance 6
    Tweeter (mm/in) 25 / 1
    Woofer (mm/in) 140 / 2 x 5½
    Product Finish Black Ash, White Ash or Wenge
    Frequency Response (Hz, +/-3dB) 48 - 20.000
    Power Handling (Watts Long/Short Term) 100 / 140
    Sensitivity (dB, 2.8V/1m) 89
    Overall Dimensions (mm/in, HxWxD) 910 x 180 x 238
    Crossover Frequency 2500
    سلام-- درسته من اشتباه دیدم--شرمنده
    شما گفتید کیفیت این سیستم از جامو که گوش کردید بهتر بود--تازه جاموفکر کنم از سیستم شما گرون تر است--

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •