تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 961 از 966 اولاول ... 461861911951957958959960961962963964965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,601 به 9,610 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من سال 93-94 دانشگاه علمی کاربردی ثبتنام کردم و معفایت تحصیلی هم تا تاریخ 1/1/96 برای این دانشگاه و رشته بهم دادند.الان میخوام مجدد با یه رشته دیگه توی کاردانی ثبتنام کنم (مجدد بهم معافیت دانشجویی میدن برای تحصیل؟)چون کامل دوره کاردانی رو تموم نکردم موردی نداره؟در ضمن من کپی برابر اصل شده دیپلم رو دارم قبول میکنند دانشگاه؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من سال 93-94 دانشگاه علمی کاربردی ثبتنام کردم و معفایت تحصیلی هم تا تاریخ 1/1/96 برای این دانشگاه و رشته بهم دادند.الان میخوام مجدد با یه رشته دیگه توی کاردانی ثبتنام کنم (مجدد بهم معافیت دانشجویی میدن برای تحصیل؟)چون کامل دوره کاردانی رو تموم نکردم موردی نداره؟در ضمن من کپی برابر اصل شده دیپلم رو دارم قبول میکنند دانشگاه؟
    بله مشکلی ندارین. البته برخی پلیس+10 ها میگن معافیت تحصیلی مجدد برای کاردانی صادر نمیشه ولی ملاک حرف نظام وظیفست.

3. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام

آر سی کردن دروس در ترم آخر شرایطش چجوریه؟ میشه توضیح بدین؟

سوال دیگه اگر پایان نامه تو قبول بشی اما مثلا یک درس 2 واحدی رو بیفتی بعدش چه اتفاقی میافته؟ دفاع پایان نامه قضیه اش چیه؟

نهایتا در مورد کارهای فارغ التحصیلی هم توضیح میدید؟ باید صبر کنی نمراتت بیاد بعد شروع به اون کارها کنی؟ مراحل فارغ التحصیلی دقیقا چیاست؟ هزینه های جداگانه هم داره؟ و چقدر زمان لازمه تا زمانیکه مدرک بهت تحویل داده بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    من الان دانشگاه سراسری دارم برق میخونم اما به دلیل عدم علاقه میخوام ترم دیگه معادل کاردانیمو بگیرم حالا چندتا سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که میدونن بگن:
    1. با این مدرک میشه تو رشته های بدون آزمون کارشناسی ناپیوسته آزاد مثلا نرم افزار ثبت نام کرد؟
    2. معدل مورد نیاز برای قبولی چقدره؟ من یکم معدلم داغونه (حدود ۱۲ و سی چهل صدم) به نظرتون چقدر شانس قبولی وجود داره؟
    بنده هم کرمان هستم همینجا رو هم میخوام انتخاب کنم
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من ترم 7 دانشگاه آزادم بنا به دلایلی درست دانشگاه ترفتم و تا الان 75 واحد پاس کردم میخواستم کاردانی بگیرم و کاردانی به کارشناسی یه رشته دیگه بخونم اما تو سایت نظام وظیفه دیدم اگه این کار رو بکنم باید برم سربازی حالا میخواستم ببینم بندی تبصره ای چیزی نیست ازش استفاده کنم و بتونم کاردانی بگیرم و کاردانی به کارشناسی بخونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من ترم 7 دانشگاه آزادم بنا به دلایلی درست دانشگاه ترفتم و تا الان 75 واحد پاس کردم میخواستم کاردانی بگیرم و کاردانی به کارشناسی یه رشته دیگه بخونم اما تو سایت نظام وظیفه دیدم اگه این کار رو بکنم باید برم سربازی حالا میخواستم ببینم بندی تبصره ای چیزی نیست ازش استفاده کنم و بتونم کاردانی بگیرم و کاردانی به کارشناسی بخونم
    نه ... مگر اینکه انصراف از تحصیل بدی ... اونموقع با خیال راحت میتونی 4-5 سال بری سراغ یک رشته ی کارشناسی دیگه و مشمول اجباری هم نمیشی...
    75 تا یعنی در 6 ترم گذشته؟ یا با حساب واحدای این ترمت؟ اگر بدون حساب این تر م باشه و بهش اضافه میشه باز میشه یکاریش کرد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه ... مگر اینکه انصراف از تحصیل بدی ... اونموقع با خیال راحت میتونی 4-5 سال بری سراغ یک رشته ی کارشناسی دیگه و مشمول اجباری هم نمیشی...
    75 تا یعنی در 6 ترم گذشته؟ یا با حساب واحدای این ترمت؟ اگر بدون حساب این تر م باشه و بهش اضافه میشه باز میشه یکاریش کرد...
    نه با حساب واحد های این ترمم گفتم
    نمیخوام برم کارشناسیدیگه که این 75 واحد که معادل دو ساله هم بپره میتونم انصراف بدم همین رشته خودم رو تو یه دانشگاه دیگه بخونم؟
    تا کی وقت دارم برا انصراف اخر ترم دیگه هم وقت دارم یا همین ترم فقط؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

نه با حساب واحد های این ترمم گفتم
    نمیخوام برم کارشناسیدیگه که این 75 واحد که معادل دو ساله هم بپره میتونم انصراف بدم همین رشته خودم رو تو یه دانشگاه دیگه بخونم؟
    تا کی وقت دارم برا انصراف اخر ترم دیگه هم وقت دارم یا همین ترم فقط؟
    هر دانشجوی کارشناسی فرصت یکبار انصراف از تحصیل داره و بعد از اون هم متونه دوباره وارد دانشگاه دیگه در مقطع کارشناسی بشه هم میتونه کنکور بده و هم در رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کنه و از زمان انصرافش 4 یا 5 سال هم زمان داره و سرباز نمیشه ... از رشته خودش منصرف بشه میره رشته ی دیگه... نمیدونم میتونه همون رشته ی خودشو هم ادامه بده یا نه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام من مدرک کاردانی فنی حرفه ای دارم میخوام تو دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم ولی هیچ کدوم از واحدهایی که پاس کردم رو تطبیق نمیدن میخواستم بدونم اگه تو پیام نور واحدهای جدیدی که تو کاردانی نبوده رو پاس کنم دانشگاه های دیگه ای مثل آزاد یا غیر انتفاعی واحدهای جدیدم رو تطبیق میدن یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    ثبت نام رشته های بدون کنکور کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد تا کی وقت داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •