MisterGadilf
منم نمی تونم بزنمش لولش خیلی پایینه
یک بار گفته بودم که من نمی تونم الان لول دوئل من 48 هست از من خیلی پایین هست
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
MisterGadilf
منم نمی تونم بزنمش لولش خیلی پایینه
یک بار گفته بودم که من نمی تونم الان لول دوئل من 48 هست از من خیلی پایین هست
آخه خیلی وقته دوئل نکردم.حدود یه ماهی میشه.رفتم یه گوشه نقشه که کسی باهام دوئل نکنه و دارم فقط کار میکنم تا لباسهای خفن بخرم و برگردم.
بدون شرح !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
]چرا بچه های ایرانو یه جا جم نمیکنیم؟الان یکی رو دیدم تو یه شهر تک و تنها بود علی ادریانو اسمش بود یه شهرم دیدم پرسپولیس بود یکی هم که شیراز بود شما که لولتون خفنه و کاره ای هستین جم و جورش کنین بیشتر حال میده همه یه جا باشیم نه؟حاجی چاقال یه دستی بالا بزنین اق محمد ویتامین خان میخواین من همشونو پیدا کنم از طرف شما بگم بیان یه جا جم شیم؟
[quote=vitamin2002;3854636]بدون شرح !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
عمومی:ما که بخیل نیستیم نوش جونت
خصوصی:نهههههههههههههههههههههههه منم میخوام منم میخواممممممم
![]()
بگو همشون بیان سیلور اسنیک فورت و برای اینوایت به خیار khiar تلگرام بدند و خیار دعوتشون کنه ضمنا وقتی این حرف ها را می گی مواظب باش از شهر های دشمن نباشند( میدیل ها )
ضمنا بگو همه در تاپیک پی سی ورلد دوره هم هستیم![]()
جدا
پس منم نمیفروشمش
اقا با خیار هماهنگی کردی؟کلی بچه ها رو دعوت کردما
این هم برای chaghal که همش چیزای خوب پیدا میکنه...
منم یه کاراکتر leadership کار تو ورد 5 دارم الان لول 30 ه ولی اتربیوت ها رو روی کاریزما نذاشتم فقط کارای exp بالا واسم باز شده !
عجب آیتمایی داری ! مایه داریا. پول ندارم اون neckband تو رو میخوام D:
حاجی جون من ست مکزیکی دارم به speed اضافه میکنه ! الان همون خره از BMW هم سریعتر میرهچاقال تو شب ها تو پول ميخوابي خب اين خره رو بفروش مثل من نباش كه تا لول 33 هم بايد خر سواري مي كردم!!
راستی حاجی کاراکتر فرستادی شهر کوروش این دراکولا بنده خدا زیر آماج خملات دشمن قرار داره !
آقا جون هر کی دوس دارین عکس از این Transport ammunition نذاریننا سلامتی ادونچر هم هستیم هیچی نمیده ! ایندفعه نده تیکت میذارم !
همه ی بچه ها سیلور اسنیک هستن به لول 15-20 رسیدی برو اونجا .]چرا بچه های ایرانو یه جا جم نمیکنیم؟الان یکی رو دیدم تو یه شهر تک و تنها بود علی ادریانو اسمش بود یه شهرم دیدم پرسپولیس بود یکی هم که شیراز بود شما که لولتون خفنه و کاره ای هستین جم و جورش کنین بیشتر حال میده همه یه جا باشیم نه؟حاجی چاقال یه دستی بالا بزنین اق محمد ویتامین خان میخواین من همشونو پیدا کنم از طرف شما بگم بیان یه جا جم شیم؟
این هم برای chaghal که همش چیزای خوب پیدا میکنه...
منم یه کاراکتر leadership کار تو ورد 5 دارم الان لول 30 ه ولی اتربیوت ها رو روی کاریزما نذاشتم فقط کارای exp بالا واسم باز شده !
عجب آیتمایی داری ! مایه داریا. پول ندارم اون neckband تو رو میخوام D:
حاجی جون من ست مکزیکی دارم به speed اضافه میکنه ! الان همون خره از BMW هم سریعتر میرهچاقال تو شب ها تو پول ميخوابي خب اين خره رو بفروش مثل من نباش كه تا لول 33 هم بايد خر سواري مي كردم!!
راستی حاجی کاراکتر فرستادی شهر کوروش این دراکولا بنده خدا زیر آماج خملات دشمن قرار داره !
آقا جون هر کی دوس دارین عکس از این Transport ammunition نذاریننا سلامتی ادونچر هم هستیم هیچی نمیده ! ایندفعه نده تیکت میذارم !
همه ی بچه ها سیلور اسنیک هستن به لول 15-20 رسیدی برو اونجا .]چرا بچه های ایرانو یه جا جم نمیکنیم؟الان یکی رو دیدم تو یه شهر تک و تنها بود علی ادریانو اسمش بود یه شهرم دیدم پرسپولیس بود یکی هم که شیراز بود شما که لولتون خفنه و کاره ای هستین جم و جورش کنین بیشتر حال میده همه یه جا باشیم نه؟حاجی چاقال یه دستی بالا بزنین اق محمد ویتامین خان میخواین من همشونو پیدا کنم از طرف شما بگم بیان یه جا جم شیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)